Купих я за 5600 и съм дал най-много 500лв.Дебитомер, ламбда,възд. филтър,масло и термостат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега
Collapse
X
-
Ми батко имам си човек работи в овча купел и прай алфи и ми зима като на приател частите ги зимам от човек ... Ангренажа с Обтягащата ролка и имаше още една ми излезе 60 левав искаха на места 100 лева при такива дето прават италиански Относно сервиза Фиат алфа ланча ивеко не е лош майстора ама за дребни работи той ми смени ланда сондата за 30 лева
Ходовата част ми е сменена 100 % сигорен сменявах гуми и видех оня човек от който я зех 700 лева за предница е дал .... Издумках ги нов дебитомер при купуването ми слоиха та така просто има много дерачи имам познати и в дупница там обслужване ремъци и ролки за 30 леваLast edited by SandoOne; d.m.y г., 23:16.sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
между другото пистовия ремък също се сменя,майсторите не го ли погледнаха,там също има ролки, гледам си писал "масла,филрти и накладки 140лв" какви масло,филтри и накладки си сложил,то само смяна на маслко излиза около 100-110лв и читави накладки са към 100лв?
Маслото ми е Оликрон 4 литра 5 В 40 за 42 лева
накладките са ми АБС - алл браке систем предни 30 лв
задните са 25 лева
масления незнам колко е ...
въздушния ми беше Манн Филтър
8 свещи за алфа са ми 120 лева добре че не са за смяна ощеsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Moята ми излезна с докарване на ход от Италия регистрация и гражданска към 700лв
Смяна на масло и антифриз към 100тина лв.
Тази година пак гражданска още 130лв
Каско с маркировка малко под 300
Винетка 67лв или колкото беше,че не помня
Ааа да и пера за чистачките 3лв от битака
Сменял съм няколко неща по двигателя, но повечето неща баща ми когато докара колата от Италия ги беше свалил от други 155ци в моргата на едни приятели в Италия и багажника беше пълен с част + още други чисто нови неща за 155 от същите хора в Италия
За други пък са ми помагали хора от форума, Като цяло с купуване докарване граждански, консумативи стува към 1500лв
Бензина не го смятам, че там е страшно
+ Още 600лв за музиката г/д като тези пари са дадени за компоненти втора употреба :SLast edited by The_Game; d.m.y г., 23:51.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Толкова са 1500 лева са кунсумативите ако не бях сменял ланда сонда и да чиста дроселова клапа 1200 лева щех над тея да дамsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Купих я за 5850лв.Една година по-късно е +2000 някъде.Ама спирам да смятам шот си я обичам змията.
Comment
-
Моята е взех преди година за 7800лв. Сега същите вървят с близо 3К по-малко, да еб@ и кризата!
За тази една година сега сметнах, че съм набил още ~3000лв. в нея, a има още един тон "дреболии" за правене.
Както някой каза вече - вечно моя! Ама си я обичам и не съжалявам!
П.П.
Естествено, горивото, застраховки и другите простотии изобщо не съм ги слагал в сметката и нямам желание да го правя.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Ми мойта гони 5000 точки още като я купих (18.08.2008 ) в кат оставих 300лв следващия ден в итал сервиза квото трябваше да се сменя смениха т.е. пълно обслужване - масла филтри ремъци ролки , гарнитура ремонт на вариаор че тракаше като нафта и са си е същата работа при палене.... + 4 зимни гуми + разни застраховки .... 2 Цд-та че едното някой кретен си го позна ... За момента нямам оплаквания дано и за напред да е така само трябва да сменя едно каренце и едно накрайниче или шарнирче ... и дано остане само това .... Всичко си е до късмет!
И за да караш една кола трябва да наливаш пари в нея няма начин, дори и чисто нова да е колата пак трябва да се налива в нея за да важи гаранциятаLast edited by AntiLuuP; d.m.y г., 06:03.
Comment
-
преди 4 години я купих за 13 000 ,,,,,,, сега е над 21 000 - мъка ми е- за тоя период около 100К км.
Comment
-
Абе нали имаше във всеки раздел тема за това кой какво е харчил по колата.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment