Първоначално публикувано от Bobo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Радар Детектори
Collapse
X
-
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеС какъв радар си? Незнам ама поне моя който струваше 200 лв. писукаше ама късно.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеИмам стар и скъп уистлър, имам (вече не откраднаха го) Кобра от най високия клас и ползвам в момента Cobra XRS-R8Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеС какъв радар си? Незнам ама поне моя който струваше 200 лв. писукаше ама късно.Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениесъщата работа! Моята Кобра само за един месец попадам на 7 патрула с пуснат радар и си врещи от километър и нещо. А ако ме стрелкат пак имам шанс да намаля, защото ме предупреждава! POP детекция... Така, че етапа "вече не си заслужават радарите" го нема!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеТе те стрелят максимум от 500 метра. И в рамките 2, 3 секунди на куките им изписва скороста ти. В момента в който писне детектора те вече ти знаят скороста. И да намаляваш е все тая. Някои добросъвестни полицаи те стрелват веднъж на 500 м. после на 300 пак и ако се осъзнаеш и намалиш до ограничението те пускат."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениеми няма да караш с много над а с малко над... ако си с 30 имаш цялото време на света така да се каже да намалиш! Трябва и да мислиш малко и да си нащрек!Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Гледайте да има поне някоя кола пред вас.Няма как да разчитате само на радара,ако ви стрелят.Ако няма,просто трябва да карате така,че да можете да намалите.Най-добре е да си познаваш пътяАз съм със същия Кобра 9345 и досега се е изплатил поне 3 пъти...
Mercedes ML 63 AMG 07'
159 TI 2.4JTDm SW 09'
156 2.0 20V Turbo
VW Phaeton 3.0 TDI 09'
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщениеГледайте да има поне някоя кола пред вас.Няма как да разчитате само на радара,ако ви стрелят.Ако няма,просто трябва да карате така,че да можете да намалите.Най-добре е да си познаваш пътяАз съм със същия Кобра 9345 и досега се е изплатил поне 3 пъти...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
скатаят ли се акта пада, ако пишеш във възражението, че са се скатали... също пада и ако не се представят, и ако не ти дадат сертификат за тариран радар и т.н. и т.н. и т.н.
П.П Ако на някой му трябва радар детекторче да пише на ЛС! Имам няколко вече и продавам няколко даже! С POP функция! За повече инфо на ЛСИпробвани и доказани в реални ситуации както се казва
Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщениескатаят ли се акта пада, ако пишеш във възражението, че са се скатали... също пада и ако не се представят, и ако не ти дадат сертификат за тариран радар и т.н. и т.н. и т.н."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМи айде да тестваме с моя, щото аз съм тотално разочарован. Ако не са колегиални шофьори да присветват, досега точките ми да клонят към минус безкрайност ...
Нали трябва да е пуснат радара !!!!!!
В Пловдив на коматевския възел посока гарата ги засича още преди да съм излязъ от завоя, около 500м. в обратна посока също.
Купил съм го за 35лв. Още при първото изсвирване се исплати.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова не е точно така, щото на теория няма как да докажеш че са били на голия кър, или зад мост или храсти 50 метра по нагоре.......
...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеАми не може ли да ги щракнем в крачка я с телефончето, я с фотоапрат
Ако си сам, трудно стават разни гяволии ... личен опит
Също така от личен опит - всеки обжалван акт в срок ми е осигурявал най-ниската глоба и понякога лиспа на отнемане на точкиТова, ако съм нарушил правилата иначе викам и телевизията ... ставам много нахален и не им се оставям да ме е*ав*т
sigpic
Comment
Comment