Известие

Collapse
No announcement yet.

На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

моита я взех 2006год декември месец за 5800 а до момента ми и излезнала над 12000 и вече и аз като много други колеги спрях да броя колко точно съм налял във нея но поне сега мога да твърдя 100% че технически е изправна
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
      моита я взех 2006год декември месец за 5800 а до момента ми и излезнала над 12000 и вече и аз като много други колеги спрях да броя колко точно съм налял във нея но поне сега мога да твърдя 100% че технически е изправна
      Тва с горивото или без?
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
        преди 4 години я купих за 13 000 ,,,,,,, сега е над 21 000 - мъка ми е - за тоя период около 100К км.
        Твоят резултат е много добър, ако за 100к км. ти е излязла толкова. Ето го моят подробен файл с всички разходи. Пак е горе-долу същата цифра, но само за 1.5год. и 32к км.
        Attached Files
        Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 13:52.
        2014: Deutschland über alles

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...?t=3181&page=4. Който иска да смята, мене ме заболя главата.
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Хаха...до тук с гуми,газов инжекцион, ремонти,някои аксесоари, регистрации, застраховки + гражданска + основния ремонт , за 10 месеца съм дал по колата около 9800лв + 11200лв (цена на самата кола).... = 21 000лв.....просто не ми се мисли за напред какво ме очаква....
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Купих моята Алфа 145, 1.6 T. Spark на 4-ти февруари за 3000 лв. Платих около 200 лв. по прехвърлянето на колата. Имаше нужда от изчукване на левия калник 120 лв., Сега трябва да сменям и накладки отпред - майстора ми каза, че ще ми струват към 80 лв. Според майсторите колата като цяло е в много добро състояние със сменено масло и филтри. Да чукна на дърво, върви страхотно.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                Моята е взех преди година за 7800лв. Сега същите вървят с близо 3К по-малко, да еб@ и кризата!
                За тази една година сега сметнах, че съм набил още ~3000лв. в нея, a има още един тон "дреболии" за правене.
                Както някой каза вече - вечно моя! Ама си я обичам и не съжалявам!

П.П.
                Естествено, горивото, застраховки и другите простотии изобщо не съм ги слагал в сметката и нямам желание да го правя.
                то...май част от кефа, е че ще са вечно наши си...някъде между редовете в темата прочетох едно изказване, в което пишеше "кеф цена няма" ...има нещо такова също...
                Влюбена в Alfa Romeo GTV
                GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Твоят резултат е много добър, ако за 100к км. ти е излязла толкова. Ето го моят подробен файл с всички разходи. Пак е горе-долу същата цифра, но само за 1.5год. и 32к км.
                  Ти ме съсипа тотално....
                  20671.57 лв....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

за цените,

мойта 156 2.0 98' с джанти, без драскотини и т.н. нов внос я платих 3900 лв., с еко-такси, регистрация и ремонт по нея ми стъпи на 5 бона точно. Бяга като хала и сега няма нищо да се прави по нея, гуми и накладки си има, и т.н.
                    Alfa 156 2.0 - ех,
                    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Тва с горивото или без?
                      без горивото колата се кара всеки ден
                      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Моята я взех за 4500лв. и 6500лв.+-500лв. подръжка и разни глупости за 1-година и половина и се моля от 4 месеца на някои да я купи за 3500лв. .......
                        Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 23:50.
                        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                        Alfa Romeo 145 1.4 16v
                        BMW 520i E39

Comment

До всички невежи неграмотници пише се и се произнася
                          ламбда сонда
                          въпросното нещо - Ламбда сонда е наименование на електронен датчик, който измерва пропорционалното съдържание на кислород в даден газ (или течност). Най-честото приложение на ламбда сондата е във двигателите с вътрешно горене, където се използва за реализиране на обратна връзка в електронното управление.

Автомобилна ламбда-сонда.
                          Работата на ламбда сондата се базира на определено активно вещество:
                          - Циркониев двуокис
                          - Титанов двуокис
                          При използване в ДВГ, сондата се монтира в изходящия тракт на автомобила (ауспуха), обикновено пред каталитичния неутрализатор. Тя подава електронен сигнал към управляващото устройство (ECU) отразяващ съдържанието на кислород в изходящите газове. По него управляващото устройство се ориентира дали подаваната в двигателя горивна смес е обогатена или обеднена, и съответно коригира консистенцията и ако е необходимо.
                          научете се поне правилно да Произнасяте(пишете)нещата за които говорите .
                          Повтарям за тези които дълго трябва да им се обяснява но за сметка на това бързо
                          забравят-казва се и се пише ламбда сонда
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Сори за спама в предният пост, но понякога просто немога да се сдържа.
                            По темата ако не смятаме консумативите :
                            гориво,масло, филтри, накладки, за техническа подръжка на тази кола
                            съм платил по-малко от 300 лева за 2 години.
                            Това прави към 43 стотинки на ден.
                            Платил съм около 300 лв. първоначално за ремъци и ролки.
                            Хващам се набас, че 156(първата серия преди фейслифта),
                            ще са свършили и по моргите, когато тази моята (155- 96г. )още ще върви .
                            Last edited by dimo; d.m.y г., 00:26.
                            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Хмм, много интесесно. Като има тема чупат ли се калите, вие казвате НЕ много здрави- нищо не сменяте. Когато се пусне тема колко сте дали по колата ви , излиза че за части сте дали още толкова . Човек да се чуди кое е истина
                              sigpic
                              SCUDERIA ITALIA
                              BMW 5-er
                              BMW 7-er
                              Fiat GP

Comment

Оле майко,не ми се смята,Владу му е излезнала около 10 000 лв.,след което аз я взех и съм налял още поне 5Абе колата е 200 % изправна в момента,и никой неще да я вземе,па си купуват разни гробници нов внос,и незнаят кво ги чака
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X