If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
На колко ви стъпи алфата със смяна на консумативи и колко сте дали по нея за сега
За това пък си има оправдания - "кефа няма цена....", "алфа се купува със сърце...." и прочие безсмислени бръщолевеници
Колегата, една корекцийка не се купува със сърце, а се ИЗБИРА СЪС СЪРЦЕ, щот иначе ....определено се купува с ПАРИ....ама тряя ти кажа,че явно верно кеф цена няма...
Влюбена в Alfa Romeo GTV GTV- психопатска кола само за психопати!!!
И по коя кола на над осем години не излиза по нещо за правене? Това, че собствениците на ФВ и Опел например предпочитад да карат до отказ и хич не им дреме за датчици, гуми и т.н. не значи, че по тия коли не се появяват проблеми.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Хмм, много интесесно. Като има тема чупат ли се колите, вие казвате НЕ много здрави - нищо не сменяте. Когато се пусне тема колко сте дали по колата ви , излиза че за части сте дали още толкова . Човек да се чуди кое е истина
И двете са истина - повечето от нашите коли отдавна са прехвърлили по 500-600 хил.км., и в Италия са ги извадили направо от скрапа, за да ни ги пробутат тук за по няколко хил. лв. Как да не са здрави! Връщаме ги не за втори, ами за n-ти живот, а това струва пари и време.
За справка: виж двете от подписа.
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
аз съм малко над 10500лв засега (но повечето съм ги дал за подобрения по колата о екстри, за ремонти са неповече от 1000лв за година и 4 месеца и 30к км по двг ролки и ремъци + масло; и по ходовата част по носачите)
преди 3месеца смятах всичко, без каско и бензин, масла, отива към 5500лв. за 2.5год., от тях големите неща са ГИ 1300лв., зимни гуми нови с джанти 600лв., всичко друго, малко ремонти, но често.
Слаби са 156 за Софийските пътища, извинямам се дупки.
sigpic ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
И по коя кола на над осем години не излиза по нещо за правене? Това, че собствениците на ФВ и Опел например предпочитад да карат до отказ и хич не им дреме за датчици, гуми и т.н. не значи, че по тия коли не се появяват проблеми.
Имах астра 1,8МИ (91)дадох повече пари за ремонт по нея отколкото по алфата.
1. 6000лв. я взех от автокъщата-те правиха регистрация,аларма,екотакса,каско аз само отидох и си закарах до нас. Колата струваше 4700лв.
2.Агренажен комплект+водна помпа,само пистов ремък,масло и всички филтри(маслен,горивен,въздушен и на климатика) 690лв. с труд.
3.Термостат,двата датчика на термостата,горен десен носач,смяна на антифриза и ремонт на моторчето на пръскалките + труд 450лв.
4.Дебитомер и една напречна щанга отзад 135+40 аз си ги смених.
5.Четири лети джанти със зимни гуми 330.
Няколко пъти включване на комп около 100 и общо 7745.
Comment