Здравейте, днес бях на един семинар в Хилтън. Става въпрос за един продукт, който не е добавка за гориво. Сваля вредните емисии с 70 - 80 %, сваля разхода с 1/100 градско и 1.5/100 извън градско. Ампулата струва 3 евро и се слага в от 20 до 40 л гориво първоначално, а следе няколко такива интервенции се намалява на 1/2. Тя подпомага за пълното изгаряне на горивото в горивната камера, като изчиства двигателя от така наречения нагар, удължава живота на мотора и най - важното което е тествано и гарантирано, че вредните емисии са намаляли драстично. Използва се в 235 страни. Също тъка прави свещите като нови.......Ще ходя на едни консултации и ще ви пиша пак.......Мисля да стана представител........Ще го пробвам на личния си автомобил. На мен ми хареса много. Поздрави!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/
Collapse
X
-
Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/
Last edited by markonialfa; d.m.y г., 12:28.markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Тагове: Няма
-
-
а аз, дори и тогава неI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Един от нашите клиенти в сервиза е представител на такива хапчета,и мисля че са доста полезни за автомобила,много хора са го пробвали и продължават.Мисля че ампулата при него струва 5 лв и става за бензин,дизел даже и гас.В скоро време и аз ще пробвам.
Comment
-
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение... емисий ...Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕмисий е римски сенатор, първи братовчед на Телевизий, нали така?
Comment
-
Ето така се сваля разхода.
http://nrg.blog.bg/viewpost.php?id=165465
Колегата го е пробвал на 155 1,7Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
Comment
-
Колега, и аз бях на семинар за тези биклуци и бих казал, че това е пълна пирамида! Един приятел си взе такива(5 хапчета за 30 лв!) и без ефект за намаляне на разхода и повече вървеж.За вредните емисии незнам(те казаха че стават почти равни на 0!)Поредната измама- златни членове, сребърни и т.н.......абе ако някой еще го хванат за клиент. Там някакви депозити трябва да се внасят, за да станеш продавач и т.н.....съвременна пирамида.
sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщениеЗдравейте, днес бях на един семинар в Хилтън. Става въпрос за един продукт, който не е добавка за гориво. Сваля вредните емисий с 70 - 80 %, сваля разхода с 1/100 градско и 1.5/100 извън градско. Ампулката струва 3 евро и се слага в от 20 до 40 л гориво първоначално, а следе няколко такива интервенций се намалява на 1/2. Тя подпомага за пълното изгаряне на горивото в горивната камера, като изчиства двигателя от така наречения нагар, удължава живота на мотора и най - важното което е тествано и гарантирано, че вредните емисий са намалали драстично. Използва се в 235 страни. Също тъка прави свещите като нови.......Ще ходя на едни консултаций и ще ви пиша пак.......Мисля да стана представител........Ще го пробвам на личния си автомобил. На мен ми хареса много. Поздрави!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от trace Покажи съобщение
Абе колега, ти не беше ли във Фиат форума, гледах там, като представяше новата ти 147ца, и е много готина, честита да ти е и със здраве да си я търкаляш
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеЕмисий е римски сенатор, първи братовчед на Телевизий, нали така?markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
Comment