Първоначално публикувано от detelazurno
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Искам на Марусяяяяя!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениемараша е и на руски оти се изписва само на ингилизки името на това нящу
инжой офишал вебсайт www.marussiaclub.ru
Возможно, у авторов проекта в перспективе есть планы выхода на международный рынок. Об этом частично свидетельствует и название автомобиля «Маруся», которое пишется на латыни. По-английски это звучит как «Мараша», что очень созвучно с My Russia («Моя Россия»).
Ето цялата статия: http://www.avto.ru/review/post_13462_1.htmlAlfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеМНОГО внимавай с епитетите
граматическата полиция
Въпросният господин не е ползвал епитети.
За протокола.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеграматическата полиция
Въпросният господин не е ползвал епитети.
За протокола.
баси пунктуалисте къде си
когирирам са
МНОГО да винимава какви изразни средства използваНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Тая кола много модерна....
...интериора вътре все едно баба с куки за плетене го е сътворила.....а и мотора сигурно ще е от ЗИЛ130..
..като чета там са им отстъпили некво хале...може и някой мотор да е изостанал в склада....като и сложат и една турбина...ходи ги стигни
..и още нещо:...всичко бях виждал, но кола с един педал...Не...е тва ще е някъква загадка, или ново техническо решение
Last edited by Бобби; d.m.y г., 14:18.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТая кола много модерна....
...интериора вътре все едно баба с куки за плетене го е сътворила.....а и мотора сигурно ще е от ЗИЛ130..
..като чета там са им отстъпили некво хале...може и някой мотор да е изостанал в склада....като и сложат и една турбина...ходи ги стигни
..и още нещо:...всичко бях виждал, но кола с един педал...Не...е тва ще е някъква загадка, или ново техническо решение
Иначе преди време бях гледал по телевизията за някакъв ентусиаст който беше направил мисля, че Волво, с 1 педал. Върху педала се стъпваше с цял крак и идеятя беше, че когато натискаш с пръстите играе роля на газ, а когато натискаш с петата работи като спирачка. Все едно беше разделен на 2 части но събрани така, че да са достъпни с 1 крак. Идеята се родила след наблюдение на инстинктивните движения на крака при екстремно спиране. При опасна ситуация инстинктивното движение било да притиснеш крака си към пода като най-силно го правиш с пета. Въпросът обаче колко хора и най-вече шофьори реагират точно по този начин е спорен. А и какво става ако натиснеш с еднаква сила и с пръстите и с петата?
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеА и какво става ако натиснеш с еднаква сила и с пръстите и с петата?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеестествено , че ще се задейства спирачката - проста логика
шъ се задействат и дветеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
ами ако натиснеш еднакво с петата и пръстите става мазаво хахахахахах тея автомати са за тея дето не им се кара и не ги блазнят автомобилите да си джъткат из града,да си вършат работата,колкото да не е пеш или с автобуса...и да им е лесно не да искарва буталата докато се сетят че колата имала и други скоростиLast edited by Perdaha; d.m.y г., 14:47.Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеНе 1 ами цели 2 халетаИначе преди време бях гледал по телевизията за някакъв ентусиаст който беше направил мисля, че Волво, с 1 педал. Върху педала се стъпваше с цял крак и идеятя беше, че когато натискаш с пръстите играе роля на газ, а когато натискаш с петата работи като спирачка. Все едно беше разделен на 2 части но събрани така, че да са достъпни с 1 крак. Идеята се родила след наблюдение на инстинктивните движения на крака при екстремно спиране. При опасна ситуация инстинктивното движение било да притиснеш крака си към пода като най-силно го правиш с пета. Въпросът обаче колко хора и най-вече шофьори реагират точно по този начин е спорен. А и какво става ако натиснеш с еднаква сила и с пръстите и с петата?
По този начин карат повечето рали пилоти...за да не губят обороти на мотора в завойте или преди тях!!!!...за да имат ряз при излизането..... !!!..но това е друга бира!
А бе хале добре съм им дали...а на наще студенти там дет прайха някакъв проект...какво им дадоха!!?
.....стериопор и макетно ножчеПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Не е чак толкова зле кошницата като се има в предвид че братята руснаци от 1000 години не са измислили нищо ново и единствено обновяват годината на производство на всеизвестния ВАЗ и тем подобни колиби Макар че до някъде са изпитани машиниAlfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениенищо подобно
шъ се задействат и двете
e това с много проста електроника може да се направи само спирачката да се задейства ! дори аз мога да ти напиша алгоритъма.. то е свръх-елементарно !sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеe това с много проста електроника може да се направи само спирачката да се задейства ! дори аз мога да ти напиша алгоритъма.. то е свръх-елементарно !
ама си има далавера да се натискат и двете едновременноНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщението сигур и механично мое оти руска електроника е като слон и балет
ама си има далавера да се натискат и двете едновременноsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment