Известие

Collapse
No announcement yet.

Написаха ми акт, ма не ми взеха талона..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Написаха ми акт, ма не ми взеха талона..

Абе неска ме спряха в морската във Варна, където влизането е забранено от двете страни(точно до басейните за варненци). Спря ме общинска полиция. Написаха ми акт, според който съм нарушил "Раздел VI чл. 31 т.4 от НОР на Община Варна". А отдолу пише "Настоящият екземпляр замества к.талон за срок от 1 месец." Ма после видях че са ми върнали и синия талон. Това означава ли, че акта е невалиден?
    Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
    Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

хахаха абе той акта сигурно си е валиден ама като имаш талон кво ти пука Можеби при следващият акт ако не ти го върнат ,ще трябва да платиш и стария за да си вземеш талона
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Общинска полиция може ли изобщо да ти вземе документите? По принцип?
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Тъй като ме гледаш дали знам
        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!

Comment

написали са ти административно накзание сответно не вземат точки а също и контролня талон.но по добре си я плати мисля не е голяма глобата ти-плаща се в общината
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

За неправилно паркиране, преди 2год. при нас общината ми наложи 200лв. глоба, която не се води към КАТ, а е по общинския правилник, ама аз им казах да го ду**т, защото това си беше безобразие, за неправилно паркиране такава глоба, обяснението беше, че общината имала право да налага санкции по нейни си правила и даже кмета ни го беше подписал!!!

Comment

Бах туй неправилно паркиране 200лв,да бяха извикали и кат да ти направят и акт едновременно.
              Иначе по темата, то в данъчното тряя да стане ясно дали има да се плаща нещо.
              Аз лично на никой освен КАТ не си давам книжката ,талона и док на колата
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Бах туй неправилно паркиране 200лв,да бяха извикали и кат да ти направят и акт едновременно.
                Иначе по темата, то в данъчното тряя да стане ясно дали има да се плаща нещо.
                Аз лично на никой освен КАТ не си давам книжката ,талона и док на колата
                Да бе, тогава и на мен не ми зеха контролния талон, странното беше че ми го написаха полицаи от нашето РПУ , а не се водеше към КАТ, а към общината. Аз ще го потърся постановлението(мисля че го пазя), и ще го сканирам да прочетете какви глупости бяха написали идиотите!!!

Comment

Колега, ти сам си отговаряш на въпроса - нарушил си НОР (Наредба за Обществения Ред), а не ЗДП (Закон за Движението по Пътищата) - за какво да ти взимат синия талон
                  Валиден си е акта, но просто е "друг модел"!
                  sigpic

Comment

Чл. 31. Забранява се:
                    4. движението и паркирането на МПС в паркове, алеи, детски площадки, зелени площи и пешеходни зони.
                    Глоба от 50 до 500лв.

Мм, прекрасно..!

Comment

И какво става ако не я платя?

Comment

малиии,чиститу ,то ако бяха ти взели талона моеше по малка глоба да отнесеш
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                          Абе да не си луд да я плащаш бе???? След 2 год. отпада по давност. Аз така влачих една, сега септември ми изтекоха двете години и никъде вече не се води, че имам да плащам. Проверих и в КАТ и в данъчното. НИЩО!!!!!
                          Ай със здраве и споко: Нема пари да плащаш, нема точки да ти вземат, талона си е в теб.
                          Пей сърце))
                          ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                          ПЛОВДИВ

Comment

Същото ми каза и един приятел. даже реагира по същия наачин. Другото е, че тя даже не се води на мое име. Лошото е, че си смених името и още не съм си обновил личната карта и дано тогава не направят проблем.

Comment

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                              Става това, че за каквото и да идеш до общината, няма да ти свършат работа, докато не си платиш.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Working...
                              X