Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Айде сега.. Все едно никой от вас не е карал преди да вземе книжка Стават такива неща и без момчето да е било келеме..
    Аз НЕ съм карал преди да взема книжката, изключваме полигоните и учебната кола. Освен това високата скорост и влизането в насрещното не са препоръчителни и за хора с книжка
    Винаги може да се случи да изгубиш управление (да чукам на кухо), но ако си го търсиш шанса да си го намериш доближава 100-те процента
    146 1.6 TS '00
    156 2.4 JTD '01

Comment

Абе я никой да не го оправдава...Аз преди да взема книжка карах само на полигон... А и никога не съм вдигал над 70км... Ебаси родителите... Седнал вдигнал 120 и после дрисъка мънка нещо...Ами ако имаше жертви?? По новините казаха, че ХОРАТА СА ТЕЖКО ПОСТРАДАЛИ, но без опасност за живота... Видяхте ли таксито ДЕО МАТИЗ?!? Или кво това че някой ще лежи сега със счупен крак,ръце и т.н и ще се възтановява с месец оправдава ли го?!?!?!... Затвор за това келеме, което за малко да убие много хора.... И да се качил да си се е движел там бавно, кротко, тихо мирно из кварталните улици да слуша музика и да се радва че на 16г. кара кола тогава бих го оправдал ако удари някой паркирал, ама на главна улица с такава скорост...ДАно го пратя в изправителен дом за 5години...И като го видях как говори пред камерата и направо побеснях
      Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
      exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
      ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
      ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
      by RUBIG service

Comment

Според доста източници, скоростта е била около 150км/ч. И съм съгласен с bagder, не келеме, ами думи нямам за този "хубостник"!
        Загубил е контрол в едното платно, прелетял е разделящата ивица и се е забил в насрещното движение и е помлял до неузнаваемост две коли. И това със 70км/ч.? Айде не на нас тия!
        Last edited by Fear; d.m.y г., 13:28.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Този дришльо си е направо за затвора. Ами ако беше налетял на пресичащи деца. А и родителите му са за сериозно наказание.
          Другото което загледах е откъснатата предна гума на фиата. Ми че тази кола се е движила с добре изтъркани летни галоши. Как няма да поднесе на студен мокър асфалт
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Без книжка съм карал ама с не повече от 40 в неоживен район.. общо взето само се учех да потеглям и тва беше....
            Дришльото говори че е карал със 70, но ако беше с тая скорост щеше да има само 1 помляна кола а не 4 карал е със 120 + там е широко,отсечата е права горе долу и се мислиш за Господ!Сега за да не глобяват сестра му и за да изплатят каското, ще го съдят за открадната кола, и книжка преди 21 едва ли ще види ако въобще види някога.... общо взето е на 16+ което определено ще му се отрази за напред! Освен ако мама и тати нямат дебели портфейли!
            И аз съм правил глупости ама чак до там не съм го докарвал....
            Alexanderbb - дори и със зимни гуми на лед и мокро няма прошка особено с тази скорост!

Comment

Alexanderbb[/URL] - дори и със зимни гуми на лед и мокро няма прошка особено с тази скорост![/QUOTE]

Там лед определено не е имало а за хубави зимни гуми на мокро бая можем да поспорим
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                Alexanderbb - дори и със зимни гуми на лед и мокро няма прошка особено с тази скорост!
                Там лед определено не е имало а за хубави зимни гуми на мокро бая можем да поспорим
                Ок не е еимало лед, а за да не го поднесе на завоя с тая скорост гумите трябва да са доста широчки и окачването да е камък.....Няма кво да спорим станала е белята... мазалак голям....

Comment

Защо обвинявате родителите.... Просто незнаете какви изродчета са днешните деца.....Мислят се за много знаещи и много отворени....Кво са виновни родителите,че малумника е взел колата....Да го накажат и да не види книжка цял живот....То със затвор не могат,ама с обществен труд дано може,че да му дойде акълчето....

