Известие

Collapse
No announcement yet.

За Предпазните Колани...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

[quote=ДРАЗНИТЕЛ-ка]
    Първоначално публикувано от lenda
    Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":1p64klsa

А бременна ли си наистина?Щото ако не,мисля,че варианта да си сложиш колана е по-добър от колкото да излъжеш за такова нещо
    Не,не съм бременна.Нямам угризения на съвестта,че съм замазала очите на някое ченге.Защото полицаите не ги е грижа за моята безопастност или живот ,а единтсвено за това да изкарат кинти !Поне да си ги заслужаваха...
    Не казвам,че е добре да се кара без колан,но се случва,особено като нямаш изграден навик .

Миличка,не знам на колко си години,но това,което казваш е безумие!
    И хайде стига сме плюли полицаите,че били такива и онакива и че искали кинти.Като не искате да вземат,не им предлагайте!Щото като закъсате някъде и ви хванат в издънка,предпочитате да дадете пари на ръка и да се разминете с акта,нали така?Ако ви е проблем,че давате пари,не го правете,а се подпишете,като съгласен и без възражения под акта си,след нарушението,което сте извършили!
    Твърде съм против да хулим полицаи,доктори ,или които и да са други!Някак некоректно ми се струва....[/quote:1p64klsa]

Хулим ги и същевремнно ги насърчаваме. Ние сме си ги създали щото не можем да спазваме правила и ни е по - удобно.
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Браво!По-кратко и ясно не можеше да бъде казано!

Comment

сори за офф-а ама същото нещо е и по университетите! хем не ми се учи и си плащам, хем даскалите били подкупни
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

[quote=MONI]
          Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
          Първоначално публикувано от lenda
          Първоначално публикувано от "ДРАЗНИТЕЛ-ка":yn4rlxfh

А бременна ли си наистина?Щото ако не,мисля,че варианта да си сложиш колана е по-добър от колкото да излъжеш за такова нещо
          Не,не съм бременна.Нямам угризения на съвестта,че съм замазала очите на някое ченге.Защото полицаите не ги е грижа за моята безопастност или живот ,а единтсвено за това да изкарат кинти !Поне да си ги заслужаваха...
          Не казвам,че е добре да се кара без колан,но се случва,особено като нямаш изграден навик .

Миличка,не знам на колко си години,но това,което казваш е безумие!
          И хайде стига сме плюли полицаите,че били такива и онакива и че искали кинти.Като не искате да вземат,не им предлагайте!Щото като закъсате някъде и ви хванат в издънка,предпочитате да дадете пари на ръка и да се разминете с акта,нали така?Ако ви е проблем,че давате пари,не го правете,а се подпишете,като съгласен и без възражения под акта си,след нарушението,което сте извършили!
          Твърде съм против да хулим полицаи,доктори ,или които и да са други!Някак некоректно ми се струва....
          Хулим ги и същевремнно ги насърчаваме. Ние сме си ги създали щото не можем да спазваме правила и ни е по - удобно.[/quote:yn4rlxfh]

това си е истината за съжаление.......
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Ама чакайте малко сега, полицаите ли трябва да дават пример на гражданите или обратното ?! Естетвено, че като знам, че ще мина с 10 лева ще им дам, но ако знам, че веднага ще ме окошарят... Що не се замислим колко полицаи сме видяли на рискови кръстовища, пред учебни заведения, по междуселски пътища, където пияни 15-годишни се придвижват с разпадащи се Москвичи от една дискотека към друга и т.н. Там, където наистина има нужда от тях,ги няма, ще ги намерите на някоя отсечка като летище, където някой болен мозък е сложил ограничение 60 км/ч . има една много хубава поговорка: "Ако попът попръдва, народът се насира" . Карам винаги с колан, в града спазвам ограниченията, на червено не минавам никога, не паркирам по тротоарите, но няма пък да карам с 90 между Плевен и София, щото на някой така му е кеф! когато се направят адекватни законии правилници и има наистина строг контрол, тогава ще ги спазваме, дотогава ще си я караме постарому и... Господ да ни е на помощ!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[quote="koolio"]Ама чакайте малко сега, полицаите ли трябва да дават пример на гражданите или обратното ?! quote]

Какъв пример,какви 5 лева..Требе самосъзнание приятелю....най-лесно е да обвиниш другия.....

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                Ама чакайте малко сега, полицаите ли трябва да дават пример на гражданите или обратното ?! quote]

Какъв пример,какви 5 лева..Требе самосъзнание приятелю....най-лесно е да обвиниш другия.....
                Ами колежке, ако четеше по повече от едно изречение от постовете, щеше да видиш, че имам достатъчно самосъзнание, но не обичам да ме правят на идиот. А за примера- не може пазителите на закона да подстрекават сами към корупция, а да искаме от хората да и се противопоставят. Логично, нали? Рибата се вмирисва откъм главата.
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Не ми харесва тона ти

Comment

Не ми харесва тона ти
                    За тона може и да си права, но човекът е абсолютно прав. Рибата наистина се вмирисва от към главата. Не си ли чувала "И кво правим сега?" от въпросните куки?
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

Отговаряте"каквото е предвидил закона" и готово!

Comment

Не ми харесва тона ти
                        Е той и твоят не беше много любезен ама нищо не ти казвам . Добре де, няма да се караме, , разбирам, че темата предизвиква негативни емоции, но недей да ме обвинваш в липса на съзнание без да ме познаваш. Предполагам, че и ти си с по-тежък крак, но между бързо, спортно и малоумно каране има разлика нали? Важното е всеки да се грижи за безопасността на другия.

Comment

А колкото до полицаите... там проблемът е по-сложен. Като се започне от това, че с една полицейска заплата не се храни семейство... и стигнем до корупцията по висшите етажи. Затова гражданит гледат да се опоравят по удобния за тях начин, а на съответните органи работата им е да следят за спазването на закона.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                            ... Не си ли чувала "И кво правим сега?" от въпросните куки?
                            аз се притеснявам като не го чуя това....

ако не беше тази взаимопомощ между нас и органите на КАТ, и ние да сме без книжки, и техните деца да са гладни
                            а така и вълка цял и рибата и тя)))
                            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от koolio
                              Не ми харесва тона ти
                              Е той и твоят не беше много любезен ама нищо не ти казвам . Добре де, няма да се караме, , разбирам, че темата предизвиква негативни емоции, но недей да ме обвинваш в липса на съзнание без да ме познаваш. Предполагам, че и ти си с по-тежък крак, но между бързо, спортно и малоумно каране има разлика нали? Важното е всеки да се грижи за безопасността на другия.
                              Знаеш ли,не визирах теб,като казах,че трябва самосъзнание.Говорех по принцип,не знам защо прие нещата лично.И аз не искам да се караме

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                                Първоначално публикувано от Crusader
                                ... Не си ли чувала "И кво правим сега?" от въпросните куки?
                                аз се притеснявам като не го чуя това....

ако не беше тази взаимопомощ между нас и органите на КАТ, и ние да сме без книжки, и техните деца да са гладни
                                а така и вълка цял и рибата и тя)))
                                А пак може би щяхме да караме по-внимателно...

Но ако знаеш колко си прав.

пс: ДА не започваме темата с доктротие и цялата здравна система, че там си е $@#%#% мамата.
                                sigpic
                                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Working...
                                X