Известие

Collapse
No announcement yet.

лек срещу карането на дълги отзад

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

не знам защо ги слагат огледалата за задно виждане тия италянци като по техни осмотрения(взел съм книжка в италия и ми е преподавано от италянци)не те интересува този отзад само този отпред и отстрани,на кръстовище;
    дори когато паркираш на заден гледаш назад обърнат,не в огледалата.тях ги обхошдаш бегло.Това са думи на инструкторите ми,добре че в бг си карах от време на време че да знам туй онуй
    alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
    alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      С тая светкавиця нищо нямя да направиш колега. Масовите, които се монтират по ...............
      Ша отрепеш човекУ зад теб с тая светкавица...

Има и друг лек,когато те заслепяват....Оставяш си лампичката в купето да ти свети и нямаш никви ядове ношно време с фаровете зад теб,пред теб..............

ALFA 145 1.6 ТS `97
      & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
        Ша отрепеш човекУ зад теб с тая светкавица...

Има и друг лек,когато те заслепяват....Оставяш си лампичката в купето да ти свети и нямаш никви ядове ношно време с фаровете зад теб,пред теб..............
        при мене такива работи нема братче,пускам го да ме изпревари и му разказвам играта
        Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 22:13. Основание: .

Comment

Working...
        X