аз имам тошива на две години сателит 210 и на мене ми забшваше но си купих спреи със сгъстен въздух и спирт изключваш го напръскваш всяка дупка и решетка и така на всеки 4,5 месеца казвасе(druckluft-reiniger на stanger-германиа) има го в офис 1 около 6 лв
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лан карта за лаптоп?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщениеаз имам тошива на две години сателит 210 и на мене ми забшваше но си купих спреи със сгъстен въздух и спирт изключваш го напръскваш всяка дупка и решетка и така на всеки 4,5 месеца казвасе(druckluft-reiniger на stanger-германиа) има го в офис 1 около 6 лв
Аз пък имам НР на 4 години и досега не съм правил тия упражнения, използва се нон стоп и всичко си му е ОК видяло е и 60 градуса жеги и още си е с праха от пустинята........................
Какво общо има това с цитирана грешка?
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение..... Тя не че не работи, а дава "IP конфликт" и още някакви такива неща....
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеАз пък имам НР на 4 години и досега не съм правил тия упражнения, използва се нон стоп и всичко си му е ОК видяло е и 60 градуса жеги и още си е с праха от пустинята........................
Какво общо има това с цитирана грешка?MiTo 1.4 155
Comment
-
Първоначално публикувано от ilin4o Покажи съобщениеа бе генниа това че си научил ниаколко модерни думи и разбираш на компютри не оправдава въобще арогантното ти отношение аз просто казах как се оправи моя проблем,ако си имаш проблеми или избиваш комплекси пусни си тема
Направи си справка с правилата на форума относно офтопика и спама.
Също така не е зле да погледнеш и правилата за отношенията към другите потребители.
В мнението ми арогатно държание няма, има иронично. Обаче като гледам това не важи за твоето мнение.
Буквичката "Я" се намира на мястото на "Q" ако пишеш на Фонетик, или на мястото на "S" ако използваш БДС.
Comment
-
Ами след 3 часа кореспонденция в скайп с колегата deadairplane установихме, че ми крадат нет..... И сега е една игра на котка и мишкаAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Не е твоя работа тая игра... провайдера да се оправя.
А за да ти е спокойно занапред - рутер със съпорт на тунелния им протокол на мястото на тоя суич, че така може и данни да ти свият или да ти направят някоя мизерийка.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАми след 3 часа кореспонденция в скайп с колегата deadairplane установихме, че ми крадат нет..... И сега е една игра на котка и мишка
Tия от Мегалан като прекараха нета в общежитието, напраскаха на два от комповете IP-та на други хора, не за тези които плащаме. Месец и нещо единия секвартирант ту има нет ту няма.
Обадихме се на Мегалан и те ооооо ама това не е вешето IPsigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Едно време не беше така...И нета им беше свърх бърз..6-8мб че и до 10 съм стигал...Сега качиха още 20 хил. маймуни на клона и е нормално нещата да стават все по бозави....Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
Много аматьорско изпълнение от страна на доставчика ... Като не могат да се справят - проблема е в теб и толкоз, оправяй се сам.
Решението ти в случая е да си смениш софтуерно мак адреса и да им звъннеш да ти регистрират новия в системата.146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
-
Ами ето какво стана снощи....
Звъня им и сменяме МАК адреса...И аз им диктувам произволни цифри...Аз си избирам мак адреса...Бамм и интернета тръгва..И хоп след 5мин "Ип конфликт" в този момент си пишех с "deadairplane" ...Мислехме ала бала той мислеше, под дос гледахме и на доставчика звъня да ги питам дали им изписва и-нет при положение че си спрях компа- те казаха че не е активно моето ИП....
Пускам компа...Но пак няма нет...Отивам на МАК адреса и сменям последните цифри със съвсеееем произволни...И хоп и-нета тръгва... Работи 10-15мин и БАМ спира и пак "ИП конфликт"...Веднага сменям пак последните цифри на МАК адреса със съвсем произволни и нета тргъваСлед 20тина минути пак "Ип конфликт" пак сменям адреса и пак тръгва нета
А първия път като смени МАКА нали говорих с доставчика едновременно и те там да го сменят и аз за да не може да ме набара крадеца....Незнам какво са правили малоумниците...Ааааааа и ИП ми смениха все тая...
И днес тази сутрин лаптопа имаше 3 часа и-нет без да прекъсне...След това пак "ИП конфликт" пак смяна на адреса 2 пъти и пак има нет...После към 12.00 часа нета тръгна и си работи цял ден вече.... Предполагам че крадеца е отишъл на работа
Още 1-2 дена и вече ще зная всичко за мрежите и прехващането, криптиране и т.н... То се е видяло че в БЪЛГАРИЯ НЕ Може да си потребител...ТРЯБВА да разбираш от всичко за да може да се оправиш... И така с лан кабелчето и и-нета... А тия от мегалан ми обясняват ЧЕ НИКОЙ не може да краде от нета... Нямало било как да станеи "deadairplane" и още един приятел ми казаха, че няма проблем да си крадеш от мегалан... И всъщност е въпрос на време да се увеличат процентно кражбите и мрежата да предприемела някакви действия
И така сагата продължава...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
by RUBIG service
Comment
-
IP конфликт, защото на определно време има сканиране на включените в мрежата железа и ако някой MAC адрес не отговаря бива отрязан - оттам ти дава все едно има конфликт. Та като се обаждате на мегаланци за съпорт - кажете им само да засекат този адрес, който реално е на лан картата на лаптопа-следователно трябва да махнеш всичката боза дето си писал за адреси и да остане оригиналният си хардуерен адрес на картата. След това не би трябвало да имаш прекъсване в нета. Аз с мегалан ползвам една мрежова карта за 7 лв. от 8 години вече и не съм имал грижи, нито в Студ.град, нито сега в квартала
Успех!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеIP конфликт, защото на определно време има сканиране на включените в мрежата железа и ако някой MAC адрес не отговаря бива отрязан - оттам ти дава все едно има конфликт. Та като се обаждате на мегаланци за съпорт - кажете им само да засекат този адрес, който реално е на лан картата на лаптопа-следователно трябва да махнеш всичката боза дето си писал за адреси и да остане оригиналният си хардуерен адрес на картата. След това не би трябвало да имаш прекъсване в нета. Аз с мегалан ползвам една мрежова карта за 7 лв. от 8 години вече и не съм имал грижи, нито в Студ.град, нито сега в квартала
Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от deadairplane Покажи съобщениеТо си беше с оригиналния адрес когато Венци пусна темата. Подкрепям Морфеус за рутера. Но това трябва да се покаже и обясни на живо иначе хората просто ще кажат "защо да го правя?"
Comment
-
Първоначално публикувано от Wishmaster Покажи съобщениеДобре де едно въпросче. Тези от Мегалан не предлагат ли PPPoE вариант за достъп, който не изисква адрес на лан? А само да си направи допълнителната връзка с така по дълги потребителски имена и пароли.
Comment
Comment