Известие

Collapse
No announcement yet.

Хапче за по - нисък разход, ниски нива на замърсяване и малко конски сили/ама малко/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Това е абсолютно сигурно. Въпросът е, за сметка на какво?
    Еми, ако всичко е направено добре, няма причина да се притеснява човек.
    Между витамините на центрум и на "суправит", разликата е някъде между 80 % по добра усвояемост в полза на едните.
    А това, че "химик" се е опитвал да обяснява, не означав а нищо. От химик до химик разликата е огромна, като между автомонтьор и автомонтьор.
    Аз реагирах, защото се смесиха тук две различни неща.
    Добавките нямат нищо общо с пирамиди и мошеници.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Опа, започва да ми става адски интересно............Абе ще стигнем до БАН ние, ама да видим .....................хахахахахахах, абе кефите ме!!!
      markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
      Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
      Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
      Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Еми, ако всичко е направено добре, няма причина да се притеснява човек.
        Между витамините на центрум и на "суправит", разликата е някъде между 80 % по добра усвояемост в полза на едните.
        А това, че "химик" се е опитвал да обяснява, не означав а нищо. От химик до химик разликата е огромна, като между автомонтьор и автомонтьор.
        Аз реагирах, защото се смесиха тук две различни неща.
        Добавките нямат нищо общо с пирамиди и мошеници.
        По начина, по който си го написал излиза, че знаеш как се прави т.е. да се прави добре, така че да няма причина да се притеснява човек. В такъв случай обясни, напиши: как, защо и колко, за да прочетем, обсъдим и решим. Но предварително ще те помоля да пишеш неща, които си сигурен, че са факт и могат да бъдат доказани, а не такива прочетени в някоя реклама в Интернет. Иначе е безсмислено!
        Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

в неделя си сипвам една таблетка в резервара и отивам на кушийте да ги скъсам
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от JJJ Покажи съобщение
            По начина, по който си го написал излиза, че знаеш как се прави т.е. да се прави добре, така че да няма причина да се притеснява човек. В такъв случай обясни, напиши: как, защо и колко, за да прочетем, обсъдим и решим. Но предварително ще те помоля да пишеш неща, които си сигурен, че са факт и могат да бъдат доказани, а не такива прочетени в някоя реклама в Интернет. Иначе е безсмислено!
            Първо, вземи прочети всичките ми постове по темата.
            Второ, дори и да знам как се прави е логично да се сетиш, че може да е търговска тайна.
            Трето, колега това не е предаването "вкусно" на Ути, да ти продиктувам три кила праз и малко кисело зеле и да си свариш армеева чорба.
            Обясних ясно и точно, че всяко нещо в "Индустрията - химия" може да бъде и адски некачествено и адски качествено. Питай гаджето си каква е разликата между кремче за лице нивеа и кремче за лице Лореал или парфюм "селска тетка" и някое скъпо парфУмче на булгари.
            Ако нямаш гадже питай лели, стринки, каки или тетки.
            Айде, че ми изстина кафето.
            К.М.

Comment

Второ, дори и да знам как се прави е логично да се сетиш, че може да е търговска тайна.
              Трето, колега това не е предаването "вкусно" на Ути, да ти продиктувам три кила праз и малко кисело зеле и да си свариш армеева чорба.
              Обясних ясно и точно, че всяко нещо в "Индустрията - химия" може да бъде и адски некачествено и адски качествено. Питай гаджето си каква е разликата между кремче за лице нивеа и кремче за лице Лореал или парфюм "селска тетка" и някое скъпо парфУмче на булгари.

Без нерви, аз така се запалих в началото на темата, ама после се усетих и си ударих два шамара с крак и кротнах...........сега гледам по жълто на нещата!!!!!!!

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                Без нерви, аз така се запалих в началото на темата, ама после се усетих и си ударих два шамара с крак и кротнах...........сега гледам по жълто на нещата!!!!!!!
                Къде точно видя нерви, това за мен е нормално състояние. Знам, че ти си автор на темата, но пиши по темата, ако искаш да добавиш нещо разбира се. За забележки си има модератори.
                К.М.

Comment

Къде точно видя нерви, това за мен е нормално състояние. Знам, че ти си автор на темата, но пиши по темата, ако искаш да добавиш нещо разбира се. За забележки си има модератори.
                  Това не е забележка , а препоръка!!! Благодаря и за твоите съвети!!!!

Comment

Първо: Ти си човека, който заявява, че знае нещо си, как става? Аз поисках просто да докажеш твърдението си. Отказвам да повярвам на твърдения доказани с думичките „търговска тайна”!

Второ: Не се интересувам от химическата формула или технологията на производство, а от това, какви модификации са необходими по автомобила, колко пари струва на километър, какво е влиянието в/у надеждността и ресурса на двигателя, методиката на изпитване, и накрая доказателство, че въпросните изпитания наистина са се случили - и не ми се оправдавай с „търговска тайна”.
                    Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Working...
                    X