Известие

Collapse
No announcement yet.

тех. преглед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• тех. преглед

Колеги, някой да знае, някъде в Младостите където се минава на преглед, че гледам ми е изтекъл февруари, и не искам да спонсорирам куките ако ме спрат.
    И също така нали няма значение, че колата не е със софийска регистрация?
    Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
    Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Колега незнам за младост, но е тея момчета в дианабад зад магазин BMB са много точни и няма да ти създават никакви неприятности http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=e...1&initsearch=1
    Няма проблем че колата ти не е с СФ регистрация.
    Last edited by DSlavev; d.m.y г., 11:29.
    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
    sigpic
    http://vbox7.com/play:884c5234
    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
      Колега незнам за младост, но е тея момчета в дианабад са много точни и няма да ти създават никакви неприятности http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=e...1&initsearch=1

Няма проблем че колата ти не е с СФ регистрация.
      Колега, мерси за отговора, ама точно от бгмапс копи/пейст линковете не се отварят . Ако можеш да сложиш скрийншот или адрес, ще е екстра.
      Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
      Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX

Comment

А да, ето тека по-добре
        Attached Files
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

До колкото знам при тези момчета в диана бад дори не е необходим документ за платен данък и присъствието на автомобила не е задължително

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
            До колкото знам при тези момчета в диана бад дори не е необходим документ за платен данък и присъствието на автомобила не е задължително
            Там минавам и аз - много съм доволен.
            Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
              Това е само за по телефона или по-точно за на никъде.Провери си спирачките
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

А някой може ли да разясни как се минава преглед без платен данък ?
                За предпочитане на ЛС.
                155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Ми данък никога не са ми искали/бележка/, иначе си го плащам редовно
                  Last edited by fred; d.m.y г., 23:33.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Доколкото знам искат бележка. Казаха ми че, преди лесно се минаволо без такава, но отскоро ги карали да записватват някакви данни от бележката.
                    В темата за данъка сумати колеги казаха, че не го плащат, а тук няма кой да напише два реда. Ако не ви се пише в темата пратете поне едно ЛС.
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Напоследък тоя дакък са го сложили навсякъде да го искат
                      Иначе знам едно място за прегледи след ОМВ Горубляне, малко като продължиш нагоре. Там преди минавах Бравото, даже без и да го карам. Само ми искаше гражданска и талона големия. Продажници са, така че няма да имаш проблем според мен.
                      sigpic
                      Имам си количка,Жълта и добричка!
                      Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                      - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

А относно данъка:
                        Сега като ходих да си бракувам Бравото ми искаха документ за данък, сещаш се, че не съм плащала, нито съм я и завела в общината. Беше минала една година и се плащало и глоба за закъснение. А даъка ми беше към 180лв. - то колата смачкана струваше по-малко в оня момент.
                        Та отидох в Общинска Банка и преведох на община Витоша 20лв. (Там имах IBAN на всички общини), като в платежното пише: Данък върху автомобили Фиат Браво СА 2440 ВН, ще се опитат да ти кажат "трябва да се напише за какъв период се плаща" ти отговаряш "ми не помня точно оставете го така" => платил си си данъка. После отидох в КАТ с платежната бележка (тя не е от тия зеленичките ами по друг начин изглежда) и нямам проблем. После, чак от банкат ами се обадиха (оставих си телефона), че м връщали превода.... та ходих да си взема 20лв.
                        sigpic
                        Имам си количка,Жълта и добричка!
                        Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                        - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

Първоначално публикувано от SokOtPraskova Покажи съобщение
                          Напоследък тоя дакък са го сложили навсякъде да го искат
                          Иначе знам едно място за прегледи след ОМВ Горубляне, малко като продължиш нагоре. Там преди минавах Бравото, даже без и да го карам. Само ми искаше гражданска и талона големия. Продажници са, така че няма да имаш проблем според мен.
                          ОМВ среще Ванто Трейд ли?
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Минах ГТП преди месец и половина - единствените документи, които ми искаха, бяха :
                            - лична карта
                            - валидна ГО
                            - талона на автомобила.
                            Сервиза, в който минах преглед, не работи от вчера и пипат сериозно - чак се притесних че може да не мина
                            Но бележка да платен данък никой не ми е искал.
                            П.П. Става дума за Пловдив ... но не мисля че ще има проблеми в Сф или където и да било другаде.
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Никъде в закона не пише че трябва да има такава бележка. Другото което винаги ме е интересувало е например ако трябва да съм на преглед през февруари от къде на къде някой ще ме кара да плащам данъка до тогава тъй като дори данъчните дават отстъпка до март ако не се лъжа а и е съвсем законно да си го платя през септември например
                              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Working...
                              X