Добре,че няма загинали.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                  & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
                    Защо обвинявате родителите.... Просто незнаете какви изродчета са днешните деца.....Мислят се за много знаещи и много отворени....Кво са виновни родителите,че малумника е взел колата...
                    Еми точно те са виновни, защото не са го възпитали, на мен защо и през ум не ми е минавало дори да взема ключовете от нашата кола преди да имам книжка? Като гледам какви диви простаци са болшинството от възрастните хора, можем да очакваме все нови и нови простотии от подрастващите.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Е такъв да го обесиш му е малко,жалко че не е пукнал.Може ли да застрашава живота на толко много хора,супер възмутен съм.Няма извинение.
                      146 JTD-2000г.
                      Punto 1.2

Comment

Точно РОДИТЕЛИТЕ са виновни! Защото не са го ВЪЗПИТАЛИ! Ей за това...Защото като стане нещо и се почва "ама моя син никога не би направил това...бляя бля...Обвиняват учители за тормоз, а техните ангелчета са ЗВЕРОВЕ...Деееба моите съученици като бяха говна как пък аз НЕ бях и как имах страх от родителите си и НИКОГА не правех простотии и глупости, макар нито един път в живота ми да са ми посегнали?? Питам аз как са успели да ми дадат възпитание, а други не са можли и все ходеха по училищата да се разправят, че децата им имали двойки и че учителите им се карали?!? КАк питам аз? И за да не изроди темата, ще попитам КАК аз АМА НИКОГА няма да си позволя да изляза с колата още повече неправоспособен, знаейки ЧЕ НЕ Е ПРАВИЛНО и ще си понеса последвията от родители и т.н , а това КЕЛЕМЕ НЕ Е БИЛО възпитано да МИСЛИ ТАКА и за това си е ПОЗВОЛИЛО това! А щом си е позволило да излезе...другото е ясно..... Айде не на мене тия за родителите.... Примери много и достатъчно...Поне съм на 21г. и тия неща не са ми толкова далечни...
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Е как няма да обвиняваме родителите - ако е получил поне малко акъл и добро чувство за самосъхранение от тях навреме, надали щеше да се стигне до там!!! Я баща му да му шибне един шамар и да се напика - да видиме тогава дали ще се сети за кола! А след станалото по-добре и никога да не му се даде да се качва на кола

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Еми точно те са виновни, защото не са го възпитали, на мен защо и през ум не ми е минавало дори да взема ключовете от нашата кола преди да имам книжка? Като гледам какви диви простаци са болшинството от възрастните хора, можем да очакваме все нови и нови простотии от подрастващите.
                            Абе майка ми много често използва едно лафче...
                            "Родителите научават последни какво правят децата им"
                            И се оказва вярно той в къщи може да си е послушно зайче да козирува и да изпълнява всичко ама навън да е коренно различен, след тва е искал да се направи на газарче пред приятелите си - вижте ме мога да взема колата на сестрата и да си карам без да ме спират и т.н. ... абе детска му работа... Не че се мисля за много голям и зрял но такива неща дори не ми е минавало през ума да правя и когато съм карал кола преди да имам книжка винаги съм бил с придружител - професионален шофьор.....

Comment

Абсолютно келеме

Колкото до родителите,не носят цялата вина те,има много други фактори,среда,компания,приятели и т.н.Недейте да нападате родителите,защото един ден и вие/някои от вас/ще станете такива,аз тогава ще ви питам.Аз отсега се чудя кво да правя с дъщеря ми,тя е малка/2.5 г./но отсега ме е страх вече за нея,като гледам на къде отиват нещата
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Станалото станало ,важното е че няма загинали.Дано тозе екземпляр си получи заслуженото.
                                Аз работя в училище и имам контак с децата , просто си нямате напредстава 95% от тях какво държане имат , всяка дума им е цинизъм итн... Нямам думи просто , аз когато учех и ние не бяхме цветя за мирисане , но като чели тогава нямаше толкщова много простотия и тн.....
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
                                X