Известие

Collapse
No announcement yet.

От утре 01 март през деня може и без включени светлини

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
    Абе пичове.Карате Алфи не Фоксвагени.Като изгасиш двигателя и когато не е на контакт ..... не се палят късите.Аз от 6 мес... и повече.. фаровете са ми на къси.Паля и те се палят тва е какво го мислите!!
    Що ела да видиш едно ФВ Поло на което,като го загасиш му гаснат и фароветеЕстествено бат Бобо се погрижи за тая екстра,че жената много ги забравяше,понеже беше изгорял зумера.И аз преди бях като вас,не спирах фаровете,само с ключа,но сега откакто имам ксенон,ги гася,защото не е полезно за кружките на ксенона.Иначе и аз карам целогодишно на фарове
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз днес си карах без фарове
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Аз днес си карах без фарове
        И аз.
        Тъкмо си напълних и резервоара и сега смятам да проверя, дали карането с фарове влияе на разхода.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          И аз.
          Тъкмо си напълних и резервоара и сега смятам да проверя, дали карането с фарове влияе на разхода.
          Сподели после с колегите

Comment

Аз вчера се прибирам от Германия и гледам половината коли без фарове - еййй изнервих се, а то ето защо било.
            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
              Аз вчера се прибирам от Германия и гледам половината коли без фарове - еййй изнервих се, а то ето защо било.
              Че те и преди това си карат така, не е от началото на март......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

аз си карам на фарове,ама понякога си ги забравяминаче не ми пречи да си ги пусна,да нямам електромер в колата?Само като се сетя буса как си е седял на габарит с часове и почвам да си мисла кога ли ще бутам да запали,щото и CD-то остава често включено при загасен мотор.Та си се чуда кога ли ???

Comment

Working...
                X