Ограниченията за категория А са като цяло по-ниски от тези за категория В, не знам защо така се получава, че тези от А се движат по-бързо от тези с В.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мотоциклетисти
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение1. Не казвам всички,казвам 99,9%, че карат с 120км/ч и нагоре в ГРАДА! Айде моля те не ми казвай, че повечето взели си пистов мотор ги търкалят като скутерчета с 50-60 км/ч.
2.Мнееееее аз не завиждамДаже правя всичко възможно такива, които им е много... "горещо" да ги пускам, че са бая рискови. Я ми отнесли огледалото я ми се подпрат на калника... Просто като се претрепате някъде не се сърдете на хората в автомобилите.
...Лепа не слушам...само Драгана хахаахха
3.Мотористите НЕ ползват мигачи пак 99,9 %
Comment
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеПоне аз се редя на опашките или до тях,но винаги си пускам мигачите и гледам да не застрашавам останалите.А за скороста в града,а и извън града винаги се превишава многократно.
И аз не обобрявам всичките им постъпки, но не можем да виним само тях
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеКолега искаш да ми кажеш че колите не го правим това ли? По магистралата и извънградско да не би да караш с 130км/ч или с 90. Всички сме така просто мен като ме натисне някой е просто огъната броня а за един моторист може да бъде доста зле.
И аз не обобрявам всичките им постъпки, но не можем да виним само тях
Comment
-
С две думи - важно е всички да се уважаваме на пътя, както и да се пазим сами а не да разчитаме на някой друг да внимава вместо нас!
Луди глави има и с мотори, и с коли ... Лошото става, когато започнат да се мислят за безсмъртни.
Винаги гледам да правя място на мотористи по кръстовищата и пътищата, но все пак - важно е и те да знаят как да се държат на пътя. За пример - преди 3 години, на пътя София - Търново, малко преди Севлиево (много хубава настилка, широк път, прав) - та в момента, в който става тройно разминаване измежду колите профучават 3-4 мотора с огромна скорост. Сещате ли се за колко хилядни от секундата можеше да има неразпознаваеми трупове ???
Айде със здраве, и поздрави към всички моторджии !
Comment
-
Здравейте на всички. Регистрирах се само за този пост, не съм фен на марката (по-скоро анти-фен, но е без значение).
Исках да изразя благодарността си към всички, които писаха. В едва ли не всики клубни форуми се пуснаха теми, свързани с безопасността на мотористите и високият риск, които поемаме. Но Вие ме сразихте, никъде до сега не срещнах подобно посрещане, навсякъде само ни плюят, искат да ни бият по светофарите (...) и какво ли още не. Навсякъде е пълно с цветущи псувни от всякакъв род. Явно Вие сте значително по-позитивно настроени, не липсват случките "на косъм", но важното е всички да сме живи и здрави. Сигурно ексцентричните автомобили, които Ви влекат са разширили значително мирогледа Ви.
Поздрави за всички фенове на марката и мотористи.
Имате по едно почукване на джама и пропускане в движението от мен.
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеКолега искаш да ми кажеш че колите не го правим това ли? По магистралата и извънградско да не би да караш с 130км/ч или с 90. Всички сме така просто мен като ме натисне някой е просто огъната броня а за един моторист може да бъде доста зле.
И аз не обобрявам всичките им постъпки, но не можем да виним само тяхLexus IS200
Comment
-
Едно нещо ми е много интересно. Как изведнъж всички стават светци и "както си карат с 50 ги задминава мотор минал звуковата бариера". Как моторите задминавали от дясно, а видиш ли ние всички спазваме правилника и пускаме мигач на всяко кръстовище. Не ме разбирайте грешно. Не казвам, че водачите на леки автомобили са виновни. Казвам, че и 2-те страни правят(име) едни и същи неща. А с моторите наистина трябва да се внимава много повече. Аз примерно като видя мотор винаги спазвам дистанция и винаги го оставям да ме изпревари и/или да мине покрай мен, защото знам, че такова птп, което ще свърши с 2 изкривени брони при колите може да направи водача на мотор инвалид или да го убие.
ПП: Интересно ми е дали между хората, които се възмущават от скоростта, с която минават моторите, има поне 1, който да не е карал поне веднъж с >=100к/ч в града.Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Mony Покажи съобщениеЕдно нещо ми е много интересно. Как изведнъж всички стават светци и "както си карат с 50 ги задминава мотор минал звуковата бариера". Как моторите задминавали от дясно, а видиш ли ние всички спазваме правилника и пускаме мигач на всяко кръстовище. Не ме разбирайте грешно. Не казвам, че водачите на леки автомобили са виновни. Казвам, че и 2-те страни правят(име) едни и същи неща. А с моторите наистина трябва да се внимава много повече. Аз примерно като видя мотор винаги спазвам дистанция и винаги го оставям да ме изпревари и/или да мине покрай мен, защото знам, че такова птп, което ще свърши с 2 изкривени брони при колите може да направи водача на мотор инвалид или да го убие.
ПП: Интересно ми е дали между хората, които се възмущават от скоростта, с която минават моторите, има поне 1, който да не е карал поне веднъж с >=100к/ч в града.
Водачите и на коли и на мотори, правят едни и същи нарушения, но разликата е там, че моторите правят още допълнителни нарушения, като- задминаване в лява лента, при наличието на друго превозно средство там, набутване между лентите, минаване между спрелите коли на светофара, навлизане в насрещното при изпреварване и при положение, че отсреща идва кола, като се разчита на това, че моторът е тесен и ще се разминат. Съгласен ли си и с това твърдение?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от reel Покажи съобщениеДраги приятели, времето се оправя и на пътя излизат все повече и повече мотоциклетисти. Заради дългата зима вие сте ни забравили.
Най-голямата причина за катастрофите с мотоциклети е отнемането на предимство от страна на автомобилите. Затова ви моля, гледайте по-внимателно, бъдете по-търпеливи и съсредоточени зад волана.
Ето малко клипчета на английски:
Един ден в Девон
Не ме видя
Какво да направим за да ни забелязвате на пътя?
Мисли! Погледни два пъти
Rights! Rides! Racing!
Автомобилисти и мотористи към светло и безаварийно европейско бъдеще!
N.B. Не е препоръчително за хора със слаби нерви
Абсолютно съм съгласен. Мотоциклетистите наистина трудно попадат в полезрението на другите участници в движението.
Нека внимаваме повече, когато сме на пътя, защото последствията са тежки и за двете страни - http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm
N.B. Не е препоръчително за хора със слаби нерви156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеN.B. Не е препоръчително за хора със слаби нерви
Абсолютно съм съгласен. Мотоциклетистите наистина трудно попадат в полезрението на другите участници в движението.
Нека внимаваме повече, когато сме на пътя, защото последствията са тежки и за двете страни - http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm
N.B. Не е препоръчително за хора със слаби нерви
Отвратително направо...
Мен доста ме е страх от моторджии, затова винаги намалям, за да ме задминат без проблем.sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщениеОтвратително направо...
Мен доста ме е страх от моторджии, затова винаги намалям, за да ме задминат без проблем.
Comment
Comment