Известие

Collapse
No announcement yet.

тех. преглед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщение
    Скоро мисля да пускам Алфата в движение или по-точно да направя застраховка, да мина преглед и да платя данъка. И понеже вече дължа данък за 2 години- 2008 и 2009 г. дали може сега да платя само за миналата (2008 г.) и с тази бележка да мина преглед, а след някой месец и за настоящата (2009г.) ? И дали в данъчното ще ми позволят да платя само за миналата или ще искат парите за 2-те год. наведнъж ?

ПП: Само да поясня, че нямам намерение да правя някакви шашми, а просто не ми достигат финанси да платя всичко наведнъж
    По-добре намери къде да минеш без бележка за данъка, а после плащай поетапно данъците. Няма да свърши работа платен данък за 2008 само, ако ще те поверяват и за това. Средата на годината сме и искат платен данък за настоящата.
    Аз предните две години се бях отплеснал и не бях платил за 2007 и 2008. Минах първо прегледа, че бях на ръба да просроча, на място, където нито ми задаваха въпроси, даже не ме погледнаха в очите , После си кихнах дължимото на данъчните и изчистихме задълженията (над 400 лв бяха се събрали с лихвите, тяхната вяра )
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
      По-добре намери къде да минеш без бележка за данъка, а после плащай поетапно данъците. Няма да свърши работа платен данък за 2008 само, ако ще те поверяват и за това. Средата на годината сме и искат платен данък за настоящата.
      Аз предните две години се бях отплеснал и не бях платил за 2007 и 2008. Минах първо прегледа, че бях на ръба да просроча, на място, където нито ми задаваха въпроси, даже не ме погледнаха в очите , После си кихнах дължимото на данъчните и изчистихме задълженията (над 400 лв бяха се събрали с лихвите, тяхната вяра )
      Преди време в една тема някой беше казал, че е достатъчно да се преведе някаква сума на общината и с бележката може да се мине преглед. Но пък май трябваше да да стане през банка, а не дирекнто на гишето

А нали уж се говореше, че нещо затегнали положението и вече не можело да се мине преглед без данък ?
      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Working...
      X