If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Екстра си е,па малък Тошко ме кефиАз съм за негоКак спокойно отговаряше даже с ирония,на тъпите въпроси на Кошлука/тоа колко е тъп не е истина/,неможах да разбера какво му е виновен Тошко
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Като има кой да им гледа глупостите и да праща смс си що да не го правят. Аз от години само гледам кой е останал без пари или му е паднал рейтинга че да се чани за предаването. Щото нали ги видяхте как всички вътре си се познават и се поздравяват.
А Тошко си е напълно прав, за него преди 10 ноември си е било по-добре. Лошото е че все повече хора почват да си мислят че тогава найстина е било по-добре.
Но той каза и нещо друго което мина малко в миманса. каза аз като малък можех да си играя само с проверени деца на партийци. Играл съм си със Сергей Станишев и Борис Велчев ама те станаха сериозни хора. Егати и промяната сме направили значи за тези 20 години
Да направим едно гласуване кой ще спечели ли? АХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААА
кой ще спечели е още трудно за казване но кой трябва да бъде.....е,естественно че на дядо внукът,той си е най-естествен от сите там.абе не забелязвате ли че на последък във всички предавания по тв все едни и същи мутри гледаме?то май всички си направиха по 1 предаване и си се канят взаимно за да си правят предаванцията.ебати випаджиите.то от глезотии вече не се траят,дано другаря славков им бие шута на всичките плейбой-мейбой гърли щот са за срам а не за показ.онази имала ташаци,ам ще има кат няма п-ка.
.....Като има кой да им гледа глупостите и да праща смс си що да не го правят. Аз от години само гледам кой е останал без пари или му е паднал рейтинга че да се чани за предаването. Щото нали ги видяхте как всички вътре си се познават и се поздравяват.
А Тошко си е напълно прав, за него преди 10 ноември си е било по-добре. Лошото е че все повече хора почват да си мислят че тогава найстина е било по-добре.
Но той каза и нещо друго което мина малко в миманса. каза аз като малък можех да си играя само с проверени деца на партийци. Играл съм си със Сергей Станишев и Борис Велчев ама те станаха сериозни хора. Егати и промяната сме направили значи за тези 20 години
Ми ако се върнем тогава, само Тошко ще е доволен, вервай ми Иначе, си прав за промяната, ама това само потвърждава теорията за спираловидното развитие- че всичко се повтаря, но на друг етап в спиралата
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Абе Кошлуков си е хитряга , а Тошко си е син на Батето (макар , че би било по-добре той да е вътре ) . Ще видим какво ще е развитието ...
Ако Батето беше вътре това щеше да е най забавния Брадър в историята.Изпълнен с вицове, лафове и.....винарки.А за да не стават недоразумения ще вмъкна че Славков-джуниър е пълен дебил.
Ако е с новия фейс,е на един приятел и е 1.9 16 в ЖТДмТой бачка там
Кажи какъв цвят е , и го питай дали иска да дойде на кафе в Гара Елин Пелин (на 5 минути му е)
да се видим и ако може да напраскам 5-6 аматьорски снимки на алфата му , че има страшна визия , ще ме е срам иначе да ходя да я снимам както седи отпред
Comment