Известие

Collapse
No announcement yet.

V.I.P. Brother

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
    сеира е на ниво както винаги
    Екстра си е,па малък Тошко ме кефиАз съм за негоКак спокойно отговаряше даже с ирония,на тъпите въпроси на Кошлука/тоа колко е тъп не е истина/,неможах да разбера какво му е виновен Тошко
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

тва с Кошлуков си е сценарий

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
        тва с Кошлуков си е сценарий
        Не ми се верва,кат гледам как гледаше като теле

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

кошлука много ниско падна! гледаш го политик.. и през годините си мислиш, че по-ниско няма накъде да падне но ето, вчера направо се сгромоляса!

другите са направо смешки... ае поредния т@ш@к за забавление... май пак ще си гледам айдъла
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            Не ми се верва,кат гледам как гледаше като теле
            Кошлука е политик от 20 години , може всякак да гледа и тъпо и умно
            Щом повечето хора са се вързали значи добре го е изиграл

Comment

Като има кой да им гледа глупостите и да праща смс си що да не го правят. Аз от години само гледам кой е останал без пари или му е паднал рейтинга че да се чани за предаването. Щото нали ги видяхте как всички вътре си се познават и се поздравяват.
              А Тошко си е напълно прав, за него преди 10 ноември си е било по-добре. Лошото е че все повече хора почват да си мислят че тогава найстина е било по-добре.
              Но той каза и нещо друго което мина малко в миманса. каза аз като малък можех да си играя само с проверени деца на партийци. Играл съм си със Сергей Станишев и Борис Велчев ама те станаха сериозни хора. Егати и промяната сме направили значи за тези 20 години
              Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                Да направим едно гласуване кой ще спечели ли? АХАХАХАААААААААААААААААААААААААААААААААА
                кой ще спечели е още трудно за казване но кой трябва да бъде.....е,естественно че на дядо внукът,той си е най-естествен от сите там.абе не забелязвате ли че на последък във всички предавания по тв все едни и същи мутри гледаме?то май всички си направиха по 1 предаване и си се канят взаимно за да си правят предаванцията.ебати випаджиите.то от глезотии вече не се траят,дано другаря славков им бие шута на всичките плейбой-мейбой гърли щот са за срам а не за показ.онази имала ташаци,ам ще има кат няма п-ка.

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                  .....Като има кой да им гледа глупостите и да праща смс си що да не го правят. Аз от години само гледам кой е останал без пари или му е паднал рейтинга че да се чани за предаването. Щото нали ги видяхте как всички вътре си се познават и се поздравяват.
                  А Тошко си е напълно прав, за него преди 10 ноември си е било по-добре. Лошото е че все повече хора почват да си мислят че тогава найстина е било по-добре.
                  Но той каза и нещо друго което мина малко в миманса. каза аз като малък можех да си играя само с проверени деца на партийци. Играл съм си със Сергей Станишев и Борис Велчев ама те станаха сериозни хора. Егати и промяната сме направили значи за тези 20 години
                  Ми ако се върнем тогава, само Тошко ще е доволен, вервай ми Иначе, си прав за промяната, ама това само потвърждава теорията за спираловидното развитие- че всичко се повтаря, но на друг етап в спиралата
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

аааааа с тоя пуяк мноооого се смях...Иначе аман от педе.....и работи

Comment

Абе Кошлуков си е хитряга , а Тошко си е син на Батето (макар , че би било по-добре той да е вътре ) . Ще видим какво ще е развитието ...
                      sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

Единственото нещо което ми допадна в цялата работа е скандала в началото м/у Кошлуков и Малкия Тошко

Другото което е - излизам от нас - поглеждам на ляво и виждам Vip Brother (къщата)

На 10 минутки пеша е според мен (през полянката)

отпред паркира една много хубава Алфа ..
                        Alfa Romeo 147 , 2.0 Twin Spark мисля че е , но е с едни красиви джанти - спиции ..

Comment

Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                          Единственото нещо което ми допадна в цялата работа е скандала в началото м/у Кошлуков и Малкия Тошко

Другото което е - излизам от нас - поглеждам на ляво и виждам Vip Brother (къщата)

На 10 минутки пеша е според мен (през полянката)

отпред паркира една много хубава Алфа ..
                          Alfa Romeo 147 , 2.0 Twin Spark мисля че е , но е с едни красиви джанти - спиции ..
                          Ако е с новия фейс,е на един приятел и е 1.9 16 в ЖТДмТой бачка там

Comment

Първоначално публикувано от wallbangerbg Покажи съобщение
                            Абе Кошлуков си е хитряга , а Тошко си е син на Батето (макар , че би било по-добре той да е вътре ) . Ще видим какво ще е развитието ...
                            Ако Батето беше вътре това щеше да е най забавния Брадър в историята.Изпълнен с вицове, лафове и.....винарки.А за да не стават недоразумения ще вмъкна че Славков-джуниър е пълен дебил.
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Ако е с новия фейс,е на един приятел и е 1.9 16 в ЖТДмТой бачка там
                              Кажи какъв цвят е , и го питай дали иска да дойде на кафе в Гара Елин Пелин (на 5 минути му е)
                              да се видим и ако може да напраскам 5-6 аматьорски снимки на алфата му , че има страшна визия , ще ме е срам иначе да ходя да я снимам както седи отпред

Comment

Абе тоя Т Славков е голям боклук
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X