If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не говори така, защото не се знае.. Я си представи, че ти се наложи спешно да отидеш до болницата и си пил 2 уискита? Ще търсиш такси, ще разчиташ на бърза помощ или ще се качиш на колата си и ще отидеш?
ако съм пил ще извикам такси, ще позвъня на приятел , съсед или ще изчакам линейка, но повярвай ми няма да седна да карам. това е тъпо и безотговорно.
ако съм пил ще извикам такси, ще позвъня на приятел , съсед или ще изчакам линейка, но повярвай ми няма да седна да карам. това е тъпо и безотговорно.
И аз така бих направил , защото аз също съм на принципа пия следователно НЕ карам , но зависи от случая (както каза колегата) ако се наложи да отида спешно до болницата , ако е нещо което не търпи чакане и трябва да се отиде на мига и нямам време за мислене .. бих се качил , но това е изключение , което се надявам да не ме сполети !! И другото съмнявам се на колегата който е карал да му е било спешно карането и още нещо - 2 уискита .. 4 часа .. ако си духал на дрегера той трябва да е показал дали ти се е отразило или не .. това не могат да го напишат ей така .. може и изобщо да не са ти се отразили , но има хора които си ги държи дълго
Точно така! Вие го обвинихте без да знаете какво е показал дрегера...С 2 уискита и след 4 часа може да си е в границите! А той си каза, че не е минавал на червено, а съм 100% сигурен че на всеки се е налагало и е минавал на жълто
Хубаво е че си спечелил делото
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Вие направо почвате да съдите без да знаете какво е станало,затова няма да коментирам показанието на дрегера само ще кажа че беше малко над долната граница.Също не знам кой колко го държи аз ако бях направил един спринт 400 метра можех и да падна под тази граница.А и също моят морал си го оставете на мен.
П.П. С тази тема исках да дам кураЖ на колегите,които смятат направеното срещу тях за несправедливо и да си търсят правата.Достатъчно съм голям,за да преценя кое е морално и кое не е и кое е справедливо и кое не е.МИР на всички,които осраха темата.Можеше просто да обсъдим до къде се простират възможностите на един човек да си търси правата в нашта шибана държава наречена мангалия.
Comment