Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе верно че повечето сме карали преди да вземем книжка,но малцина са си позволявали да карат в града изобщо,а едва ли има много които са карали със 100+ изобщо.
    За такива дрисльовци трябва да е сурово наказанието,щото другите като видят че това остава безнаказано,познайте какво ще последва? Следващия келеш може и да няма късмета да омачка само куп ламарини.Ама така ще е ,те като нямат страх от закона,всеки си мисли че мама и тати ще изкарат една пачка пари и после всичко по старо му.Ама до кога колеги?До кога?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Не само това, ами утре нали се сещате как ще се хвали с постъпката си в училище....
      sigpic

Comment

Страшното е че никога няма да осъзнае какво е станало и какво е могло да се случи.Това е жалкото.
        А най-лошото е, че такива пикльовци са между нас.
        Поздрави и никой да не среща такъв самоубиец...!!!
        sigpic
        Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
        .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Не е единствения келеш, който кара по този булевард с превишена скорост. Просто там летят.
          Наслагаха светофари на малки разстояния един от друг, куки седят поне на 3 места, но няма оправия, лудницата е пълна .....
          sigpic
          Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

келеме , келеш .... тука в тоя форум половината с какво сте по добри от него , келемета с книжки , дипломирани убийци демек рацери . Като стане нещо такова поне си трайте щот вие сте същите .

Comment

Вярно е - и аз бих карал със 70км/ч на този булевард...
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                келеме , келеш .... тука в тоя форум половината с какво сте по добри от него , келемета с книжки , дипломирани убийци демек рацери . Като стане нещо такова поне си трайте щот вие сте същите .
                Да си траем ли??? Трай си ти! Или по-добре отиди и го кажи това на тия изпочупените!
                Аман от келемета и келеши по улиците!
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аре да си мерим приказките.....а?

Знам че книжка кола не кара... Ама на 17 год.знаеш ли кви са малумници-имам си един в къщата и да ти кажа-вкъщи е кротък,а на вън е тарикатче и големия мъж.Сега поколенията са просто не възможни....и постоянно се изтъкват кой е по велик.
                  Точно и така е станало правил се е на големия мъж пред съучениците си и затова се е случила случката-разсеел се е и до там.....

Да се радваме,че няма загинали.....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                  & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

С какво сме били по различни... незнам за другите но аз в момента карам шофьорските курсове. И за първи път се качих на кола на 17 като това беше на полигон. Докато не се качих в учебната кола бях карал 3 пъти и само 1 път извън градско където беше по 1 между селски път където минава 1 кола на 24 часа и там сигурно не съм превишил 50 км. Такаче няма какво да говорим тука родителите имат много важна роля. Аз в момента съм издържал листовките и имам над 20 часа градско с учебната кола и баща ми дава да карам само на полигон. А да взема ключовете от колата и да тръгна да карам не ми е минавало през ума. А за такива "газарчета" като този поне 1 10-20 год забрана да вади книжка.
                    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Не го наричам келеш заради годините му, а заради постъпката му!!!
                      За жалост акъла не идва с годините.
                      sigpic
                      Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        пък ако го има някъде на видео да видиме сами за какво става въпрос, още по- добре.
                        http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=127371
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

Такива келеши трябва да се наказват много строго, да бачка три месеца в някоя тухларна на затворническо общежитие за малолетни и да няма право да взима книжка поне 5 години, както и да плати чрез родителите си тлъсти обезщетения на пострадалите.
                          Айде, разбирам, някой карал кротко по поляната и т.н. без книжка, бавно, ама да караш по улиците с 150, е простотия и наглост.
                          На тия дето го защитават си мисля, как биха се чувствали ако бяха загинали техни близки, деца и въобще някой друг??Бе много сме толерантни, докато не пострада някой от близкото обкръжение, а после всички плюят да кажем Стависки, защото е талантлив и не е един от стадото...
                          А го видях и преди малко по телевизията, разглезен пубер, тия здето са бири с него са се разбягали...., естествено, за да останеш трябват мъде.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 19:35.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Е заради такива като тебе България е на тоя хал.Трай си ще ми вика,то от такова траене на тяхните ся има хора по болници и щуротии.Кажи ми за какво да си трая още на втория ден след като си взимах книжката ме засякоха за първи път и да си трая нали?Всеки като си трае виж к`во става и рейсърите са такива като тебе дървени философи дето от всичко разбират и всичко могат.Както каза и колегата от форума аман от келемета и келеши по улиците.

ПП:Изказването на собственото си мнение и възмущение от постъпката на някого не те прави рейсър...

Comment

Че е виновен,виновен е и никой не го оправдава ! И аз съм на 17 години и карам само на село,но имам доста приятели на моята възраст които мога да твърдя че карат не по-лошо от тея с книжки ! Е ся никога не бих зел на баща ми колата и да карам в града ...
                              159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

абе истината е че нещата вече вървят на зле
                                във всяко едно отношение ... катарстрофи, убийства .. ебаси майката ... требва да се поуспокоим малко вече ние българите ...
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X