Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа срещу ауди 90

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
    дръпнахме се на 300 метра,ама шанс!спокойно има кой да отмъсти за мене!пак е алфа ,145 е 1.4 или 1.6 боксер беше ама шофера е мнго луд и ще го накаже!
    Свиркай ако ви трябва помощ, аз съм навит на дръпка с пича, на по 50лв. ако иска!!!(за тоя с Аудито говоря) Колицата ми е 100% СТОК и нищо не и е правено!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
      Няма срамно в това колега, от началото беше ясно че сигурно така ще стане, тия Аудита не са толко слаби колкото ги описваха колегите, ама нема да се плашиш и аз днеска се дърпах на 400м. с едно пистово Кавазаки 750 кубика и ме отнесе само със 100 метра така че мисли позитивно и слагай чип, изпъвай генерацията, сложи К&N филтър, набивай 100октанов бенз. и ходи го дръпни!!!
      До колкото имам спомен ,май май ти беше сигурен на сто процента ,че алфата ще бие...

Както и да е .......на мен си ми беше ясен резултата още в началото и си го написах мисля..

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
        До колкото имам спомен ,май май ти беше сигурен на сто процента ,че алфата ще бие...

Както и да е .......на мен си ми беше ясен резултата още в началото и си го написах мисля..
        Добре де, прочети ми постовете и тогава говори, моля те, стига ме плюли без да сте прочели хубаво какво съм писал то почва да ми писва!!!

Comment

Ако е наистина тоя мотор и не е правен да, колегата сиг. ще бие, ама първо да разбере точно!!!
          тук чета ,че "Колегата сигурно ще бие"

sigpic
          Alfa Romeo 159 EX

Comment

че какво срамно има в това че си загубил,все пак има печелещи има и губещи,не е важно от кои си,а да участваш
            спортменството е важно,щото ако не се уважаване на пътя един друг не сме никакви шофери
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
              тук чета ,че "Колегата сигурно ще бие"
              Е и къде на сто процента съм написал, че колегата ще бие, а и ти откъде знаеш, че по онова Ауди нищо не е пипано бе??? Айде стига сега, това че си решил да се отяждаш с мен не значи задължително, че съм казал, че колегата 100% СИГУРНО ЩЕ БИЕ, никъде не съм бил категоричен в постовете си, защото много добре знаем всички, че опира не само до колата, а и до шофера зарови томахавката и дайте да го видим това Ауди да го пазари колегата за дръпка с мен на 50лв. , аз няма да се ядосвам и да ме бие, ама ми е интересно, че досега с такова не съм се пробвал!!!

Comment

Е и къде на сто процента съм написал, че колегата ще бие, а и ти откъде знаеш, че по онова Ауди нищо не е пипано бе??? Айде стига сега, това че си решил да се отяждаш с мен не значи задължително, че съм казал, че колегата 100% СИГУРНО ЩЕ БИЕ, никъде не съм бил категоричен в постовете си, защото много добре знаем всички, че опира не само до колата, а и до шофера зарови томахавката и дайте да го видим това Ауди да го пазари колегата за дръпка с мен на 50лв. , аз няма да се ядосвам и да ме бие, ама ми е интересно, че досега с такова не съм се пробвал!!!
                вярно е за шофьорът,вчера от софия до пловдив по магистралата с братчеда,с микробус рено мастер ги скъсахме от бой щот бързахме да хванем 1на фирма в сливен докато работи.на 4-5пъти се отървахме от радара.

Comment

батко тия дни ще го питам дали иска да се дърпате!кажи ми нещо повече за твойта алфичка да му обясним
                  alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                    батко тия дни ще го питам дали иска да се дърпате!кажи ми нещо повече за твойта алфичка да му обясним
                    Ами от подписа тая, Алфа 156 2.0 ТСпарк 155коня, абсолютно нищо не е пипано по нея(СТОК мотор е), навит съм и без пари ако иска, все ми е тая, важното е гонка да става!!!

Comment

нема грижи тия дни щи кажа
                      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Ако беше 33 1,5TI алфата щеше да го разпилее!Гаранция давам!
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                          Ако беше 33 1,5TI алфата щеше да го разпилее!Гаранция давам!

А бе Вирусе .... пак ли ще дишаме пържени картофи от ауспуфа бе хе хе ех ... или вече миризмата е на пържена цаца :)))

п.п. ти се сети да се включиш у форума

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Колега,имам приятел,който има същото Ауди.Проблема е,че са съвсем от други класи коли.Мощноста като цифри заблуждава мнозина.Никой не обръща внимание на въртящия момент и другите простотийки.Аз редовно го правя луд до към 160-175 км/ч,но след това само му дишам прахта.Все пак това е кола,на която швабите са обърнали сериозно внимание.Да кажеме,че не знаят да правят коли е просто несериозно.Просто си повярвал в колата си и си я изправил като Давид срещу Голиат.Няма лошо.Нали няма никой пострадал
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Всичко е относително днес се закачих с един голф 3 GTI на черкова до румънското точно до оранжевия фитнес айде ня а да правя реклама ... взех му старта на светофара застанах пред него от 2ра сложих 4та и си карах с 80 след като минахме отбивката за цариградско той тръгна да ме дърпа от дясно следователно сложих трета и го оставих като точка, останах много изненадан...настигна ме като набих спирачките... след тва по драган цанков го оставих да се изкефи и просто сложих 5та без да давам газ по надолнището ....
                              П.П .... имам чувството че нещо ми е пипана колата още в италия ... като я карам спокойно гори нормално като я ръчкам върви наистина зверски и гори зверски ....
                              Last edited by AntiLuuP; d.m.y г., 01:00.

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                                Всичко е относително днес се закачих с един голф 3 GTI на черкова до румънското точно до оранжевия фитнес айде ня а да правя реклама ... взех му старта на светофара застанах пред него от 2ра сложих 4та и си карах с 80 след като минахме отбивката за цариградско той тръгна да ме дърпа от дясно следователно сложих трета и го оставих като точка, останах много изненадан...настигна ме като набих спирачките... след тва по драган цанков го оставих да се изкефи и просто сложих 5та без да давам газ по надолнището ....
                                П.П .... имам чувството че нещо ми е пипана колата още в италия ... като я карам спокойно гори нормално като я ръчкам върви наистина зверски и гори зверски ....
                                Ако е обратното,значи си открил Перпетуммобиле
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X