Ми като не им харесват Алфите да си купят за повече пари още по скапани коли и да ги видя после, дали няма да висят по сервзите, що народ познавам, дето псуваше и голфове и мерцедеси и какво ли не, то за тях иначе нямаше да има сервизи и магазини за части на всеки ъгъл бре.Това е, като си вземеш кола до 5 хиляди да не чакаш да върви като чисто нова и да не вкараш пари в нея..., за 8-10 хиляди винаги е имало свестни алфи, а за тия пари ще вземеш много по-карана и скапана кола от другите марки. Като не сте доволни, сменяйте тъкмо няма да се пишат глупости тук, а ще се оплакват по другите форуми. Защото ако не сте забелязали на много българи винаги им е виновен друг, колата,жената, началника, държавата, не знам кое си, само не и тоя, дето сутрин се пули в огледалото
Известие
Collapse
No announcement yet.
Официален плювалник на форума
Collapse
X
-
последната част веднага се помести в подписа миI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениепоследната част веднага се помести в подписа ми
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи като не им харесват Алфите да си купят за повече пари още по скапани коли и да ги видя после, дали няма да висят по сервзите, що народ познавам, дето псуваше и голфове и мерцедеси и какво ли не, то за тях иначе нямаше да има сервизи и магазини за части на всеки ъгъл бре.Това е, като си вземеш кола до 5 хиляди да не чакаш да върви като чисто нова и да не вкараш пари в нея..., за 8-10 хиляди винаги е имало свестни алфи, а за тия пари ще вземеш много по-карана и скапана кола от другите марки. Като не сте доволни, сменяйте тъкмо няма да се пишат глупости тук, а ще се оплакват по другите форуми. Защото ако не сте забелязали на много българи винаги им е виновен друг, колата,жената, началника, държавата, не знам кое си, само не и тоя, дето сутрин се пули в огледалото, така е на който не му харесва да тичка с вятъра в другите форуми и да си взима друга количка и така
, ние тук си ги харесваме алфичките, та и "лоши" да са, на мен поне ми писна да чета избиването на комплекси от някои, които си ги избиват на колите
Comment
-
!
Според мене най-много плювни отнася алфа в тук:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...52148#p1352148
Макар че като гледам по-голямата част от писалите сигурн оса виждали алфа само на картинка или списание. Но нали са компетентни (чичко гугъл) неможе да се спори с тях.....Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment
-
Първоначално публикувано от ital_fen Покажи съобщениеСпоред мене най-много плювни отнася алфа в тук:
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...52148#p1352148
Макар че като гледам по-голямата част от писалите сигурн оса виждали алфа само на картинка или списание. Но нали са компетентни (чичко гугъл) неможе да се спори с тях.....
Comment
-
Нека е ясно, че не подкрепяме войни с други форуми.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеНека е ясно, че не подкрепяме войни с други форуми.
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеПървоначално публикувано от ALFA155Ts
1.Комрлект за вариятора 15лв.-с доставка
-смяна по позиция 1. 70лв.
2.Носач 1бр. десен 49лв.
3.Биалети 2бр. 25лв.
4.Водна помпа термостат к-т. - 120лв.
11.Семерини на разпредел. валове 18,40лв.-комплект
12.Гарнитура на капака на клапаните 50лв.
13.Капак на клапаните 2-ра ръка 40лв.
14.Гарнитура на капак 2-ри път 16лв.
22.Диагностика премахване на грешки 30лв.
23.Крушки на таблото 4бр. 3лв.
28.Централна конзола с кръгчетата 40лв.-2-ра употреба
32.Заварка задно гърне-падна 10лв.
33.Лагерите на задните носачи 2 комплекта 90лв.
34.Капак с гарнитура 2-ри път 62лв.
35.Пластмасов лагер под тампон на пр. амортесьор 15лв.
-Ремонт и смяна на горните 3 позиции 120.лв
40.Ангренажен ремък
41.Семерина колянов вал
42.Хидравлична реика
43.Десен носач
44.Реглаж на предница
45.Течност Хидравлична
46.Почистване на дюзи
-части с труд по позиции 40,41,42,43,44,45,46 -420лв.
55.Ауспуси комплект с монтаж 150лв.
56.Комплект на вариатор 15лв.
Аз си направих труда да разчистя ненужните неща и прищявките на колегата като съм оставил нещата, които са се счупили...
ТОТАЛ = 1290.1 лв.
