Мойта в периода на криза 6200 до сега със смяна на ремъци и ролки ,ланда сонда ,махане на катализатор , почистване на дроселова клапа ;
Известие
Collapse
No announcement yet.
На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега
Collapse
X
-
На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdYТагове: Няма
-
моята досега ми е около 9000лв ,но това с нови зимни гуми,нов акумулатор,газ инжекционAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Последно когато знаех беше над 9000. Вече не броя.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
4700 дадох за колата....поне още толкова съм дал за една година по нея...ако не и повече
И около 5000 за бензин....добре се справям156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
За година и половина,
откакто я имам съм дал само 50 евро за масло
и филтър, плюс 3 евро за 2бр. габаритни крушки
Сам си смених нещата...
Най-новата придобивка е Gates - комплект ролки и ремък- 38 евро от EbayТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
2600 я взех ригистрация и други документи 200лв ,120лв аларма 100лв спойлер ,който ще го махам ,за да сложа друг.Преден капак само боята с работата 150лв раздувката ми е без пари.Музика плеър сони 120лв стъпало РТО 5-канално 150лв можи малко повече да е не помна баскаса пайнер 130лв и окабеляването за музиката 60лв.А забравих начално обслужване ремъци с някви тампони работа и части 250лв.Смяна на масло 100тина лв 2 пъти вече и 2 зимни гуми yokohama 240лв 2 летни кумхо 220лв.Сигурно има и още неща но не се сещам за сега.
4440лв грубо за сега , като предстои пълна промяна на колата.За тази година съм предвидил външна промяна ,а за догодина мегасекюрит
Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
-
7500 - първите 2-3-4 месеца още 2 хилки, после малко, но ще давам колкото трябва, че и малко повече.....макар че вече почти не ми се налага...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз за обслужване дадох
- Смяна на Ангренажен комплект - GoodYear - 140лв. + работа 60 лв .
- Ланда Сонда некво менте универсална - 130 лв. + 30 лв. за работа
-маслото филтри и накладки - 140 лева + 30 за работа
-Почистване на дроселова клапа - 30 лева
та тва е горе доло за са дано не се обажда 4 , 5 месеца понеsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
мечтай си,сега като покараш по родните пътища пак ще си говорим,гледам по ходова част не си сменял, не се притеснявай ще дойде момента,неизбежно е
инак какъв е тоя комплект ангренажен ремък за 140лв
аз за моя комплект,ремък гейтс+2 ролки СКФ с лагери ИНА дадох 200-250лв,не се сещам точноLast edited by mirchozo; d.m.y г., 22:50.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
между другото пистовия ремък също се сменя,майсторите не го ли погледнаха,там също има ролки, гледам си писал "масла,филрти и накладки 140лв" какви масло,филтри и накладки си сложил,то само смяна на маслко излиза около 100-110лв и читави накладки са към 100лв?Last edited by mirchozo; d.m.y г., 22:56.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
Comment