Известие

Collapse
No announcement yet.

Лан карта за лаптоп?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщение
    И кое по точно е глупост???
    Абсолютно всичко от преинсталирането до неработеща лан карта.Интернета му работи значи не е драйвър.Моята лан карта в момента е на халф режим защото как да го кажа, изгоряла е половината от токов удар.Драйвъри се ъпват далеч по-лесно от преинсталиране на Уиндоус.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Иии как да я пусна тая карта на половин режим... Много ми писна вече...лаптопа не е мой ама още по зле, щото сестра ми само ми мърмори...

Хеллп вече Киста е както казах..
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от kuker Покажи съобщение
        Опитай това: Network Connections-десен бутон на иконката properties-configure-advanced-Link speed & duplex вдясно на падащият прозорец го правиш 100Mbps/Half duplex или 10Mbps/Half duplex.
        Не съм пробвал на Виста.А от тук не мога да ти помогна ако не се справиш сам.
        sigpic

Comment

Абсолютно всичко от преинсталирането до неработеща лан карта.Интернета му работи значи не е драйвър.Моята лан карта в момента е на халф режим защото как да го кажа, изгоряла е половината от токов удар.Драйвъри се ъпват далеч по-лесно от преинсталиране на Уиндоус.
          Значи аз не знам кое е глупост това което аз казах или това което ти каза. Карта изгоряла на половина няма. Все едно крушката в кухнята ти да изгори на половина. Но нямам намерение да споря за това има си интернет влез провери прочети. И между другото този дуплекс служи че в случей ТХ или РХ флоу реита надхвърли максималната скорост на самата карта за това го има този халф дуплекс и фулл дуплекс както и режим на автоматичен контрол.

Ами колега ако искаш опитай с друга карта въпреки че така както обесняваш проблема картата работи а проблема е в хората които са идвали да ти настройват рутера.

Comment

Значи аз не знам кое е глупост това което аз казах или това което ти каза. Карта изгоряла на половина няма. Все едно крушката в кухнята ти да изгори на половина. Но нямам намерение да споря за това има си интернет влез провери прочети. И между другото този дуплекс служи че в случей ТХ или РХ флоу реита надхвърли максималната скорост на самата карта за това го има този халф дуплекс и фулл дуплекс както и режим на автоматичен контрол.

Ами колега ако искаш опитай с друга карта въпреки че така както обесняваш проблема картата работи а проблема е в хората които са идвали да ти настройват рутера.
            Какво да чета бе колега? Какъв е тоя нет където ще прехвърли 100Mbps?Я по-добре приложи на практика това което си прочел в нета.Погледни си малко конфигурацията на картата и след това ми говори за половин крушка и четвърт такава.Аз да взема да потретя / специално за теб/ че в момента картата ми е в това състояние и аз лично съм я направил да работи.
            sigpic

Comment

Аз казах че няма да споря но след като си толкова запознат предполагам разбираш английски та ето ти едно четиво да разбереш за какво ти служи този дуплекс http://docs.hp.com/en/J4254-90003/ch01s03.html

EDIT: Та предполагам ще забележиш че нищо не се споменава за наполовина гръмнали/изгорели карти.
              Last edited by Wishmaster; d.m.y г., 22:50.

Comment

PCMCI адаптер 10/100mb и ти е решен проблема .
                цена -50+ лева
                http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=154 примерно .
                Но като за начало намери от някого за два три дни да тестваш за да си сигурен , че проблема е лан картата .

@Wishmaster - чел си нещо ама не си го разбрал и пишеш глупости ти казаха хората .
                Едната е че DHCP сървара може да даде две еднакви айпита .
                За РХ и ТХ протокола е втората . Прочети как работят протоколите и недей да пишеш неща които не си доразбрал .
                Last edited by Sunny; d.m.y г., 22:53.
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Изобщо не ми се спори.Но ти се опитваш да ме убедиш в нещо което за теб е само теория.Най-малко съм очаквал точно тук да водя подобен разговор.
                  sigpic

Comment

Изобщо не ми се спори.Но ти се опитваш да ме убедиш в нещо което за теб е само теория.Най-малко съм очаквал точно тук да водя подобен разговор.
                    Както и да е нямам намерение да продължавам безмислени спорове. Картата ти е наполовина изгоряла и работи на халф дуплекс. Темата беше за проблема на колегата. Както винаги се получава ................

Comment

Както и да е нямам намерение да продължавам безмислени спорове. Картата ти е наполовина изгоряла и работи на халф дуплекс. Темата беше за проблема на колегата. Както винаги се получава ................
                      Точно така.Приятна вечер колега.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                        @Wishmaster - чел си нещо ама не си го разбрал и пишеш глупости ти казаха хората .
                        Едната е че DHCP сървара може да даде две еднакви айпита .
                        За РХ и ТХ протокола е втората . Прочети как работят протоколите и недей да пишеш неща които не си доразбрал .
                        DHCP сърварът раздава адреси от дадена мрежа по предварително вкарани MAC адреси на картите. Абосютно възможно е на 2 различни MAC адреса по неволя да се зададе един и същи IP-та. След което се получава IP Conflict в момента който се засече 2-рия MAC.

RX-TX не са протоколи а входящ/изходящ трафик. Или по точно жилата ти на RG-то бял оранжев(1 пин), оранжев (2 пин) бял зелен (3 пин) зелен (6 пин).

Лека вечер колега.

Comment

Нацапахме на Венци темата с твоите глупости и продължаваш да ги ръсиш . Лека нощ и на теб и прочети малко кое какво е .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Нацапахме на Венци темата с твоите глупости и продължаваш да ги ръсиш . Лека нощ и на теб и прочети малко кое какво е .
                            Това към кой е?
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kuker
                              Това към кой е?
                              Не е към тебе

Comment

То бива спам ,ама пък толкова!?Като сте толкова добри,що не влезете и видите какво става с шибания лаптоп,вместо да си пишете на неразбираем за публиката език.Лично аз,като имам някакъв проблем,оставям децата-идиотчета,тоест сина ми и приятелите му,да влязат в моя комп и да го оправят от глупостите ми.Съжалявам , ако съм засегнал някого,но давам само идея.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X