Еми това въобще не е зле при положение , че вземаш гарнитурата на капака на клапаните един път за 50лв, а друг път за 16 лввсе пак това е кола на 227 000 абсолютно реални километра и които ме познава знае че колата си я пазя като очите си повече от 3000оборота рядко съм вдигал и изобщо пазя си я количката и не са малко нещата изобщо за 20 000км. гледам доста неща си сакратил но дори и това да е ....... Имаи предвит че това е с хиляди тстъпки ..... и повечето неща са правени в сервизи за които не съм дал пари за труд значи ако беше твоята кола тези 1200лв щяха за теб да струват 3-бона виж че почти никаде няма пари за труд! така че аиде сметни и труда за смяна на тея носачи за смяна на реика сметни и труд батинка................................. да видим как ще ти излезе сметката добре ,че работата ми е свързана с сервизи и маистори та доста от маисторите са ми познати или работя с тях ами ако съм обикновен човечец и не разбирам нищо от автомобили ???? а??? тогава щеше вместо 15кинта щеше да има 500лв. за вариятор примерно....... тъй че ги смятаи тея 1200лв ама за МЕН в моито канче е толква ама на един нормален човечец не е толква..... ако е за теб щеше да е сигурно тая сметка 3200......... ти моиш ли за 420лв да смениш реика носач семерини колянов вал реглаж и за труд 420 кинта общо??? еи за тва ги оплюват алфите ! щото са трошляци някои нормален човечец като си купи и му се еб.. мамата от ремонти и от ходене по мъките... язък за хубавия дизаин и хората не ги копуват защото им побелява косата от ремонти..... сичко е хубаво в алфите или по точно казано красиво ... несъм казал ,че е лошо дизаина и замисъла и технологиите но материяла е много лош вложен в тях ...... качеството е ужасно и трошливо и от там ядовете....
Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 19:27.Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFA155Ts Покажи съобщениеремонта на задния мост не го виждам..... и доста други не маловажни неща и дебитомера го няма .... както и да евсе пак това е кола на 227 000 абсолютно реални километра и които ме познава знае че колата си я пазя като очите си повече от 3000оборота рядко съм вдигал и изобщо пазя си я количката и не са малко нещата изобщо за 20 000км. гледам доста неща си сакратил но дори и това да е ....... Имаи предвит че това е с хиляди тстъпки ..... и повечето неща са правени в сервизи за които не съм дал пари за труд значи ако беше твоята кола тези 1200лв щяха за теб да струват 3-бона виж че почти никаде няма пари за труд! така че аиде сметни и труда за смяна на тея носачи за смяна на реика сметни и труд батинка................................. да видим как ще ти излезе сметката добре ,че работата ми е свързана с сервизи и маистори та доста от маисторите са ми познати или работя с тях ами ако съм обикновен човечец и не разбирам нищо от автомобили ???? а??? тогава щеше вместо 15кинта щеше да има 500лв. за вариятор примерно....... тъй че ги смятаи тея 1200лв ама за МЕН в моито канче е толква ама на един нормален човечец не е толква..... ако е за теб щеше да е сигурно тая сметка 3200......... ти моиш ли за 420лв да смениш реика носач семерини колянов вал реглаж и за труд 420 кинта общо??? еи за тва ги оплюват алфите ! щото са трошляци някои нормален човечец като си купи и му се еб.. мамата от ремонти и от ходене по мъките... язък за хубавия дизаин и хората не ги копуват защото им побелява косата от ремонти..... сичко е хубаво в алфите или по точно казано красиво ... несъм казал ,че е лошо дизаина и замисъла и технологиите но материяла е много лош вложен в тях ...... качеството е ужасно и трошливо и от там ядовете....
А ти наистина си пръснал 3500 лева за глупости по тази кола, както сам каза на кола на 227000 км. и десетина-дванадесет години, да слагаш джанти-манти, ксенони, и прочее глупости - ми ти си мазохист, бе друже!?! И като я направи с голфаджийски имидж да не й вдигна цената?!? Сори, ама сам си си виновен.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеНека е ясно, че не подкрепяме войни с други форуми.
ПП: За сега де!!!
Comment
-
Според мен си е до късмет!И аз налях не малка сума в мойта,но ме кефи максимално,особено сега зимата при тея снегове и ледове!
Както съм писал един път,любовта изисква жертви,в някой случай те са по големи!
Който не му харесва,знае какво да направи!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
Ето намерих тука едни факти, по надолу има една копие на една статия от вестник, става дума за немски престижни марки
http://www.kaldata.com/forums/index....ic=64637&st=45Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment