Известие

Collapse
No announcement yet.

С какви чистачки карате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Зимайте флексове, аз съм с такива и разликата спрямо раменните е огромна, освен, че са по-стилни и по-красиви, чистят много по-добре. Дадох за Шампионка 44лв, а после си взех същата, ама не шампионка за 7лв
    2х55см. са, като пасажерската стърчи точно с тези 2см. които са в повече от предписаното, но не пречи по никакъв начин и няма проблем, просто ляга с малко върху пластмасата

Comment

Първоначално публикувано от fulcrum Покажи съобщение
      Имате ли идея от къде може да се купят и колко лева са оригиналните чистачки с надписа Алфа Ромео, сега съм с такива но перото на едната се закъса. Иначе са 55см на 53см.
      ЕТО ТУК
      Доставката обаче е също е 15 лири, не мисля, че си заслужава.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Да прав си, убеди ме че не си заслужава
        http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

1 година с Бош Аеротуин и вече мажат яко Ще търся други алтернативи. За 60лв и 1 година не ми се струва добре
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Бош Аеротуин в топло време ок сега зимата в студа...никвата
            Mercedes C 200 compressor

Comment

Евтини китайски боклуци, и без това след една зима трябва да ги хвърляш
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

здравейте,
                взех си уникални чистачки тип банан...
                поне за такива ми ги представиха. Следват формата на стълклото и прилягат идеално. Купих ги от метро преди 3 месеца. чистят без грам следи и най-интересното - за тези 20 дена кучи студ във Варна имаше лед по тях и със съвсем малко усилие ледът пада. На този етап няма деформации по тях. Смятам, че са доста успешни за цената си и за времето. ей на днес въля нон стоп в града и нямаше никакъв проблем...цената е около 12 лв без ддс..
                За 156 пасват идеално!

Comment

Тия от метро каква марка са?

АС Делко от къде могат да се купят?
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Тия от метро каква марка са?
                    ......
                    Аз от Метро си бях взел от любимите ни китайски стоки имитиращи aero twin - 5,50 едната. Втора година карат и са си екстра. Може би съвсем лекичко едната оставя леко замазана, много тънка ивица, но това когато се е лепнало нещо на самото перо. В крайна сметка дори да са почнали да се скапват вече 2 години за 11 лева общо мисля, че е предоволно. Малко след като взех моите един съсед хареса идеята и си взе от Praktiker пак имитиращи aero twin (всъщност вече всички го правят), само че бяха някаква друга марка. Та и той е доволен и още ги използва. Неговите бяха май по 6-6,30 едната. Не помня марката нито на моите нито на неговите, а и не съм ги избирал по марка. Просто реших, че ще пробвам този тип чистачки, избрах си размера и ги взех, но както ти казах 2 години за 11-13 лева и още да има живот в тях е повече от доволно. Наскоро ги загледах пак, че исках за Реното да купувам и гледам горе долу с около лев нагоре са вече цените, но не мисля, че е болка за умиране.
                    Last edited by detelazurno; d.m.y г., 22:15.
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Bosch Twin перфектни вече втора година.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• И аз съм с тези от метро от силикон, не с графит. Препоръчаха ми каквито и да вземам да не са с графитно покритие, че ебавали джама, оставали след време някакви следи и грозно някак. Първо седят мн добре на прозореца, регулирах ги перфектно, закупих 55 и 51 см. второ чистят и в сняг и дъжд идеално, няма шум, вече над 6 месеца ги ползвам. За само 12 лв, абе мн доволен. Майка ми си метна на мерца некви чистачки за 100 лв оригинални, ебаси майката, карах я като моите да сложи, ама не....ще видим кои ще изкарат повече!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• явно ще се ходи до метро Единственото ми желание е, чистачките да са от типа "аеро туин", е и да чистят хубаво естествено

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                          X