If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Различни мнения са...Заредих да видя кво е мнението за 145..... И едни за доволни.............Пък повечето коментари са писани от хора които въобще дори не са карали Алфа Ромео.... Ама това е без значение-кой какво мисли....Както каза robygas Не ми пука за чуждото мнение........ За мен АлфаРомео е истината....
ей сега след като прочетох кой какво мисли , ще си го преместя от другата страна.(питието де)
хич не ми и пука кой какво говори. откакто седнах в първата си алфа винаги съм имал и ще имам алфа. в нея съм с две сърца- моето и това на решетката на колата
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Абе що се вързваш на тъпотиите на разни тикви които не са карали нещо различно от немски или японски бангии и никога не са се качвали в италианска кола.Ми нека си живеят в измисления свят , че карат най-качествените или най-модерните или не знам в какво най-най автомобили.Вкусът на хората е различен , но докато има такива тъпанари да плащат повече дори и в пъти за нещо което изобщо обективно не е по-добро ние ще си караме евтино равностойни като качесто и технически показатели , че и по-добри коли с неповторим дизайн и доставящи удоволствие от шофирането за разлика от ония ламаринени безумия които били върха , но от които ти се повръща само като ги видиш.За мен да плащаш луди пари за един измислен имидж си е чиста глупост.Само погледни кой в България кара Мерцедес , БМВ , АУДИ,ФВ , Тойоти и т.н.Мерси , аз не искам да съм като тях.
офф като чета поредните смешници дето не се знае дали даже книжки имат.....ама кво да се прави нека съм балъка Моето Боксьорче от две години само му сипваш бензин и карашмного е калпава не си купуваите такава..хахахахахаха еиии мърлява и смешна държава не за друго ами щото е пълна с мърляви и смешни хора това е истината,селяни...селяни...и всички са разбирковки хахахахаха пък те мърлячите си търсели кола дето кога и сменяш масло няма значение и тем подобни....е нека си карат Опелчетата определено на немърливост повече дъянят
Ама,що се косите!Гроздето пак е кисело!А на тия,дето са си изразили "компетентното "мнение,бих им казал,ама няма да ме чуят,че Алфа никога не е била за лаици и профани.За мене ,да се принизяваме до умственото равнище на тия експерти е равносилно на съзнателно самоунижение.Както посочи по-горе колегата........!!!Извинявам се за спама!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Ама,що се косите!Гроздето пак е кисело!А на тия,дето са си изразили "компетентното "мнение,бих им казал,ама няма да ме чуят,че Алфа никога не е била за лаици и профани.За мене ,да се принизяваме до умственото равнище на тия експерти е равносилно на съзнателно самоунижение.Както посочи по-горе колегата........!!!Извинявам се за спама!
Много си прав колега просто ми е смешно как има такива хора всеки има вкус и т.н.ама прав си то кво да се повтарят и дъвчат неща говорени казани...
Относно тоя където казва, че мечока харчи 12, да ама нанайси, карал съм такъв половин година и първо че няма такъв мъртвец като кола, а второ харчи минимум 16-17, а пък да не казвам каква селяния е вече това каране на старите мечки!!! Дай да видят сички колко сме паралии, е да ама като зимах моята на същата цена имаше и S-класа, само че частите й са меко казано по-скъпи, прегряват безпричинно и хиляди други кусури, да не казваме коя година ги спират от пазара, че вече много им дойде на колиците, иначе признавам, че нямаше толкова безопасна кола като нея!!!
"тоя 16клапановия
туинспарк е най големия ташак в тая
кола"
е то, това е компетентно мнение, много точно определение за двигател, подчертано с много опит и практика. Как да не се доверим на подобно професионално мнение. Нещо като да сравняваш пъпеш с кокал. Едното е да ти е сладко, а другото става само за кучетата.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment