В закона също не пише, че за бракуване искат бележка за данък, ама на 25.03.2009г. си бракъвах колата и ми искаха...
Известие
Collapse
No announcement yet.
тех. преглед
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеМинах ГТП преди месец и половина - единствените документи, които ми искаха, бяха :
- лична карта
- валидна ГО
- талона на автомобила.
Сервиза, в който минах преглед, не работи от вчера и пипат сериозно - чак се притесних че може да не мина
Но бележка да платен данък никой не ми е искал.
П.П. Става дума за Пловдив ... но не мисля че ще има проблеми в Сф или където и да било другаде.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеот днес нататък да видим как ще си минава преглед без данък.
Comment
-
Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщениеКакто и до сега, като даже не се оказа и пречка липсата на голям талон или документ от където да видят номера на двигателя, хахах. Накрая при въпроса "Колко ви дължа?", ми отговориха, че прегледа "струва 40лв а другото (тук последва вдигане на рамене
) ". Сложих още 7лв ( нямах повече дребни, а 20лв нямаше дам посмъртно
) и си тръгнах по живо по здраво.
Alfa Romeo GT '04 2.0 JTS Selespeed Distinctive
Alfa Romeo 156 '98 1.8 T Spark - EX
Comment
-
Първоначално публикувано от TheBlueOne Покажи съобщениеХахах, точно. Днес най после намерих време да мина през един сервиз за ГТП. В Младост 3 или 4, посока БП, се намира ( на стената на сградата има залепен мотор с моторист). Та минах аз само да проверя до колко работят и има ли начин да мина без платен данък..... след около 10 мин си излязох с талончето за преминат ГТП, като даже не се оказа и пречка липсата на голям талон или документ от където да видят номера на двигателя, хахах. Накрая при въпроса "Колко ви дължа?", ми отговориха, че прегледа "струва 40лв а другото (тук последва вдигане на рамене
) ". Сложих още 7лв ( нямах повече дребни, а 20лв нямаше дам посмъртно
) и си тръгнах по живо по здраво.
BTW там правят и преглед на газови уредби.
AR 145 QV '97
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеА вярно ли е, че имало някакъв срок, в който колата трябвало да се мине преглед след изтичане на стария? И ако да, какъв е той?Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеняма такова нещо.когато искаш и кадето искаш минаваш а ако е изтекъл и те хване кат глобата е от 50 до 150лв и 5 точки или пари на ръка на КАТ според договорката с катаджията.155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
някой си е направил майтап или е бил дотолкова компетентен в тази област.едно време бяха така наречените (наказателни прегледи) и то по област където е регистрирана колата а това го няма от давна.
информацията е достоверна имам пункт за ГТП
пак може и да са му взели глоба на твоя приятел някой колеги -какво ли не съм чувал по 2лв на месец просрочка примерно хахаххахAlfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеИ аз така знам, но един приятел ме изненада като ми каза, че имало глоба
Comment
-
Той е от типа, дето са компетентни по всичко въпроси
Относно спирането - аз колата не я карам понеже й изтече и застраховката и прегледа, данъка не е плащан и за миналата година и винетка нямам и така..
Чакам да ударя шестица от тотото и да платя всичко накуп155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеТой е от типа, дето са компетентни по всичко въпроси
Относно спирането - аз колата не я карам понеже й изтече и застраховката и прегледа, данъка не е плащан и за миналата година и винетка нямам и така..
Чакам да ударя шестица от тотото и да платя всичко накупAlfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Скоро мисля да пускам Алфата в движение или по-точно да направя застраховка, да мина преглед и да платя данъка. И понеже вече дължа данък за 2 години- 2008 и 2009 г. дали може сега да платя само за миналата (2008 г.) и с тази бележка да мина преглед, а след някой месец и за настоящата (2009г.) ? И дали в данъчното ще ми позволят да платя само за миналата или ще искат парите за 2-те год. наведнъж ?
ПП: Само да поясня, че нямам намерение да правя някакви шашми, а просто не ми достигат финанси да платя всичко наведнъж155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеСкоро мисля да пускам Алфата в движение или по-точно да направя застраховка, да мина преглед и да платя данъка. И понеже вече дължа данък за 2 години- 2008 и 2009 г. дали може сега да платя само за миналата (2008 г.) и с тази бележка да мина преглед, а след някой месец и за настоящата (2009г.) ? И дали в данъчното ще ми позволят да платя само за миналата или ще искат парите за 2-те год. наведнъж ?
ПП: Само да поясня, че нямам намерение да правя някакви шашми, а просто не ми достигат финанси да платя всичко наведнъж
Comment
Comment