Известие

Collapse
No announcement yet.

Края на едини хубави дни.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много се радвам че сте живи и здрави... Майната му на другото...
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD (2004 engine)+Chip
    Fiat Punto GT

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
      Tц тц......Ужас....Да сме живи и здрави пък-другото се прави....
      Ами колега аз съм към Generali огледа ще ми е в сряда сутринта.И тоя пич иска да съм му я вдигнала на друпчета....обясних му че съм сама в Перник-гаджето го няма и няма кой да ми я вдигне...Мн съм ядосана държа се супер грубо.Ще видя в сряда ква ще е оценката......
      Абе хубави дни ще има след доста време като гледам...само ядове...
      Абе да сме живи и здрави пък с повече късмет и по малко ядове ще се наредят нещата....
      Лоша работа щом си в дженерали,там не обичат да плащат хич На червената 155-ца за преден капак смяна+боя и боя на калник преден десен ми дадоха 80лв
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Много жал ми става, като виждам смачкани алфи, но най-важното е, че вие сте добре! Горе главата
        Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Важното е ,че вие сте добре,тиникий се изправят

Comment

Много съм щастлива.......Наложи се да поизчакам около месец,но днес ми преведоха 2200 лв. за щетите....А те приблизително са около 1000 лв.
            Дженерали все пак отпуснаха някой лев....да се надявам че до 10-тина дни ще си карам 145-та ....
            Last edited by Pebles; d.m.y г., 17:28.

ALFA 145 1.6 ТS `97
            & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Много съм щастлива.......Наложи се да поизчакам около месец,но днес ми преведоха 2200 лв. за щетите....А те приблизително са около 1000 лв.
              Дженерари все пак отпуснаха някой лев....да се надявам че до 10-тина дни ще си карам 145-та ....
              Е, имаш късмет, че каското е било в Дженерали!
              Иначе наскоро изпитвах същите чувства като теб.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ей браво колежке, ще ти остане само уплахата и ядовете,не че е малко де.Успех с оправянето на колицата и скоро пак на пътя, и тоя път вече с 1-но на ум.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

оооо аз си карам-156-та.......мина ми уплахата.....ама съм малко по внимателна вече..........
                  Last edited by Pebles; d.m.y г., 21:25.

ALFA 145 1.6 ТS `97
                  & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Живи и здрави да сте, това е най-важното другото се прави.
                    Spin City!

Comment

оооо аз си карам-156-та.......мина ми уплахата.....ама съм малко по внимателна вече..........
                      Много добре че ти е минала уплахата но мисля че трябва да си доста по внимателна Това важи и за всички нас и силно да се замисляме за гумите, окачването и спирачките Един приятел се преби подобно на теб само от амортесьори менте и естественно несъобразената скорост! Много добре си мислете какво монтирате на колата си ! Преди един месец Типо 1.6 се обърна на магистралата заради изваден шарнир на чисто нов носач менте Някой колеги караха до преди време със супер евтини гуми и видяха как се късат парчета от протектора без причина! Много мислете как карате и дали някой лев няма да ви спаси живота!
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

айде казвай какво става с твойта количка нямали скоро да бръмчи пак
                        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Mного мислете как карате и дали някой лев няма да ви спаси живота!
                          Подкрепям!!
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Някой колеги караха до преди време със супер евтини гуми и видяха как се късат парчета от протектора без причина! Много мислете как карате и дали някой лев няма да ви спаси живота!
                            Аз пък мога да кажа че и скъпи гуми стават на парчета - пресен пример с мен - предните ми гуми бяха Michelin Pilot Primacy - перфектни на външен вид, с dot 07 - от вътрешната страна протектора се беше отцепил почти на 90% по протежение на гумата. Съжалявам че затрих снимките. Така че ... Разумното каране не вреди на никой, без значение с какво сте в колата.
                            Сори за оф-топика
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                              Аз пък мога да кажа че и скъпи гуми стават на парчета - пресен пример с мен - предните ми гуми бяха Michelin Pilot Primacy - перфектни на външен вид, с dot 07 - от вътрешната страна протектора се беше отцепил почти на 90% по протежение на гумата. Съжалявам че затрих снимките. Така че ... Разумното каране не вреди на никой, без значение с какво сте в колата.
                              Сори за оф-топика
                              Абсолютно си прав
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Духайте и стъпвайте!Днеска лудия канар ,много описателно ни разказа как е станало.Никой не е застрахован,че няма да му се случи!Чукайте на дърво или каквото имате да не става.Важното е,че колежката е жива и здрава.
                                Тенекиите се правят,както каза някой!

Успех нна колежката и по-скоросно излизане от бокса!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X