Известие

Collapse
No announcement yet.

Катастрофа в столичния квартал Дружба ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
    И как разбра че е бил пиян? Защото съда го осъди условно именно поради факта, че НЕ Е БИЛ ПИЛ.
    Човека който го е изпратил от Асеновград ми е познат,пили са заедно на джумбарето,а това какво е казал съда,е това което е трябвало да каже
    TIPO 2.0 91g.
    PUNTO 1.2 04 g.
    156 1.8 TS 00g

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Еми точно те са виновни, защото не са го възпитали, на мен защо и през ум не ми е минавало дори да взема ключовете от нашата кола преди да имам книжка? Като гледам какви диви простаци са болшинството от възрастните хора, можем да очакваме все нови и нови простотии от подрастващите.
      напълно съм съгласен може и да съм карал без книжка НО винаги баща ми е бил до мен,възпитал ме е и ме е научил,че винаги трябва да се мисли преди да правим каквото и да е!Позволявал съм си да настъпвам Алфата но внаги е било на Абсолютно безопасни места и в рамките на разумното и безопастното!

Това място го знам като пете си пръста,живял съм точно срещу този участак от пътя и знам,че това нищо и никакво завойче е адски опастно особено,когато пътя е мокър

за т'ва ко**це нямаше да ми е жал каквото и да беше станало това е най-лошото което може да се случи на един шофьорда си караш безопастно и в ограничението и от никадето да ти изкочи келеме като въпростното и да промени живота ти от това винаги ме е било най-страх...
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

Working...
      X