If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа, ето за това е апела, точка 6,7,8,9
цитат: 6. В катастрофите между две и повече МПС-та, шофьорът на другото МПС е отнел предимството на мотоциклетиста и причинил катастрофата в около две трети от случаите.
7. Преобладаваща причина за всички катастрофи е че водача на другото МПС не е видял моториста преди катастрофата или не го е видял докато не е било твърде късно за да я избегне.
8. Умишлена агресивност срещу моториста е рядък случай (това май няма да важи в Бг, б.п.)
9. Най често срещаната ситуация е когато моториста се е движил направо, а автомобила е правел ляв завой пред него.
На всичко отгоре статистиката е от '81г. Като знам как се дават книжки в момента на куцо, сакато и сляпо.
За останалата част от статистиката съм съгласен, че всеки сам си носи кръста, но как ви се струва преобладаваща причина - ДВЕ ТРЕТИ..... и какво, отнемане на предимство ??? За това ще замоля всички които не са се качвали през живота си на мотор да се вслушат и да спрат да си чешат излишно изиците.
В тая статистика от 81г. дали са взели предвид 170 в града?
Карайте на фарове и моторите, ще ви виждат доста по-добре.
Ляв завой а... лично са ме изпреварвали от ляво на мотор в секция за ляв завой при включен мигач, както и от дясно в секция за десен завой при включен мигач.
И ако не карах с панорамно огледало, щях да съм в тая същата статистика, пък после шофьора ви бил виновен!
Докато сме заедно на пътя, реплики от рода на - За това ще замоля всички които не са се качвали през живота си на мотор да се вслушат и да спрат да си чешат излишно изиците. - моля си ги задръжте, с тях толерантност няма да си намерите!
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Тоя зов за толерантност към мотористите малко ми е като циганска история.
Те ще си правят каквото искат, а ние ще сме толерантни, т.е. ще ги търпим.
Аналогията ми няма за цел да обиди когото и да било, но аз определено не съм за толерантност. Предпочитам равни задължения и равни права на всички.
Но...някои се мислят за по-равни, май...
7. Преобладаваща причина за всички катастрофи е че водача на другото МПС не е видял моториста преди катастрофата или не го е видял докато не е било твърде късно за да я избегне. 8. Умишлена агресивност срещу моториста е рядък случай (това май няма да важи в Бг, б.п.)
Трудна е преценката когато срещнеш нещо трудно забележимо и движещо с неимоверно голямо ускорение спрямо средството което управляваш.
Хубаво е мотористите да бъдат поравно и водачи на четириколесни МПС-та за да знаят какви да бъдат.
Мисля че за отношението към мотористите има отношение и факта че за останалите водачи на 4 колела, мотористите са един вид по екстравагандни драйвери, който могат да си позволят да не чакат в задръствания в градовете, и да не страдат от натоварения трафик по пътя за морето......поради ред причини невъзможни за тия на 4 колела......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Мисля че за отношението към мотористите има отношение и факта че за останалите водачи на 4 колела, мотористите са един вид по екстравагандни драйвери, който могат да си позволят да не чакат в задръствания в градовете, и да не страдат от натоварения трафик по пътя за морето......поради ред причини невъзможни за тия на 4 колела......
А, бе то аз с колелото ги рязкам разни бързаци по светофарите и докато ме стигнат сме вече на другия светофар.
Какво знчи тоя ''апел''? Нещо не му схващам идеята.На апелиращия мога да кажа малко истини,ако иска да си ги чете;
Колега,като караш в трафик,ЗНАЙ че всичко по колите е безмозъчно,че се управлява от зомби,което се прибира от работа,детето на задната седалка му къса нервите.Цикъла му е оцапал гащите,потта по челото му влиза в очите.То не мисли за пътя,не мисли дори за себе си.Бързайки да се прибере в къщи,в стремежа си ще те сгази като стадо бизони.
Колега,ЗНАЙ че когато караш над 130 вече ставаш трудно видим,в невидимия уред намиращ се по колите,наричани огледала.Знаеш ли колко хора гледат в тях?Почти николко!Замисли се колко пъти ти поглеждаш в тях на ден (и ти го правиш защото караш мотор и нещо те жегва да погледнеш когато чуеш моторен рев зад себе си) и колко от болшинството замбита гледат в тях?
Искаш някой да мисли за теб!Колега те зомбитата не мислят за себе си и се трепят като юлски мухи по предно стъкло,а ти очакваш да внимават за теб.
Колега аз карам мотор от 6-ти клас.Балканче,ява,симсон,чезе,мз-етз.........та чак до сега,Yamaha xtz 750 Yamaha и FZR1000 pure sport.Приятелю,аз никога не съм падал от мотор.НИКОГА!Нямам и намерение да падам,карам 50 в града и се оглеждам на 4 очи.Карам малко по бързо извън града - 90-100 и се оглеждам на 8.Карам с 300 на магистралата след Чирпан-посока Ст.Загора защото там асфалта е нов,защото имам видимост поне 5 километра на пред и си позволявам да ги вдигна само защото виждам че пред мен няма НИКОЙ!!!!Зомбито в колата пред мен липсва,зад мен никой не може да ме настигне с тая скорост и можеби точно тогава е момента в който усещаш какво аджеба ти дава мотора (свобода) Всичко друго е компромис с теб и твоя живот и всякакви апели са безмислени.Щом си се качил на мотор,нямаш право на грешки,нямаш паво и да разчиташ че някой ще те пази,всъщност изобщо нямаш право да си на пътя ако мислиш по такъв начин.
Comment