Известие

Collapse
No announcement yet.

Мотоциклетисти

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Похвално! А твърдиш, че си с точно 15 години по-голям от мен!
    Момко, с такива "зомбита" както се изрази колегата по-улиците, и манталитет като твоя с негативно-балканско мислене тип "Вуте и Нане" това ще е положението. Ние ще се пазим както си знаем.
    В тази държава има само мрънкачи, мрънкат за всичко, мизерия, улици, управление, защо мотористите го изпреварвали по светофарите... а бе за какво ли не ? Ами я се погледнете, всъщност това сте вие, и ние... ама какво ли се харча, то на всички, всичко им е ясно, от всичко разбират, и само мрънкат някой друг да свърши работата, защото това не е негово задължение, винаги някой друг му е виновен, мрън, мрън, мрън.... а бе не ви ли писна? Темата приканва към малко по-цивилизовано отношение за нещо, а то пак се намериха мрънкачи... ай-сиктир........
    Last edited by Доко; d.m.y г., 10:59.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Момко, с такива "зомбита" както се изрази колегата по-улиците, и манталитет като твоя с негативно-балканско мислене тип "Вуте и Нане" това ще е положението. Ние ще се пазим както си знаем.
      Чудя ти се на ентусиазЪма..

Ясно е, че нито едните ще убедят другите, нито обратното.
      Кокошката или яйцето.

Аз знам едно - много често нещата, за които човек е твърдо убеден, че не може да го сполетят, се случват. Да не дава Господ точно децата на убедените непукисти на тема "аре, бе - ше им внимавам на гадните моторджии" да яхнат някой ден мотори. Много бързо се сменя гледната точка.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        Чудя ти се на ентусиазЪма..

.
        А бе нямам си друга работа....

Comment

Пали кончето и газ да разлаеш малко аларми. Без друго има хора, които само се чудят как да си вкиснат съня - явно им е прекалено спокойно

Надявам се, че си поработил върху ауспусите достатъчно, че да бръмчиш както си требе
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Е нали за цивилизовано си говорим... сега пък сме били мрънкали?
            Просто отношението трябва да е двустранно... нищо повече.

Иначе прилича на обикновен дребен тарикатлък... който сам по себе си дразни основателно.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Намери си!

Аз не виждам за какво съм мрънкал. Никаде не съм споменал, че ми е виновен някой за нещо. Казвам кое е неразумно и лично отношение към теб отправих само в последния си пост, така че не го приемай толкова персонално!
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Аз невиждам за какво изобщо са тези апели...
                Нима някой ще Ви/Ни обърне внимание,четейки из форумите..?
                Някой дори дават компетентни мнения без изобщо да са се кавали на мотор...дори и като куфари... за кво говорим ?
                Цялата тема е безмислена.
                И мен си ми е кеф да карам,но в града винаги съм на 8...рядко си позволявам своеволия,неказвам,че не ми се е случвало но...
                Когато ми се кара,сипвам си добър бензинец и си ходя на магистралата,не че там не е опасно,но неможе да се сравни с градските условия.
                Специално за Варна,ми прави впечатление че доста коли ни дават предимство,дори и късно...
                Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Пали кончето и газ да разлаеш малко аларми. Без друго има хора, които само се чудят как да си вкиснат съня - явно им е прекалено спокойно

Надявам се, че си поработил върху ауспусите достатъчно, че да бръмчиш както си требе
                  Кончето не е изстинало ,
                  а аспусите не ги барам, на рамата пише 97dB оргиналдъ Harley-Davidson sound

---------- Post added at 12:12 ---------- Previous post was at 12:04 ----------

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  Намери си!

Аз не виждам за какво съм мрънкал. Никаде не съм споменал, че ми е виновен някой за нещо. Казвам кое е неразумно и лично отношение към теб отправих само в последния си пост, така че не го приемай толкова персонално!
                  Мир Отивам да пия по-едно кафе и заради теб, да се намеря на работа .
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 19:03.

Comment

Аз знам едно - много често нещата, за които човек е твърдо убеден, че не може да го сполетят, се случват. Да не дава Господ точно децата на убедените непукисти на тема "аре, бе - ше им внимавам на гадните моторджии" да яхнат някой ден мотори. Много бързо се сменя гледната точка.
                    За това си много права. Но малко от тези както ги нарече един колега "зомбита" (никой да не се обижда) се замислят върху това!
                    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Темата може да продължи до безкрай. Мисля че в краина сметка извода е: Мотористите пазете се сами няма кой да ви пази на пътя!

И за протокола да кажа, че съм се возил на мотор и сам карал мотор!
                      Lancia Delta 2
                      Alfa Romeo 164 Super

Comment

Грешен извод...
                        По-скоро е: НЕКА НАИСТИНА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ТЯХ ПОВЕЧЕ И ДА СИ ИМАМЕ ВИНАГИ ЕДНО НА УМ, А ТЕ - МОЛЯ НЕ КАРАЙТЕ С 170 В ГРАДА И МАЛКО ПО-ВНИМАТЕЛНО С МАНЕВРИТЕ, НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ГАБАРИТИТЕ СИ!

Никой не може да ме убеди, че излизайки вечер на булевард спирам, оглеждам се, вийдам светлини чак на предишния светофар на 200-300 метра, излизам и той се оказва в колата...отнел съм предимство ли?!?Има магистрали, писти - там е за скорости.И аз съм фен на моторите иначе...да не ме анатемосате веднага...
                        Айде со здраве и умната...
                        Alfa 156
                        ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                        sigpic

Comment

Закона е един за всички.Със това се изчерпва всичко,които не го спазва да си му бере гаилето,от там нататака всички призиви и сплетни итн..... са абсолютно безсмислени и излишни.
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Много добра тема-апел, трябваше да се заключи веднага след първия пост и да се закачи като важна някъде, а не да се водят безсмислени спорове. И само доста глупав човек може да сложи всички мотористи под един знаменател! Вярвам, че няма такива тук!
                            156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Тъй е, ама преобладават шантавите - само нашите от форума и още 2-3-ма са свестни.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 16:17.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Честит Ви нов сезон!
                                Много безаварийни километри и пълни резервоари!!!
                                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                                sigpic

Comment

Working...
                                X