Известие

Collapse
No announcement yet.

лек срещу карането на дълги отзад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лек срещу карането на дълги отзад

Темата като цяло е глупава но напоследък все повече се дразня като се залепи някой зад мен с опънати дълги или с вдигнати фарове.Абе няма контрол над тия неща и .... трябва да се оправяме сами май.

Та идеята ми е следната-да си сложа една светкавица от някой стар фото апарат на задния прозорец и като ме ядоса някой ЩРАК.То ясно че ще е кофти и може да стане ПТП ама пък като ми светят в огледалата защо аз да се трепя.Все пак ще ми е интересно да чуя някой мнения по въпроса.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

нямата ли огледала против заслепяване ф 156-ците ? аз имам и такива проблеми съм нямал до сега, ама идеята ти никак не е лоша, да са блъскат, еби ги ф гъза...

Comment

абе не е никак правилно ама то това излиза отвън пътя вече, даже се замислям дали да не сложа и отпред и в момента на разминаването земи тоя ЩРАК и .... ,ма това вече ще е много грубо и може да се блъсне в някой след мен който нищо не подозира и .... абе трябва да има контрол от КАТ ама уви....
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

къф контрол бе човек, те не моат да ги накарат да не пият докато карат ми ше ги задължат да си свалят фаровете, фкарваш план Б който е ЩРАК и да са блъскат, никои не го е карал да кара на дълги или вдигнати светлини !

Comment

То алфата май има с пасата не ми беха тонирани стъклата и си ме заслепяваха повече заслепява от дълги Ксенона и биксенона ако ти караш на ксенон е супер ама ако си отсреща си ебало майката
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Хм, аз при такива педерасти на пътя просто пускам задния фар за мъгла и седи гледай филма Защо така се шашкат хората след това нямам идея
            Когато си тъп, обикновено е за цял живот...

Comment

обикновено намалявам скоростта, оставям го да ме изпревари и порязвам с дългите...

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                обикновено намалявам скоростта, оставям го да ме изпревари и порязвам с дългите...
                И аз така , но якото е като те изпревари да се лепнеш зад него и да му включиш дългите и да си караш плътно зад него да му дойде акъла ..
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
                  И аз така , но якото е като те изпревари да се лепнеш зад него и да му включиш дългите и да си караш плътно зад него да му дойде акъла ..
                  Да де затва говорим

Comment

Аз пък някой път съм се заигравал с страничните огледала...като се опитвам да отразя светлината обратно..........но се получава на някое кръстовище, че в движение е бая трудно и опасно!
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Огледалото за обратно виждане в купето се щраква на долу и застава под такъв ъгъл, че пак виждаш този от зад, но е по затъмнено.
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Преди с Алфата ме заслепяваха. Тогава им пусках светлините за мъгла, а те доста силно светят. Сега както искат да си карат....
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                          Огледалото за обратно виждане в купето се щраква на долу и застава под такъв ъгъл, че пак виждаш този от зад, но е по затъмнено.
                          Това е ясно, но страничните? Или трябва да си сложа щори + дебело перде?!
                          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Това е ясно, но страничните? Или трябва да си сложа щори + дебело перде?!
                            страничните, ако са с оригиналните стъкла, не заслепяват
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              страничните, ако са с оригиналните стъкла, не заслепяват
                              Вярно е!
                              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Working...
                              X