If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
От утре 01 март през деня може и без включени светлини
Абе пичове.Карате Алфи не Фоксвагени.Като изгасиш двигателя и когато не е на контакт ..... не се палят късите.Аз от 6 мес... и повече.. фаровете са ми на къси.Паля и те се палят тва е какво го мислите!!
Що ела да видиш едно ФВ Поло на което,като го загасиш му гаснат и фароветеЕстествено бат Бобо се погрижи за тая екстра,че жената много ги забравяше,понеже беше изгорял зумера.И аз преди бях като вас,не спирах фаровете,само с ключа,но сега откакто имам ксенон,ги гася,защото не е полезно за кружките на ксенона.Иначе и аз карам целогодишно на фарове
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
аз си карам на фарове,ама понякога си ги забравяминаче не ми пречи да си ги пусна,да нямам електромер в колата?Само като се сетя буса как си е седял на габарит с часове и почвам да си мисла кога ли ще бутам да запали,щото и CD-то остава често включено при загасен мотор.Та си се чуда кога ли ???
Comment