Известие

Collapse
No announcement yet.

Тойота - размисли и страсти

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Кое да е печатна грешка?...
    //Офтопик:
    Имах предвид разхода... 12/100 градско за V8 ????
    '05 166 V6
    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      По темата: Смятам, че само и единствено рекламата направи марката "Тойота" толкова нашумяла
      За мен са безлични и посредствени!
      и не само! имат добри модели спред мен, богата гама, добри двигатели и всеобщото мнение че са мега здрави коли. мен лично ми харесват всичките им модели, от Айго до LC200, а колкото до новия авенсис - прилича тозно на модел за Американския пазар, нещо между Лексъс и Кадилак CTS. а може и да съм в грешка?!?!
      Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

абе дайте един насам да изпръсквам всичко де що излиза от Червило и Най-клуб хиихихих и без това жълтите павета са станали на нещо подобно на гранд каньона...та добри локви ще стават
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
          и не само! имат добри модели спред мен, богата гама, добри двигатели и всеобщото мнение че са мега здрави коли. мен лично ми харесват всичките им модели, от Айго до LC200, а колкото до новия авенсис - прилича тозно на модел за Американския пазар, нещо между Лексъс и Кадилак CTS. а може и да съм в грешка?!?!
          Прилича на нещо сглобявано в Измит и предназначено за Източна Европа и Турция
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Тойота са ми големи дръвца. "Ма няма чупене" - на това няма какво да отговоря .. Карал съм почти всички модели и не бих си купил.
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Нека дружно поканим СФИНКСтера в разговора - сигурен съм, че ще бъде забавно..... както винаги

По темата: Смятам, че само и единствено рекламата направи марката "Тойота" толкова нашумяла
              Да, но наистина качествени, за разлика от Опел и Ауди например.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Специално за джипките Тойота е на доста високо равнище...леките коли са друга бира!
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сега е моментът да дадеш 180 бона за Ландкрузър V8 D-4D
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Сега е моментът да дадеш 180 бона за Ландкрузър V8 D-4D
                    ...еи тая ми е слабост има я и за 80000лв.
                    ..ама момента не сега.....няма пара, но до пенсия ще изкарам
                    Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:50.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      направо си земи зил 157

същия ... (три букви яко цензура)

и са по-евтини
                      Last edited by търтей; d.m.y г., 16:38.
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                        направо си земи зил 157

същия х.й

и са по-евтини
                        няма хидравлика на волана...
                        Е тоя го стягах преди години, ама съседите много го окрадоха
                        п.с....намерих заден мост в да-гето...утре ще ходим да го вземаме, благодаря ти за съдеиствието остана бирата с мезето за теб
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 10:50.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          тази твоя слабост имам всеки ден възможност да и се "НАСЛАЖДАВАМ" и само ще вметна че арматурното табло е направено от същия материал като служебния ми таралясник - Ситроен Берлинго HDi
                          нататък си прави изводите сам ...
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Тойотата трябва да върви доста прилично с тези 177к.с.Изглежда добре.
                            Каква е цената на тествания автомобил, ако не е тайна?
                            sigpic
                            Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                            BMW E30
                            BMW E36

Comment

Нека дружно поканим СФИНКСтера в разговора - сигурен съм, че ще бъде забавно..... както винаги

Тука мога да се посмея от сърце... ама ще се обидиш!

Винаги съм бил страшен фен на италианските автомобили, НО не можеш да кажеш на черното бяло, по-добър джип от Land Cruiser-a НЯМА!!! Който каквото иска да казва, но Toyota имат традиции в автомобилостроенето не по-малко от Alfa Romeo.

Никога на бих си купил Авенсис, но въпреки това не мога да допусна, че марка като Тойота ще се изложи с един от касовите си модели...
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
                              Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.

Comment

Чакай малко сега - не един и двама потребители на този форум могат да потвърдят, че за мен офф-роуд машина НОМЕР 1 е "LC100"!!!
                                След това е "Г-класа", но това вече е друга тема
                                ОБАЧЕ един джип марка не прави - Авенсис, Аурис, Айго, Корола и прочие посредствени автомобили, си остават такива и това трудно може да се промени!
                                Да, някои от тях са здрави, други не толкова, а трети са откровени боклуци и тоалетни, НО това нито ги прави по-привлекателни, нито пък е причина за трезво мислещи хора да предпочетат "Тойота", пред.... нека пропусна сравнението
                                Единствено рекламата е механизма към успешните продажби и това нито го измислям аз, нито пък го казвам аз за първи път!
                                А що се отнася до традициите - много производители имат традиции, но това нищо не означава... от около 10г.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X