Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа срещу ауди 90

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Ако е обратното,значи си открил Перпетуммобиле
    Защо аз - Италянците

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
      Всичко е относително днес се закачих с един голф 3 GTI на черкова до румънското точно до оранжевия фитнес айде ня а да правя реклама ... взех му старта на светофара застанах пред него от 2ра сложих 4та и си карах с 80 след като минахме отбивката за цариградско той тръгна да ме дърпа от дясно следователно сложих трета и го оставих като точка, останах много изненадан...настигна ме като набих спирачките... след тва по драган цанков го оставих да се изкефи и просто сложих 5та без да давам газ по надолнището ....
      П.П .... имам чувството че нещо ми е пипана колата още в италия ... като я карам спокойно гори нормално като я ръчкам върви наистина зверски и гори зверски ....
      Тия Голфове ги бия , ама наскоро се явна един където ми се опъна яко(може да е щото гумите ми и за изтривалки не стават), ама пича си ме държа доста добре на едно светофарче, време ми е обаче да пробвам и с такова Ауди и да се хваля после или да плача де . Колегата какво направи, пита ли пича за гонка с бързото Ауди

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
        Тия Голфове ги бия , ама наскоро се явна един където ми се опъна яко(може да е щото гумите ми и за изтривалки не стават), ама пича си ме държа доста добре на едно светофарче, време ми е обаче да пробвам и с такова Ауди и да се хваля после или да плача де . Колегата какво направи, пита ли пича за гонка с бързото Ауди
        Може и да е бил пипан голфа ако е имал лепенки нз как си се справил... срашен късмет си имал...

Comment

Може и да е бил пипан голфа ако е имал лепенки нз как си се справил... срашен късмет си имал...
          Абе беше си типичния Голф 3 , който всички обичаме и плюем, но за пръв път почувствах лек дискомфорт, че може GTI на Голф 3 да ме бега и не беше много приятно , странното беше, че не беше номер Петстотин Коня и пак беше конкурентен

Comment

Абе беше си типичния Голф 3 , който всички обичаме и плюем, но за пръв път почувствах лек дискомфорт, че може GTI на Голф 3 да ме бега и не беше много приятно , странното беше, че не беше номер Петстотин Коня и пак беше конкурентен
            До колкото знам вентилирания понавървява ама пак ти казвам може да има и някоя друга екстра...
            Имам един познат караше такъв на външен вид обикновен голф 3 с лети джанти ама беше 200++ коня... а дори нямаше лепенки

Comment

До колкото знам вентилирания понавървява ама пак ти казвам може да има и някоя друга екстра...
              Имам един познат караше такъв на външен вид обикновен голф 3 с лети джанти ама беше 200++ коня... а дори нямаше лепенки
              Е, то аз съм Сток, така че сигурно колицата просто си е била читава и запазена, щото ако беше 200++ щеше да си ме отнесе като куцо пиле червей!!!

Comment

Е, то аз съм Сток, така че сигурно колицата просто си е била читава и запазена, щото ако беше 200++ щеше да си ме отнесе като куцо пиле червей!!!
                Да едно спортно филтърче генерация и чип нормално да се дърви...

Comment

Здравейте колеги Макар и нов във форума, мога да ви кажа че аз съм имал две такива Аудита 2.3и 136к.с куатро, и са доста доста вървежни. Едното и в момента си прави 250 км/ч без никъкво забавяне след 200км/ч., а и старта му е мнoго много добър. Така че ако аудито си е наред и е с хубави гуми, просто нямаш шанс,sorry
                  Alfa Romeo 156 2.0Т.S
                  Lancia Libra 1.9JTD - EX
                  Alfa Romeo GTV V6 TURBO - EX

Comment

Първоначално публикувано от pa4o_petrov Покажи съобщение
                    Здравейте колеги Макар и нов във форума, мога да ви кажа че аз съм имал две такива Аудита 2.3и 136к.с куатро, и са доста доста вървежни. Едното и в момента си прави 250 км/ч без никъкво забавяне след 200км/ч., а и старта му е мнoго много добър. Така че ако аудито си е наред и е с хубави гуми, просто нямаш шанс,sorry
                    И к'во, викаш 250км/ч без забавяне, а 300км/ч, макар и малко по-трудно, ама си ги прави и тях, а?
                    Alfa Romeo 166 3.0 V6
                    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• колега питах го пича и не е съгласен да се дърпате(конкретна причина не ми каза)
                      alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Сам си е направил сметка,че ше диша !

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                          колега питах го пича и не е съгласен да се дърпате(конкретна причина не ми каза)
                          Е що неще бре, та аз съм СТОК отсекъде нема киорав мод по мойта, е тоя ми развали кефа от дръпката, кажи му, че съм му обиден официално

ПС: А колегата където е имал две такива, ако има желание да даде за проба едното, че очевидно си търся вече друго за гонка(тоя пич неще), ама не да ми дойде с некое моднато и да ме разлепи

Comment

• ako стане дръпката с другия колега пиши и кажи какво е станало!
                            alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                              ako стане дръпката с другия колега пиши и кажи какво е станало!
                              Батка, определено ще пиша, само да стане, ама нещо оня колега с двете Аудита се ослушва , нищо де аз че го зарибим и ше правиме шоуто!!!

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                                Батка, определено ще пиша, само да стане, ама нещо оня колега с двете Аудита се ослушва , нищо де аз че го зарибим и ше правиме шоуто!!!
                                ма къде си тръгнал па ти бре,ей да нете набарам да ти скъсам задника...нека само да направим копелето и да го искараме от гаража.
                                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                                X