Първоначално публикувано от Wishmaster
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лан карта за лаптоп?
Collapse
X
-
sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
-
Иии как да я пусна тая карта на половин режим... Много ми писна вече...лаптопа не е мой ама още по зле, щото сестра ми само ми мърмори...
Хеллп вече Киста е както казах..Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеОпитай това: Network Connections-десен бутон на иконката properties-configure-advanced-Link speed & duplex вдясно на падащият прозорец го правиш 100Mbps/Half duplex или 10Mbps/Half duplex.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеАбсолютно всичко от преинсталирането до неработеща лан карта.Интернета му работи значи не е драйвър.Моята лан карта в момента е на халф режим защото как да го кажа, изгоряла е половината от токов удар.Драйвъри се ъпват далеч по-лесно от преинсталиране на Уиндоус.
Ами колега ако искаш опитай с друга карта въпреки че така както обесняваш проблема картата работи а проблема е в хората които са идвали да ти настройват рутера.
Comment
-
Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщениеЗначи аз не знам кое е глупост това което аз казах или това което ти каза. Карта изгоряла на половина няма. Все едно крушката в кухнята ти да изгори на половина. Но нямам намерение да споря за това има си интернет влез провери прочети. И между другото този дуплекс служи че в случей ТХ или РХ флоу реита надхвърли максималната скорост на самата карта за това го има този халф дуплекс и фулл дуплекс както и режим на автоматичен контрол.
Ами колега ако искаш опитай с друга карта въпреки че така както обесняваш проблема картата работи а проблема е в хората които са идвали да ти настройват рутера.Какъв е тоя нет където ще прехвърли 100Mbps?Я по-добре приложи на практика това което си прочел в нета.Погледни си малко конфигурацията на картата и след това ми говори за половин крушка и четвърт такава.Аз да взема да потретя / специално за теб/ че в момента картата ми е в това състояние и аз лично съм я направил да работи.
sigpic
Comment
-
Аз казах че няма да споря но след като си толкова запознат предполагам разбираш английски та ето ти едно четиво да разбереш за какво ти служи този дуплекс http://docs.hp.com/en/J4254-90003/ch01s03.html
EDIT: Та предполагам ще забележиш че нищо не се споменава за наполовина гръмнали/изгорели карти.Last edited by Wishmaster; d.m.y г., 22:50.
Comment
-
PCMCI адаптер 10/100mb и ти е решен проблема .
цена -50+ лева
http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=154 примерно .
Но като за начало намери от някого за два три дни да тестваш за да си сигурен , че проблема е лан картата .
@Wishmaster - чел си нещо ама не си го разбрал и пишеш глупости ти казаха хората .
Едната е че DHCP сървара може да даде две еднакви айпита .
За РХ и ТХ протокола е втората . Прочети как работят протоколите и недей да пишеш неща които не си доразбрал .Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:53.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщениеИзобщо не ми се спори.Но ти се опитваш да ме убедиш в нещо което за теб е само теория.Най-малко съм очаквал точно тук да водя подобен разговор.
Comment
-
Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщениеКакто и да е нямам намерение да продължавам безмислени спорове. Картата ти е наполовина изгоряла и работи на халф дуплекс. Темата беше за проблема на колегата. Както винаги се получава ................sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение@Wishmaster - чел си нещо ама не си го разбрал и пишеш глупости ти казаха хората .
Едната е че DHCP сървара може да даде две еднакви айпита .
За РХ и ТХ протокола е втората . Прочети как работят протоколите и недей да пишеш неща които не си доразбрал .
RX-TX не са протоколи а входящ/изходящ трафик. Или по точно жилата ти на RG-то бял оранжев(1 пин), оранжев (2 пин) бял зелен (3 пин) зелен (6 пин).
Лека вечер колега.
Comment
-
Нацапахме на Венци темата с твоите глупости и продължаваш да ги ръсиш . Лека нощ и на теб и прочети малко кое какво е .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеНацапахме на Венци темата с твоите глупости и продължаваш да ги ръсиш . Лека нощ и на теб и прочети малко кое какво е .sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kukerТова към кой е?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
То бива спам ,ама пък толкова!?Като сте толкова добри,що не влезете и видите какво става с шибания лаптоп,вместо да си пишете на неразбираем за публиката език.Лично аз,като имам някакъв проблем,оставям децата-идиотчета,тоест сина ми и приятелите му,да влязат в моя комп и да го оправят от глупостите ми.Съжалявам , ако съм засегнал някого,но давам само идея.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment