Първоначално публикувано от venko
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
алфа срещу ауди 90
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеНяма срамно в това колега, от началото беше ясно че сигурно така ще стане, тия Аудита не са толко слаби колкото ги описваха колегите, ама нема да се плашиш и аз днеска се дърпах на 400м. с едно пистово Кавазаки 750 кубика и ме отнесе само със 100 метратака че мисли позитивно и слагай чип, изпъвай генерацията, сложи К&N филтър, набивай 100октанов бенз. и ходи го дръпни!!!
Както и да е .......на мен си ми беше ясен резултата още в началото и си го написах мисля..
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеДо колкото имам спомен ,май май ти беше сигурен на сто процента ,че алфата ще бие...
Както и да е .......на мен си ми беше ясен резултата още в началото и си го написах мисля..то почва да ми писва!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеАко е наистина тоя мотор и не е правен да, колегата сиг. ще бие, ама първо да разбере точно!!!
Comment
-
че какво срамно има в това че си загубил,все пак има печелещи има и губещи,не е важно от кои си,а да участваш
спортменството е важно,щото ако не се уважаване на пътя един друг не сме никакви шофериAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениетук чета ,че "Колегата сигурно ще бие"Е и къде на сто процента съм написал, че колегата ще бие, а и ти откъде знаеш, че по онова Ауди нищо не е пипано бе??? Айде стига сега, това че си решил да се отяждаш с мен не значи задължително, че съм казал, че колегата 100% СИГУРНО ЩЕ БИЕ, никъде не съм бил категоричен в постовете си, защото много добре знаем всички, че опира не само до колата, а и до шофера
зарови томахавката
и дайте да го видим това Ауди да го пазари колегата за дръпка с мен на 50лв. , аз няма да се ядосвам и да ме бие, ама ми е интересно, че досега с такова не съм се пробвал!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеЕ и къде на сто процента съм написал, че колегата ще бие, а и ти откъде знаеш, че по онова Ауди нищо не е пипано бе??? Айде стига сега, това че си решил да се отяждаш с мен не значи задължително, че съм казал, че колегата 100% СИГУРНО ЩЕ БИЕ, никъде не съм бил категоричен в постовете си, защото много добре знаем всички, че опира не само до колата, а и до шофера
зарови томахавката
и дайте да го видим това Ауди да го пазари колегата за дръпка с мен на 50лв. , аз няма да се ядосвам и да ме бие, ама ми е интересно, че досега с такова не съм се пробвал!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от venko Покажи съобщениебатко тия дни ще го питам дали иска да се дърпате!кажи ми нещо повече за твойта алфичка да му обясним
Comment
-
Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщениеАко беше 33 1,5TI алфата щеше да го разпилее!Гаранция давам!
А бе Вирусе .... пак ли ще дишаме пържени картофи от ауспуфа бе хе хе ех ... или вече миризмата е на пържена цаца :)))
п.п. ти се сети да се включиш у форума
Comment
-
Колега,имам приятел,който има същото Ауди.Проблема е,че са съвсем от други класи коли.Мощноста като цифри заблуждава мнозина.Никой не обръща внимание на въртящия момент и другите простотийки.Аз редовно го правя луд до към 160-175 км/ч,но след това само му дишам прахта.Все пак това е кола,на която швабите са обърнали сериозно внимание.Да кажеме,че не знаят да правят коли е просто несериозно.Просто си повярвал в колата си и си я изправил като Давид срещу Голиат.Няма лошо.Нали няма никой пострадалНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Всичко е относително днес се закачих с един голф 3 GTI на черкова до румънското точно до оранжевия фитнес айде ня а да правя реклама ... взех му старта на светофара застанах пред него от 2ра сложих 4та и си карах с 80 след като минахме отбивката за цариградско той тръгна да ме дърпа от дясно следователно сложих трета и го оставих като точка, останах много изненадан...настигна ме като набих спирачките... след тва по драган цанков го оставих да се изкефи и просто сложих 5та без да давам газ по надолнището ....
П.П .... имам чувството че нещо ми е пипана колата още в италия ... като я карам спокойно гори нормално като я ръчкам върви наистина зверски и гори зверски ....Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 01:00.
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеВсичко е относително днес се закачих с един голф 3 GTI на черкова до румънското точно до оранжевия фитнес айде ня а да правя реклама ... взех му старта на светофара застанах пред него от 2ра сложих 4та и си карах с 80 след като минахме отбивката за цариградско той тръгна да ме дърпа от дясно следователно сложих трета и го оставих като точка, останах много изненадан...настигна ме като набих спирачките... след тва по драган цанков го оставих да се изкефи и просто сложих 5та без да давам газ по надолнището ....
П.П .... имам чувството че нещо ми е пипана колата още в италия ... като я карам спокойно гори нормално като я ръчкам върви наистина зверски и гори зверски ....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment