If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз едно не мога да разбере....от години като питам на среща някой иска ли стикере....всички гледат мило и всеки вика аз си имам....после идва форума и всеки нямал, не знаел кой да пита...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
аз едно не мога да разбере....от години като питам на среща някой иска ли стикере....всички гледат мило и всеки вика аз си имам....после идва форума и всеки нямал, не знаел кой да пита...
Някой още не сме идвали на среща ... сори за ама не се сдържах
Не става само с Алфа, требе и акъл... Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
Alfa 33 91г. 1.3 RIP, Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v
Аз веднага ти казвам че искам!И ако можеш да ми дадеш ще съм много багодарен!
Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ
колеги, вчера си поиграх и направих стикера във вид удобен за печат, или по друг начин на Корел Дроу и е в криви...запазих го във версия 9, за да могат да го отворят във всяко рекламно студио. Който иска файлчето да свирка. След това отивате в някое рекламно студио където имат плотер и ви го режат от какъвто цвят фолио искате...бяло, червено синьо...каквото ви е кеф. Не съм го направил и в някакъв конкретен размер, понеже не знам колко е дълъг оригиналния (имам на задното стъкло, но колата сега не ми е под ръка за да го измеря), така, че освен цвета на фолиото засега, ще трябва и да кажете на този който ще го пусне да се реже и в какъв размер го искате(можете да го искате и 2 и 202 см. все тая, графиката няма да се развали)
Няма да струва повече от левче
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Е що не го качиш тук направо?
Понеже файловият формат на корела не е раздешен да се качва във форума, просто го преименувай и пиши какво разширение да си сложат колегите като си го свалят
Колега аиде като ходиш да ти правят лепенките, извади още 2 екземпляра за мен.Защото не знам къде да отида да ми ги направят!
Ще си ги платя естествено и ще черпя по една бира!
Колега аиде като ходиш да ти правят лепенките, извади още 2 екземпляра за мен.Защото не знам къде да отида да ми ги направят!
Още не съм намерил къде да отида, но няма проблем... прати тел на ЛС да ти звънна като изкарам
Не става само с Алфа, требе и акъл... Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
Alfa 33 91г. 1.3 RIP, Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v
Още не съм намерил къде да отида, но няма проблем... прати тел на ЛС да ти звънна като изкарам
Имаш ЛС!
Поздрави!
Comment