Убоу де, аз да се върна на чистачките.Гледам в Шела има Мишелин, по една се продават и може да си правиш комбинации всякакви, около 30-35 лв най много са двете като за мен 55/53, някой ползвал ли е такива, сравнително отскоро ги има.
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какви чистачки карате?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Djalev Покажи съобщениеКолеги за моята какъв размер трябват,че искам да ги сменя 55/53 ли ? Мерси !!
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеКолега разбра ли размера на чистачките на 156- цата. Мисля да взема 55 см но си мисля дали няма да стърчат.Какви си взе?Last edited by fred; d.m.y г., 23:15.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеРазмерът е 55 лява и 33 е тази до шофьора.
Comment
-
Първоначално публикувано от lyuboo Покажи съобщениеKoлега 33 или 53, че утре да ходя да взимам.Last edited by fred; d.m.y г., 23:22.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДвете са различни, шофьорската е 55 см, а пасажерската е 53 см, а сега видях, в предишния пост съм написал 33 и го оправих, грешка от писането, извинявай колега
Comment
-
От години карам само с "Шампион" личните и служебните возила - досега никакъв проблем ,като аз ги сменям винаги преди зимния сезон.
Преди месец си взех за проба "Мишелин" защото просто ми стана интересно и не бях виждал и засега съм без забележки
Comment
-
Размерът на чистачките е 55 и 51 за пасажер, това са и размерите от пройводителя мисля! Аз карах с бош, но ги смениш с едни от силикон, мият мн добре, за течност използвам 0.5 литра препарат за стъкло и другото вода, мие добре, доволенsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Аз карам съм Бош от 25лв комплекта. На предната си кола ги купих, като я продавах ги свалих(от любопитство да видя колко още ще изкарат) и ги сложих на алфата. И така вече 3 години с едни и същи чистачки, абе кеф.....даже мисля да изкарат зимата, засега нямам абсолютно никакви забележки. Иначе в казанчето,обикновенно веро+вода през лятото, зимата течност за чистачки.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеРазмерът на чистачките е 55 и 51 за пасажер, това са и размерите от пройводителя мисля! Аз карах с бош, но ги смениш с едни от силикон, мият мн добре, за течност използвам 0.5 литра препарат за стъкло и другото вода, мие добре, доволен.А иначе виж и тези на Бош, единичните какво е обозначено на размерите 55 и 53 съответно.
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеОт години карам само с "Шампион" личните и служебните возила - досега никакъв проблем ,като аз ги сменям винаги преди зимния сезон.
Преди месец си взех за проба "Мишелин" защото просто ми стана интересно и не бях виждал и засега съм без забележкиLast edited by fred; d.m.y г., 12:13.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Имате ли идея от къде може да се купят и колко лева са оригиналните чистачки с надписа Алфа Ромео, сега съм с такива но перото на едната се закъса. Иначе са 55см на 53см.
Comment
-
Около 100 вървят оригинални - виж главно във Ванто Трейд, защото за други места оригинални .... нещо не ми се вързва, отделно според мен е безмислено да дадеш стотак, като за тая цена можеш да си вземеш около 4-5 комплета на БОШ, сигурен съм че ще изкараш повече с бошовите....Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
Comment