Известие

Collapse
No announcement yet.

Радар Детектори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
    Кви пушки кви пет лева ве? С читав радар дори на импулсен режим имам време да намаля
    С какъв радар си? Незнам ама поне моя който струваше 200 лв. писукаше ама късно.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      С какъв радар си? Незнам ама поне моя който струваше 200 лв. писукаше ама късно.
      Имам стар и скъп уистлър, имам (вече не откраднаха го) Кобра от най високия клас и ползвам в момента Cobra XRS-R8
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Имам стар и скъп уистлър, имам (вече не откраднаха го) Кобра от най високия клас и ползвам в момента Cobra XRS-R8
        Ами с Кобра 9345 пак докато писне и са ме хванали вече. Незнам твоите радари какви са ама според мен няма спацение като те стрелнат. Имам и познати полицаи и те имат радар детектори и са ги пробвали и казват, че щом стрелне реакциата на "пушката" както и викат е 3 до 5 секунди да ти измери скороста. На детектора да са му нужни 1 секунда - 2 колко време имаш да спреш да речем от 100 до 50? Ще те хванат. Може 10 км над ограничението да те хванат ама фиша си ти го пишат. Но щом казваш тази последната кобра може и да е много бърза. Знам ли. Но тя струва много над 200 лв.

Comment

същата работа! Моята Кобра само за един месец попадам на 7 патрула с пуснат радар и си врещи от километър и нещо. А ако ме стрелкат пак имам шанс да намаля, защото ме предупреждава! POP детекция... Така, че етапа "вече не си заслужават радарите" го нема!
          Добавките, тиксото и телта не ремонтират Вашата кола!!!

Comment

• Първоначално публикувано от titanium Покажи съобщение
            същата работа! Моята Кобра само за един месец попадам на 7 патрула с пуснат радар и си врещи от километър и нещо. А ако ме стрелкат пак имам шанс да намаля, защото ме предупреждава! POP детекция... Така, че етапа "вече не си заслужават радарите" го нема!
            Ако седи пуснат радара, да. Тогава те спасява отдалеч. И мен ме е спацявал доста пъти и си е избил парите отдавна. Но на ПОП режима мисля, че имаш най-много 5 секунди да намалиш. Което ако караш с много над ограничението няма да те спаси.

Comment

Те те стрелят максимум от 500 метра. И в рамките 2, 3 секунди на куките им изписва скороста ти. В момента в който писне детектора те вече ти знаят скороста. И да намаляваш е все тая. Някои добросъвестни полицаи те стрелват веднъж на 500 м. после на 300 пак и ако се осъзнаеш и намалиш до ограничението те пускат.
              И от 100 да стрелят колата пред тебе, ако си километър назад и радара ти го засече и те предупреди, ще си имаш едно наум, куките ще изключат радара след тоя пред тебе, и ще го пуснат за тебе, но ти ще си предупреден.....иначе ако те стрелнат на пряка видимост на секундата няма какво да те спаси, но все пак.......тука в СТЗГ на излизане към Бургас, където пътя е двулентов, редовно куките застават на две места в едната посока, малко са радарите дето могат да изпишат че засечат два отделни сигнала.....в моя случай след като видях че са два, след като минахме първите куки, всичко се юрна нагоре, и горните нажънаха яко......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• ми няма да караш с много над а с малко над... ако си с 30 имаш цялото време на света така да се каже да намалиш! Трябва и да мислиш малко и да си нащрек!

Comment

ми няма да караш с много над а с малко над... ако си с 30 имаш цялото време на света така да се каже да намалиш! Трябва и да мислиш малко и да си нащрек!
                  По закона на мърфи веднъж на сто ще се отплеснеш и точно тогава ще те стрелнат. Както става при мен обикновено. До сега 3 пъти са искали да ми вземат книжката ма аз не им я давам

Comment

• Гледайте да има поне някоя кола пред вас.Няма как да разчитате само на радара,ако ви стрелят.Ако няма,просто трябва да карате така,че да можете да намалите.Най-добре е да си познаваш пътя Аз съм със същия Кобра 9345 и досега се е изплатил поне 3 пъти...
                    Mercedes ML 63 AMG 07'
                    159 TI 2.4JTDm SW 09'
                    156 2.0 20V Turbo
                    VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
                      Гледайте да има поне някоя кола пред вас.Няма как да разчитате само на радара,ако ви стрелят.Ако няма,просто трябва да карате така,че да можете да намалите.Най-добре е да си познаваш пътя Аз съм със същия Кобра 9345 и досега се е изплатил поне 3 пъти...
                      точно това е идеята - да караш така че ако се наложи да си в ограниченито - какво е това на ограничение 50 да караш със 100??? Идеята е да не им даваш повод даже да те спрат. А аз пък винаги съм искал да знам като ме мерят, не като последния път да са се скатали в една нивичка извън пътя...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• скатаят ли се акта пада, ако пишеш във възражението, че са се скатали... също пада и ако не се представят, и ако не ти дадат сертификат за тариран радар и т.н. и т.н. и т.н.

П.П Ако на някой му трябва радар детекторче да пише на ЛС! Имам няколко вече и продавам няколко даже! С POP функция! За повече инфо на ЛС Ипробвани и доказани в реални ситуации както се казва

Comment

скатаят ли се акта пада, ако пишеш във възражението, че са се скатали... също пада и ако не се представят, и ако не ти дадат сертификат за тариран радар и т.н. и т.н. и т.н.
                          Това не е точно така, щото на теория няма как да докажеш че са били на голия кър, или зад мост или храсти 50 метра по нагоре.......дали ще се представят или ще ти кажат "Дай си документите долен ляв педал", също е изключително трудно доказуемо.......Така че по принцип по тая логика не виждам причина който и да е да си пише във възраженията в акта че куките са изкочили от окопи, и прочее......ако има изобщо значение......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Ми айде да тестваме с моя, щото аз съм тотално разочарован. Ако не са колегиални шофьори да присветват, досега точките ми да клонят към минус безкрайност ...
                            Ми то само от жилетки не хваща!!!!!!!!!!
                            Нали трябва да е пуснат радара !!!!!!
                            В Пловдив на коматевския възел посока гарата ги засича още преди да съм излязъ от завоя, около 500м. в обратна посока също.
                            Купил съм го за 35лв. Още при първото изсвирване се исплати.
                            sigpic
                            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                            147 JTDm 140-Малката манекенка
                            GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Това не е точно така, щото на теория няма как да докажеш че са били на голия кър, или зад мост или храсти 50 метра по нагоре.......
                              ...
                              Ами не може ли да ги щракнем в крачка я с телефончето, я с фотоапрат
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Ами не може ли да ги щракнем в крачка я с телефончето, я с фотоапрат
                                Може, но не е доказателство в съда и ще те накарат да изпратиш снимките до Ленгли, за да им направят експертиза
                                Ако си сам, трудно стават разни гяволии ... личен опит
                                Също така от личен опит - всеки обжалван акт в срок ми е осигурявал най-ниската глоба и понякога лиспа на отнемане на точки Това, ако съм нарушил правилата иначе викам и телевизията ... ставам много нахален и не им се оставям да ме е*ав*т
                                sigpic

Comment

Working...
                                X