Зависи от това, за което ще ги ползвавш. Панасоника и той ли ще е инверторен? Ако търсиш добир коефициент на отопление и ниска консумация на ток бих те съветвал да си вземеш японските. Друг е въпроса вече, че те са 2-ра ръка и никой незнае колко живот им остава. Най-добрия вариант е да си вземеш нови японски климатици, ама там работата отиде на 1500-2000лв на брой.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изгасна тока и климатика "замина"!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщениеЗависи от това, за което ще ги ползвавш. Панасоника и той ли ще е инверторен? Ако търсиш добир коефициент на отопление и ниска консумация на ток бих те съветвал да си вземеш японските. Друг е въпроса вече, че те са 2-ра ръка и никой незнае колко живот им остава. Най-добрия вариант е да си вземеш нови японски климатици, ама там работата отиде на 1500-2000лв на брой.
Comment
-
Значи съвета е за нови климатици,по принцип и парно ще правим но десега се топлих с климатицитите в апартаментите,сега се местим в къща и незнам там как ще се държат и дали ще смогват да топлят,когато не е запалено парното.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Ще смогват и още как ......... мога да ти кажа че Тошибата за нула време на минусови градуси обръща температурата,а помещениетята са си доста голяеми(отоплявам хол и кухня)! За спалнята си има по-малък(GeneralElectric)който също си върши чудесно работата,само детската е без нищо,че още няма дете! На парно в София никога не бих се отоплявал - то е ебати секирата ..........
Last edited by slav40; d.m.y г., 15:03.
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщениеЩе смогват и още как ......... мога да ти кажа че Тошибата за нула време на минусови градуси обръща температурата,а помещениетята са си доста голяеми(отоплявам хол и кухня)! За спалнята си има по-малък(GeneralElectric)който също си върши чудесно работата,само детската е без нищо,че още няма дете! На парно в София никога не бих се отоплявал - то е ебати секирата ..........
TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Късо Съединение допира фаза и нула или земно ако имаш с фазата от там пада бушона твърде вероятно е да е от щепсела на климатика или от неговия кабел ма според мен климатиците трябва да имат защита ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеКъсо Съединение допира фаза и нула или земно ако имаш с фазата от там пада бушона твърде вероятно е да е от щепсела на климатика или от неговия кабел ма според мен климатиците трябва да имат защита ....Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеколега тва за кво го написа сега,прочети първо всички постове,проблема е решен м/у друготоИ то преди доста време вече, сигурно и бирата ни е изстинала вече
Comment
-
аз съм малко в чудене дали проблема е решен на 100 % и май имам друг проблем .... климатика не изключва, работи си нон стоп ,като стигне необходимата температура почти да спре,намаля духането осезаемо, ама не спира.Забелязах ,че цял ден работи без да изключва(вече няколко дена не съм го спирал), конденз не изтича отвън ,а преди течеше като изключваше ....! 3-4 дена как работи и една капка няма под него ...кво му стана
Comment
-
Първоначално публикувано от tipo1960 Покажи съобщениеГледам да направя така че като дойдете на гости да ви е комфортно,и пак да идвате след това.
Звънни един тел. да се видим , да дойдеш на гости
Comment
-
ами .... освен по платката да се е прецакало нещо,или някое реле
мисля че имаше някой колега дето се занимаваше с климатици,нека по-компетентните изкажат мнение,ще ти трябва доктор явноAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment