Известие

Collapse
No announcement yet.

На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

143 1.3 боксер 1996- 3000 лв.
    масло и филтри ------120 лв.
    КАТ ------------------250 лв.
    ремъци и ролки ------250 лв.
    застраховки----------370 лв.
    общо----------------3970 лв.
    за сега
    146 1.3 боксер 1996г.
    156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

На втория ден след регистрацията
      100 лв. акт и един месец БЕЗ КНИЖКА за превишена скорост по А1
      146 1.3 боксер 1996г.
      156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщение
        143 1.3 боксер 1996- 3000 лв.
        масло и филтри ------120 лв.
        КАТ ------------------250 лв.
        ремъци и ролки ------250 лв.
        застраховки----------370 лв.
        общо----------------3970 лв.
        за сега
        Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщение
        На втория ден след регистрацията
        100 лв. акт и един месец БЕЗ КНИЖКА за превишена скорост по А1
        Ама съм супер доволен колата развива максимална скорост 180 км/ч при точно 6000 хил. оборота, като е по производствена класификация, стабилно се усещта на пътя, целия салон скърца при тая скорост и по дупките но схте го правя и него.
        146 1.3 боксер 1996г.
        156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

батко разбирам те аз в смолян 150 лева акт и 1 месец + 7 точки минус направо ти казвам полудях заради 82 км/час 6 месеца постановление в кат чакам и и януари без книжка
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Само, че това е без горивото...
            Всъщност, за да е най- коретно трябва да се извади и сегашната реална продажна цена на колата и да се прибави горовото

Например аз за моята съм дал общо с горивото към 12 000 лв. и съм минал 27 000 км. Вадя от 12 000 лв, 2 500 лв което е горе долу реалната продажна цена на колата и полъчавам 9 500 лв, което делим на 27 000 км и се получава

35 ст/км
            Lexus IS200

Comment

Мене ме е срам да кажа 24 000 с музиката - без да смятам бензини и масла
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Абе така като гледам всички се движиме горе долу в едни граници.
                Мойта я взех за 6800 преди година и половина и оттогва съм налял още към 2 бона, без горивото.За сега се кротна,пък ще видиме по-натам.....
                Alfa Romeo 156 1.8 TS'98

Comment

около 6000 (поддръжка и аксесоари)....... отначало беше голяма мъка от гробница да стане кола

155 2.5 V6
                  Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                    батко разбирам те аз в смолян 150 лева акт и 1 месец + 7 точки минус направо ти казвам полудях заради 82 км/час 6 месеца постановление в кат чакам и и януари без книжка
                    А там са яко не корумпирани.... Трябва да си голяма връзка в кат за да се оправиш....
                    А аз в този район не мога и да карам с повече от 50, на всеки завой си гледам задния номер...

Comment

Бате аз в Смолян бях на почивка при братовчедите на жена ми и си карам аз Кристофър(пасата) и съм на 5 та по околовръстния им път и само на един завой ги гледам ама нямаше видимост те са застанали точно след завоя на 50 метра и веднага набих спирачка ама късно 2 км повече дигнах и му викам кво се праиш бе тука с по 130 , 40 линейки ги пишеш .... Просто думи немам нема значение тоя го помна ще смачкам алфата ама ако вида в софия ще се удара в него нарочно деба и копелето нещастно
                      sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                      Ramstein - Benzin

Comment

спрях да ги броя след 10000лв
                        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                        Продавам Алфи на части!

Comment

вчера платих за моята 4500 . Предполагам , че ще дам поне още 1500 / като за начало / , но това е - искам си я . "Див съм та се преметам" по тази марка
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Ми тънко минах смяната на ангренажа и двете ролки ми е 60 лева в дупнница имах познат ама като го сметнах щеше 30 лева да ми излезе за работа и 30 за бензин за кво Ангренажния комплект е 140 лева ланда сондата е 130 лева монтажа е 30 лева почистването на дроселовата клапа ми е 30
                            смяната на маслата ми е 30 лева с накладки и въздушен и маслен филтър маслото накладките и филтрите въздушен и маслен са ми 140 лева и другото са застраховки и такси прегледитва и като я сметнеш 4800 я зех с еко такса
                            М/у другото от автовоз я сваляш такава като мойта за 3300 ..... само че от дупница

Ramstein - Benzin

Comment

беше лето господне 2007г.
                              градът бе Варрна
                              в 1 топъл но страшно ветровит ден,аз,жена ми и 1 колега,отлетяхме с моето дотогава много актуално Пежо да дирим друго автомобиль.
                              автокъщата беше 5та или 6та и оная ми ти алфа стоеше строена в редиците и чакаше някой горд,бъдещ собственик да дойде,да я погали по ключът и тихо зашепти
                              -ай запали от 1вия път щот дан споменавам майка ти.
                              -и тя запалила толкова бързо че чак тогавашния бъдещ а сега настоящ собственик,не усетил как олекнал джобат му с 5300бг лв.и нищо повече до сега с изключение на новата агу за 550 отново бг лв.+ 5л масълце и 2 филтърчета за 108 лв.тва е.

колицата беше на 8г и 6м +112000км с документи,абре кво да кая просто ........италиянците били мърлячи.дай боже повече такива .
                              Last edited by galinves71; d.m.y г., 16:47.

Comment

Вече отдавна спрях да броя...главата ме заболява като се сетя че все нещо има да се прави по дъртата кучка
                                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Working...
                                X