Известие

Collapse
No announcement yet.

Официален плювалник на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми като не им харесват Алфите да си купят за повече пари още по скапани коли и да ги видя после, дали няма да висят по сервзите, що народ познавам, дето псуваше и голфове и мерцедеси и какво ли не, то за тях иначе нямаше да има сервизи и магазини за части на всеки ъгъл бре.Това е, като си вземеш кола до 5 хиляди да не чакаш да върви като чисто нова и да не вкараш пари в нея..., за 8-10 хиляди винаги е имало свестни алфи, а за тия пари ще вземеш много по-карана и скапана кола от другите марки. Като не сте доволни, сменяйте тъкмо няма да се пишат глупости тук, а ще се оплакват по другите форуми. Защото ако не сте забелязали на много българи винаги им е виновен друг, колата,жената, началника, държавата, не знам кое си, само не и тоя, дето сутрин се пули в огледалото
    Last edited by fred; d.m.y г., 21:04.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

последната част веднага се помести в подписа ми
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
        Last edited by fred; d.m.y г., 21:05.
        sigpic

Comment

Eх колега;и ти ли си фен на тази игра като жена ми,явно сте заразени и сте вампири.хи хи хи
          Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
          Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Ми като не им харесват Алфите да си купят за повече пари още по скапани коли и да ги видя после, дали няма да висят по сервзите, що народ познавам, дето псуваше и голфове и мерцедеси и какво ли не, то за тях иначе нямаше да има сервизи и магазини за части на всеки ъгъл бре.Това е, като си вземеш кола до 5 хиляди да не чакаш да върви като чисто нова и да не вкараш пари в нея..., за 8-10 хиляди винаги е имало свестни алфи, а за тия пари ще вземеш много по-карана и скапана кола от другите марки. Като не сте доволни, сменяйте тъкмо няма да се пишат глупости тук, а ще се оплакват по другите форуми. Защото ако не сте забелязали на много българи винаги им е виновен друг, колата,жената, началника, държавата, не знам кое си, само не и тоя, дето сутрин се пули в огледалото
            Е досега не съм бил съгласен с друг както с теб , така е на който не му харесва да тичка с вятъра в другите форуми и да си взима друга количка и така , ние тук си ги харесваме алфичките, та и "лоши" да са, на мен поне ми писна да чета избиването на комплекси от някои, които си ги избиват на колите

Comment

Абсолютно, ми така де
              sigpic

Comment

!

Според мене най-много плювни отнася алфа в тук:
                http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...52148#p1352148
                Макар че като гледам по-голямата част от писалите сигурн оса виждали алфа само на картинка или списание. Но нали са компетентни (чичко гугъл) неможе да се спори с тях.....
                Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
                Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщение
                  Според мене най-много плювни отнася алфа в тук:
                  http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...52148#p1352148
                  Макар че като гледам по-голямата част от писалите сигурн оса виждали алфа само на картинка или списание. Но нали са компетентни (чичко гугъл) неможе да се спори с тях.....
                  Ауууууууу, половината от тея направо ми бръкнаха отзад с боксова ръкавица и сега ще се регна там и ще има бан веднага това го обещавам, нема да пишат такива глупости за Алфа, че направо ме дразнат

Comment

Нека е ясно, че не подкрепяме войни с други форуми.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Аз не воювам, просто им разясних, че карам алфа и не съм съгласен с тях по отношение на това, че алфата била боклук и много се чупела, не съм писал по груби неща отколкото в нашия форум, а тук мисля забелязахте вече, че винаги съм сдържан, а иначе който не вярва да влезе в тунинг бг и да ми прочете постовете, ника ми е същия и там!!! Знам границата и гледам да не я преминавам, но след като карам такъв автомобил мога и да им разясня какви проблеми има и какви не, за да не пишат врели не кипели само, защото някой им е казал!!!

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                        Първоначално публикувано от ALFA155Ts
                        1.Комрлект за вариятора 15лв.-с доставка
                        -смяна по позиция 1. 70лв.
                        2.Носач 1бр. десен 49лв.
                        3.Биалети 2бр. 25лв.
                        4.Водна помпа термостат к-т. - 120лв.
                        11.Семерини на разпредел. валове 18,40лв.-комплект
                        12.Гарнитура на капака на клапаните 50лв.
                        13.Капак на клапаните 2-ра ръка 40лв.
                        14.Гарнитура на капак 2-ри път 16лв.
                        22.Диагностика премахване на грешки 30лв.
                        23.Крушки на таблото 4бр. 3лв.
                        28.Централна конзола с кръгчетата 40лв.-2-ра употреба
                        32.Заварка задно гърне-падна 10лв.
                        33.Лагерите на задните носачи 2 комплекта 90лв.
                        34.Капак с гарнитура 2-ри път 62лв.
                        35.Пластмасов лагер под тампон на пр. амортесьор 15лв.
                        -Ремонт и смяна на горните 3 позиции 120.лв
                        40.Ангренажен ремък
                        41.Семерина колянов вал
                        42.Хидравлична реика
                        43.Десен носач
                        44.Реглаж на предница
                        45.Течност Хидравлична
                        46.Почистване на дюзи
                        -части с труд по позиции 40,41,42,43,44,45,46 -420лв.
                        55.Ауспуси комплект с монтаж 150лв.
                        56.Комплект на вариатор 15лв.

Аз си направих труда да разчистя ненужните неща и прищявките на колегата като съм оставил нещата, които са се счупили...

ТОТАЛ = 1290.1 лв.

Еми това въобще не е зле при положение , че вземаш гарнитурата на капака на клапаните един път за 50лв, а друг път за 16 лв
                        ремонта на задния мост не го виждам..... и доста други не маловажни неща и дебитомера го няма .... както и да е все пак това е кола на 227 000 абсолютно реални километра и които ме познава знае че колата си я пазя като очите си повече от 3000оборота рядко съм вдигал и изобщо пазя си я количката и не са малко нещата изобщо за 20 000км. гледам доста неща си сакратил но дори и това да е ....... Имаи предвит че това е с хиляди тстъпки ..... и повечето неща са правени в сервизи за които не съм дал пари за труд значи ако беше твоята кола тези 1200лв щяха за теб да струват 3-бона виж че почти никаде няма пари за труд! така че аиде сметни и труда за смяна на тея носачи за смяна на реика сметни и труд батинка................................. да видим как ще ти излезе сметката добре ,че работата ми е свързана с сервизи и маистори та доста от маисторите са ми познати или работя с тях ами ако съм обикновен човечец и не разбирам нищо от автомобили ???? а??? тогава щеше вместо 15кинта щеше да има 500лв. за вариятор примерно....... тъй че ги смятаи тея 1200лв ама за МЕН в моито канче е толква ама на един нормален човечец не е толква..... ако е за теб щеше да е сигурно тая сметка 3200......... ти моиш ли за 420лв да смениш реика носач семерини колянов вал реглаж и за труд 420 кинта общо??? еи за тва ги оплюват алфите ! щото са трошляци някои нормален човечец като си купи и му се еб.. мамата от ремонти и от ходене по мъките... язък за хубавия дизаин и хората не ги копуват защото им побелява косата от ремонти..... сичко е хубаво в алфите или по точно казано красиво ... несъм казал ,че е лошо дизаина и замисъла и технологиите но материяла е много лош вложен в тях ...... качеството е ужасно и трошливо и от там ядовете....
                        Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 19:27.
                        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                        Alfa Romeo 145 1.4 16v
                        BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщение
                          ремонта на задния мост не го виждам..... и доста други не маловажни неща и дебитомера го няма .... както и да е все пак това е кола на 227 000 абсолютно реални километра и които ме познава знае че колата си я пазя като очите си повече от 3000оборота рядко съм вдигал и изобщо пазя си я количката и не са малко нещата изобщо за 20 000км. гледам доста неща си сакратил но дори и това да е ....... Имаи предвит че това е с хиляди тстъпки ..... и повечето неща са правени в сервизи за които не съм дал пари за труд значи ако беше твоята кола тези 1200лв щяха за теб да струват 3-бона виж че почти никаде няма пари за труд! така че аиде сметни и труда за смяна на тея носачи за смяна на реика сметни и труд батинка................................. да видим как ще ти излезе сметката добре ,че работата ми е свързана с сервизи и маистори та доста от маисторите са ми познати или работя с тях ами ако съм обикновен човечец и не разбирам нищо от автомобили ???? а??? тогава щеше вместо 15кинта щеше да има 500лв. за вариятор примерно....... тъй че ги смятаи тея 1200лв ама за МЕН в моито канче е толква ама на един нормален човечец не е толква..... ако е за теб щеше да е сигурно тая сметка 3200......... ти моиш ли за 420лв да смениш реика носач семерини колянов вал реглаж и за труд 420 кинта общо??? еи за тва ги оплюват алфите ! щото са трошляци някои нормален човечец като си купи и му се еб.. мамата от ремонти и от ходене по мъките... язък за хубавия дизаин и хората не ги копуват защото им побелява косата от ремонти..... сичко е хубаво в алфите или по точно казано красиво ... несъм казал ,че е лошо дизаина и замисъла и технологиите но материяла е много лош вложен в тях ...... качеството е ужасно и трошливо и от там ядовете....
                          Батка, да не дава Господ да ремонтираш нещо по бавареца А ти наистина си пръснал 3500 лева за глупости по тази кола, както сам каза на кола на 227000 км. и десетина-дванадесет години, да слагаш джанти-манти, ксенони, и прочее глупости - ми ти си мазохист, бе друже!?! И като я направи с голфаджийски имидж да не й вдигна цената?!? Сори, ама сам си си виновен.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Очевидно май обяснението ми в темата в тунинг бг може и да е породило известни размисли, защото никой не ме наплю, че защитих Алфа там!!!

ПП: За сега де!!!

Comment

Според мен си е до късмет!И аз налях не малка сума в мойта,но ме кефи максимално,особено сега зимата при тея снегове и ледове!
                              Както съм писал един път,любовта изисква жертви,в някой случай те са по големи!
                              Който не му харесва,знае какво да направи!
                              Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

Ето намерих тука едни факти, по надолу има една копие на една статия от вестник, става дума за немски престижни марки

http://www.kaldata.com/forums/index....ic=64637&st=45
                                sigpic

Comment

Working...
                                X