Известие

Collapse
No announcement yet.

Технотест????

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Технотест????

Колеги трябва ми някой, който е правил въпросния тест, за да ми каже горе долу какви пари излиза и какво се проверява и записва на него! В смисъл дали се мери мощността на дино тест и после да се записва за органите на МВР при регистрацията и такива неща в общи линии!!! Благодаря ви предварително!

няма дино... в твоя случай ще запишат номера на мотора който сложиш и ще излезе какви киловати е ... и ще ти дадат документ който ще пише,че в твоята кола има мотор с един какъв си номер и такива киловати. Цената варира в зависимост какво правят и реално там може да разбереш колко е ... грубо може и 100, може и 200лв да те оправят. з см ходил там на тази глупост, поради това че возилото което регистритахме, се оказа че в БГ няма такова и го нямало в системата на КАТ. Та оттам трябваше да ми дадат документ с който да се регистрира и за това дадохме малко над 80лв. Такава е глупостта в БГ-рия, нещо произведено и специфицирано в белия свят, трябва да мине "експертен" оглед в БГ, все едно аз съм си го направил, а не официалният производител. Тука сме уникални!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Да тва е идиотското в БГ - Двигателя не се води резервна част.... А до колкото знам в мнооооогооо страни да смениш двигател или да смениш шарнир е едно и също!

Comment

Добре, а оттук идва и следващия ми въпрос, какво става ако двигателя няма номер , или част от номера му липсва, а ако е 2.0 V6 Turbo 204 коня, обаче му е свалена турбината, значи ще е по малко, което би трябвало да не им позволява да ми го пишат акцизен или поне не 204 коня Ако и на тия въпроси ми отговорите, ще съм ви адски благодарен!!!

Comment

Ако няма номер - пишат че няма или не е намерен , но ако е наполовина заличен ще береш ядове - тогава може да те засилят на ренген . А дали е там турбината или я няма им е все тая - по номер на мотора се предполага , че трябва да си я има и я пишат 204 коня или колкото е там по документация .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Ако няма номер - пишат че няма или не е намерен , но ако е наполовина заличен ще береш ядове - тогава може да те засилят на ренген . А дали е там турбината или я няма им е все тая - по номер на мотора се предполага , че трябва да си я има и я пишат 204 коня или колкото е там по документация .
            Добре, а какво пишат като няма номера??? Как записват двигателя??? Аз ли им казвам кубатурата и мощността, или те по тяхно усмотрение нещо си пишат??? Или пък нищо не пишат??? И не плащам данък после

Comment

Някой беше писал във форума, че така при регистрация на МПС, номерът му не се четял и в талона написали "не се чете"....Така, че може би, ако им подхвърлиш, че е 2.0 кубика може и да го напишат така...все пак няма да излъжеш..просто ще спестиш, че е турбалан
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Моя е писан без номер.Защо искаш да минеш технотест?За да озакониш двигателя?Аз лично мисля че ще постъпиш глупаво от всяка гледна точка.
                Last edited by Kuker; d.m.y г., 17:53.
                sigpic
                "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                  Моя е писан без номер.Защо искаш да минеш технотест?За да узакониш двигателя?Аз лично мисля че ще постъпиш глупаво от всяка гледна точка.
                  Сигурно няма, но за всеки случай ако има вратичка и не е много скъпо, може и да си озаконя колицата за да съм си спокоен все пак!!!

Comment

Не искам да те убеждавам в нищо.Влезеш ли в КАТ с нещо макар и леко съмнително ще се хвърлиш в един филм...........не е за разправяне.Предлагам ти да зачистиш номера за да се вижда.Сигурен ли си в произхода на мотора?Трябва да си 100% сигурен.Не съм сигурен дали ще минеш на газовете без турбо.Ако прецакаш и този мотор пак ли ще минаваш теста?Аз съм сменял двигатели колкото искаш на моите коли.Ядове никога не съм имал.
                    sigpic

Comment

А после с продажбата не си ли имал проблеми? Факт е, че в КАТ наистина най-малкото те вкарва в невероятен филм! Преди няколко години карах кола купена от СФА демек, аз съм и първи собственик и ме бяха помляли от зад...Преди да я правя, трябваше да мина през КАТ, защото номера на рамата беше в багажника и бе засегнат..., та сервиза не искаше да я прави без протокол от КАТ...Почнаха там някакви криминалисти да и стържат от боята(иследваха я там нещо), да ми гледат номера на двигателя 100 пъти, цял ден ми загубиха...Ходих и до Следствието там при някакви уж "експерти"...Абе ужас!
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Аз не си продавам колите, правя ги на скрап.Ако колегата тръгне да си продава колата тогава да се хвърля в музиката.Сигурно обаче до тогава ще си оправи предишният мотор.Ако го спре някой за проверка няма да му брои цилиндрите, а и те не фигурират в талона.На моторите на Алфа номерата корозират и това го знаят в КАТ.
                        Last edited by Kuker; d.m.y г., 16:05.
                        sigpic

Comment

Единствено тоя технотест ме спря да си присадя 1,8ТС , който щях да взема от ФЕРАРИСТ-а....

FIAT Coupe 16VT

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
                            Аз не си продавам колите, правя ги на скрап.Ако колегата тръгне да си продава колата тогава да се хвърля в музиката.Сигурно обаче до тогава ще си оправи предишният мотор.Ако го спре някой за проверка няма да му брои цилиндрите, а и те не фигурират в талона.На моторите на Алфа номерата корозират и това го знаят в КАТ.
                            Е то моя като го записваха в КАТ, не бяха изобщо даже сигурни дали записват това което пише там, ама понеже им дигнах страхотен скандал, че ме държаха няколко часа да чистя номер и набързо го написаха като отидох при шефа на КАТ да пусна жалба!!!

Comment

Добре де в крайна сметка можеш да си монтираш мотора и да си караш с него без никакви проблеми . Проблем може да излезе само ако ще я продаваш в друг град и трябва да се сменят номера в КАТ или ако на пътя те изловят нещо и се усетят че е сменян двигателя . Ако само заради това ще минаваш Технотест и ше даваш почти 1000 лв отгоре не знам дали си заслужава .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                              X