Известие

Collapse
No announcement yet.

Отмениха ми акта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Еххххх кукууууууууу, загубил си цялото си чувство за хумор.
    Не бре, не знам какво е "наряд"
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?
      ако съм пил ще извикам такси, ще позвъня на приятел , съсед или ще изчакам линейка, но повярвай ми няма да седна да карам. това е тъпо и безотговорно.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        ако съм пил ще извикам такси, ще позвъня на приятел , съсед или ще изчакам линейка, но повярвай ми няма да седна да карам. това е тъпо и безотговорно.
        И аз така бих направил , защото аз също съм на принципа пия следователно НЕ карам , но зависи от случая (както каза колегата) ако се наложи да отида спешно до болницата , ако е нещо което не търпи чакане и трябва да се отиде на мига и нямам време за мислене .. бих се качил , но това е изключение , което се надявам да не ме сполети !! И другото съмнявам се на колегата който е карал да му е било спешно карането и още нещо - 2 уискита .. 4 часа .. ако си духал на дрегера той трябва да е показал дали ти се е отразило или не .. това не могат да го напишат ей така .. може и изобщо да не са ти се отразили , но има хора които си ги държи дълго
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Точно така! Вие го обвинихте без да знаете какво е показал дрегера...С 2 уискита и след 4 часа може да си е в границите! А той си каза, че не е минавал на червено, а съм 100% сигурен че на всеки се е налагало и е минавал на жълто

Хубаво е че си спечелил делото
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

Лично аз под две уискита разбирам 200 грама, а за 4 часа не съм пробвал на колко спада градуса в кръвта,
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Колегата не каза какво е показал дрегера , но щом е спечелил делото - съмнявам се дори да е отчело нещо да е кой знае какво
              Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
              Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

А аз за 2 уискита приемам 2 х50грама

Наистина нека колегата си напише
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

Ти приемаш 2х50мл., а Нено приема 2х750мл.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    Ти приемаш 2х50мл., а Нено приема 2х750мл.
                    И то когато са две малки

Comment

Вие направо почвате да съдите без да знаете какво е станало,затова няма да коментирам показанието на дрегера само ще кажа че беше малко над долната граница.Също не знам кой колко го държи аз ако бях направил един спринт 400 метра можех и да падна под тази граница.А и също моят морал си го оставете на мен.
                      П.П. С тази тема исках да дам кураЖ на колегите,които смятат направеното срещу тях за несправедливо и да си търсят правата.Достатъчно съм голям,за да преценя кое е морално и кое не е и кое е справедливо и кое не е.МИР на всички,които осраха темата.Можеше просто да обсъдим до къде се простират възможностите на един човек да си търси правата в нашта шибана държава наречена мангалия.
                      sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                      Ex...
                      Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Working...
                      X