Известие

Collapse
No announcement yet.

Искате ли да си направим блузи с къс ръкав или суичъри?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    кожена шапка да съм кът бобЕр у главътъ не! начи ей са доцвъквам темата за да се хваля как си купих супер яке самурай (супредрай) от япония за има няма паре но топли кът кОмулиргаща печка тва за зимата иде реч понее явлението Ел Ниньо се очаква да разкаже игричката на климатологията за векове напред само студ и гърч таз зима баткиии

Фф нас съм с парно и двойни стъкла на Фф сякъде Даже имам Фф мазата от ония калорифери от Бай Тошово време на трифазен ток Ма не вярвам чак до там да се закучат нещата
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Фф нас съм с парно и двойни стъкла на Фф сякъде Даже имам Фф мазата от ония калорифери от Бай Тошово време на трифазен ток Ма не вярвам чак до там да се закучат нещата
      така казано (писано) голямио студ ке те подмине!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        така казано (писано) голямио студ ке те подмине!

Зимата фф нас е около 30 градуса Имам една тефлонова скара,и си цър-пъркам пред плазмата и си питам дедовеца Зимата бях два месеца в бегето и ми се разката векото от студ.На чичоми на село като му се запуши кумина,смятам знаеш

Comment

Зимата фф нас е около 30 градуса Имам една тефлонова скара,и си цър-пъркам пред плазмата и си питам дедовеца Зимата бях два месеца в бегето и ми се разката векото от студ.На чичоми на село като му се запуши кумина,смятам знаеш
          знам и веднага та фанаф смислено значи тва в БГ зимата само пияна жена в топъл креват мое затопли положението и понее моята жена е адски зле и е топлокръвна кът египетска мумия (тя така си и изглежда (са Гори ше ме хейтне яко и даже може и да ме бан-не) понеже с жена ми са приятелки) затва си купих към има едно 200 литра люта чиста ракия и още 100 литра швепс за през зимата ... тежък живот живея батки то не е само цветя и рози

Comment

е то при тебе зимата по-малко от "без 5" не стига бре, кви трифазни печки, кви пет лева...
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
              е то при тебе зимата по-малко от "без 5" не стига бре, кви трифазни печки, кви пет лева...

Тука на ,, без пет,, като скове става като апокалипсис Спират влакове, котката на комшията вие кат сибирски вълк Мамата си ебало Даже ако караш Рено трябва да го зазимиш, щото няма да запали

Comment

Working...
              X