Известие

Collapse
No announcement yet.

Написаха ми акт, ма не ми взеха талона..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хм, ето ти повод да почерпиш на следващата среща ...

Comment

Ше почерпя, приемам предложения!
      Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
      Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Най важното е когато те спре полиция да си знае човек правата и когата е направил нарушение да не се правиш на отворен. И катаджиите са хора и можеш да се разбереш с тях, а не да викаш ми не знам за какво ме спирате при очевидно нарушение.

@fein86 Като има такива ситуации просто ги снимаш с телефона (предполагам, че има камера) плащаш си акт-а и пускаш жалба с приложен снимков материал, пък да се оправят и си взимаш входящ номер от деловодството. После по номер-а можеш да следиш до къде е стигнала жалбата.

И най важното, никога не давайте пари на полицая!!!
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Да ви се оплача, близък ми каза, че тези актове могат да излязат и след 4 години, както на него му се е случило(?!?)
          Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
            Да ви се оплача, близък ми каза, че тези актове могат да излязат и след 4 години, както на него му се е случило(?!?)
            Този акт не е към КАТ и няма давност.Ако имаш някакъв имот на твое име или друга движима/недвижима собственост към Община Варна,когато стане време за данъци ще ти излезе този акт.Поне в Хасково е така.
            Alfa Romeo 147 JTD '01

Comment

Оффф, сега я виждам тая тема......Колега да не те плаша, амааа имам акт на съвсем същото място от април миналата година...излезе чак декември някъде. Всъщност бил излязъл още месец след като е направен, ама познай дали е така (аз като примерен гражданин ходих средата на лятото да питам и нямаше нищо) Сега предстои най-лошото -275лв. глоба
              Ядосах се, щото там са ме изкарали най-големия престъпник, пък и глобата.....извинете..
              Обжалвах в Районния съд и спечелих делото, определиха ми глоба на минимуна-50лв. Бях доволен 1-2 седмици, докато сега в петък не получих известие, че милата община обжалва решението на съда и сега вече си чакам призовката за Административния съд......лоша работа, искам да тегля една звучна на общината
              Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
              Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
              JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Ибаси змиътъ... тайно се надявам нещо да стане, защото си смених името преди акт-а, а ми го писаха на старото име, щото не е сменяна книжката и да стане объркване, та да ме забравят! Ама едва ли! Кво да се прави... сам съм си виновен )

Comment

Мдаам. И аз на същото място 275лв. Като дребно хулиганство или нещо такова го написаха . Това става миналото лято и още не съм го платил Какво ли ме очаква
                  sigpic
                  145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Направо ме замислихте

Миналата година ми сложиха една лепка на джама за скромната сума от 50лв. По едно време ни дотрябва удостоверение за липса на задължения та реших да си я плата ама.... оказа се, че те лепенките видите ли били в един екземпляр и аз да съм си го носил за да видят колко да ми вземат

Познаите дали им занесох нещо... общинари.
                    Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Малко развитие по моя случай...в крайна сметка спечелих делото и Административния съд потвърди решението на Районния да ми намали глобата на 50лв. Сега трябва да ходя тези дни в общината да им дам 50 лева да се радват Довелен съм, спестих си 200 и нещо левчета
                      Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                      Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                      JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                      X