Известие

Collapse
No announcement yet.

Написаха ми акт, ма не ми взеха талона..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VET Покажи съобщение
    Бих казал: "аман от хора дет се чудят къде да се заяждат, като теб!"
    Колега, ти ме обвини с тези си думи, че се заяждам с теб. Никъде не съм писал че пускайки темата, си се заял със мен, просто исках да кажа, че правилата са направени, за да се спазват, и всички щяхме да живеем по-добре ако ги спазвахме. Защото предполагам че всички сте доволни от ситуацията по пътищата в Европа, и навярно разказвате като се върнете от Испания, Великобритания, Германия и т.н., колко е спокойно по пътищата им, как никой не те засича, как ти правят път да минеш, как спират преди пешеходна пътека. Това исках да кажа, а не да се заяждам, както ти каза.

А относно това как карам, ще ти кажа колега, че от 1996 г. карам Фиат Ритмо Абарт 130ТС, а от три години си храня и отглеждам Фиат Крома 2,5 V6-162 коня и Фиат Купе 2,0 16V Турбо.

Към колегата Stefan Caromov, абсолютно съм съгласен с теб за униформените - аз ги наричам рекетьори. Не мога да ги понасям тези селяндури. Но за конкретния случай едно ще ти кажа, как ще се почустваш ти, докато разхождайки се спокойно в Морската градина, където е забранено за автомобили, изведнъж чуеш клаксон, за да се дръпнеш, да мине поредния тарикат и на всичкото отгоре те гледа нагло в очите сякаш ти казва: " Мръдни се да мина бе, щот съм тарикат". На моя близка позната едно говедо с БМВ и сгази кучето в Морската градина и когато тя се развикала, идиота слязъл от колата и я напсувал, блъснал я на земята и я ритнал. И всеки път като видя автомобил в Морската градина ми идва

Та или Вие не ме разбирате какво искам да Ви кажа и просто се правите, че не ме разбирате.
    Значи , съгласен съм на сто процента с теб относно карането на такива места.На мен ми се случи и то не къде да е ами в парка заимов на сред идеалния център на софия ,щяха да сгазят кучето ми (говоря за преди години).Не си ме разбрал може би , аз съм за човещината,но против някои тъпи закони.Искам държавата да НЕ МИ пречи да живуркам мирно и тихо ,не искам да ми помага ,щот явно не може. Упрекнах те ,защото се изказа малко надменно към колегата ,все едно ти никога не си правил нарушения. А относно правилата.... аз се осигурявам пенсионно,здравно ,а бе всичко както трябва...когато отидох да ми направят 20 минутна операция по ЗО в пирогов ,тия ми поискаха триста лева ,за един минискус ?!?!?!! е как пък ще плащам на тая д-ва за всичките и прищевки ,а тя на мен не ?

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Абсолютно съм съгласен с теб колега, и с отношението ти към държавата и към здравеопазването. Но пак опираме до факта, в твоя случай, че правила има в здравеопазването, но никой не ги спазва и затова са ти поискали пари, въпреки че се осигуряваш. Всичко сами си го правим.
      А за надменното ми изказване, ами не целях да съм надменен, а просто бях бесен, защото си представих колегата как минава покрай мен в Морската градина. Едно време майка ми казваше " и от тук право в Морската градина да си играете, за да не Ви мисля", тогава там влизаха само колите на чистотата и тези които поддържаха градината, а сега трябва да се пазиш да не те сгазят докато се разхождаш, че и ще те набият защото им пречиш.

Лек и успешен ден и малко повече човечност по пътищата и между хората.

Comment

така е ,но това всичкото не ние си го правим ,ами правителството го твори ,за да е в ущърб на обикновенния гражданин . Така е в цялата ни система ,било то здравеопазване ,мвр, МнВР , просвета и т.н. а ние овцете не сме виновни ,че трябва да гласуваме за едни и същи крадци .. то или единия ще те краде ,или другия . Честни парламентаристи нЕма

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Абе ние си го правим защото си мълчим. А какво стана на студентския митинг преди месец, гадните ченгета ни гониха и биха, защото бяхме малко. А ако бяхме 10 000 дали щяха да си позволят изродите от Народното събрание да датат такива заповеди на вътрешния министър. Плюем ги гърците ама пак доказаха че са народ, а пък българите какво, минаваха покрай нас на митинга и мърмореха че им пречим. "Не народ а мърша" и " всеки народ си заслужава управниците" , мисля че до това се свежда всичко. Затова се надявам поне тук във форумите да се опитаме да бъдем по-човечни.

Лека вечер

Comment

Първоначално публикувано от VET Покажи съобщение
            Абе ние си го правим защото си мълчим. А какво стана на студентския митинг преди месец, гадните ченгета ни гониха и биха, защото бяхме малко. А ако бяхме 10 000 дали щяха да си позволят изродите от Народното събрание да датат такива заповеди на вътрешния министър. Плюем ги гърците ама пак доказаха че са народ, а пък българите какво, минаваха покрай нас на митинга и мърмореха че им пречим. "Не народ а мърша" и " всеки народ си заслужава управниците" , мисля че до това се свежда всичко. Затова се надявам поне тук във форумите да се опитаме да бъдем по-човечни.

Лека вечер
            Е тове е приказката

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Всеки от нас може да влезе в Морската градина, я си представете какво ще стане тогава там- един огромен паркинг! И на мен ми е удобно да паркирам в Борисовата градина в София, но не влизам там. Всеки знае номера с минаването от лена за на право да завие на ляво, като предреди останалите, но я си помислете какво става, ако всички го приложим..
              С една дума- всеки нарушава, но много добре знаете, кое са "тарикатските" номера и кое е в рамките на нормалното да се наруши!!
              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:02.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                За неправилно паркиране, преди 2год. при нас общината ми наложи 200лв. глоба, която не се води към КАТ, а е по общинския правилник, ама аз им казах да го ду**т, защото това си беше безобразие, за неправилно паркиране такава глоба, обяснението беше, че общината имала право да налага санкции по нейни си правила и даже кмета ни го беше подписал!!!
                Каде пък в елин пелин е забранено паркирането oooo да има на 2 места ама то там винаги има паркирали коли , айде със здраве

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                  Каде пък в елин пелин е забранено паркирането oooo да има на 2 места ама то там винаги има паркирали коли , айде със здраве
                  Бе то и у Бацова ма`ала има едно мЕсто за синя зона ,ма се трепат за него хе хе хе

да не говорим ,че скоро ще си праа колекция от полицейски карти ... само как некой ми спре на мЕстото и е с карта на джама , така и е казал СБОГОМ бамбина.... оти и това е незаконно

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                    На центъра пред комплекс Гайдарец , а най-интересното е, че наистина имаше над 30 коли там, а писаха акт само на мен, даже едни им избягаха нагло, а да не говорим, че дупетата даже се правеха че не ги виждат(за полицаите говоря), представяте ли си полицаите ги е страх от местните бандити и тях не ги закачат(те са всесилни), а аз понеже съм обикновен човечец и ме ощракаха веднага, даже един от местните газ*ри мина покрай нас, избазика се и си се качи в колата и с мръсна газ, а куките все едно го няма!!!!! Е НИКОГА няма да си платя акта, защото такива боклуци не заслужават нищо!!!

Comment

В САщ за такива нарушения направо ти вдигат колата и след това плащаш 200-300$ и си губиш половин ден за да си вземеш колата. Ами познай дали след това пак ще направиш това нарушение.

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        В САщ за такива нарушения направо ти вдигат колата и след това плащаш 200-300$ и си губиш половин ден за да си вземеш колата. Ами познай дали след това пак ще направиш това нарушение.
                        Да, ама в САЩ няма да вдигат избирателно както може моята да вдигнат, така може и на някое голямо ДУ*Е, докато тук при нас сам знаеш какво е!!!

Comment

Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                          Да, ама в САЩ няма да вдигат избирателно както може моята да вдигнат, така може и на някое голямо ДУ*Е, докато тук при нас сам знаеш какво е!!!
                          Съгласих се с фейн86..само тук може да се пишат актове и да се вдигат колите избирателно

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                            Съгласих се с фейн86..само тук може да се пишат актове и да се вдигат колите избирателно
                            Ми така де, не може за едни закона да е един, а за други друг, след като за богаташите може да е така, защо и за нас да не може, когато държавата вкара нещата в ред тогава и аз ще съм коректен с нея!!!

Comment

Тук и Обама да е спрял с личния си автомобил и на него ще му я вдигнат.

Comment

Колеги между другото.. ни вопъл ни стон за този акт.. сменях лични карти, паспорт, връщаха ми книжката ама никой нищо не каза за този акт. Ма и по-добре щото е между 200-500 лева глобата (инфо от глобени познати, които са решили да си платят доброволно глобата) ..
                                Last edited by achkar; d.m.y г., 22:41.
                                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Working...
                                X