Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз така

Comment

Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщение
      Що да ходя на лекар бе пич? Аз викам ако искаш да си направиме един експеримент - тръгваме по софииските улици и почваме да питаме "бакшовците" на газ дали всичко им бачка на бенз на 6, ок??? Да не излезе после че всяка 3-та кола е с проблем!?!
      А щом си ви кефи -карайте си на газ, но не се заблуждавайте че е по-добре за вашите двигатели, освен ако фабрично не са предвидени за това! И какво викаш - тия ми ти цепещи се пластмасови резервоари...
      аз карам на бензин бе пич,защото за момента не ми трябва газ
      като питаш бакшишите, дали им работят колите нормално на бензин,ги питай същто дали са сипвали въобште бензин,след като са си сложили газ
      баща ми караше такси 10 години-на газ350000
      тогава отвориха мотора и имаше само счупени сегменти(това не е от газта)
      повечето му колеги въобще не сипват бензин на колите си които са на по4-5 години и вече дори и да запалят на бензин не могат
      sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
      ALFA ROMEO 2.0JTS ex
      ALFA ROMEO Crosswagon Q4
      Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Предполагам че ако кажа -"Що се морите да прайте тунинг, да си бухате чипове, валове, и прочее неща, ами не спрете да се биете по дупетата да не акате и не си вземете по едно ГТА, 3.2, 2.0Турбо да им платите акциза щото сте големи паралии, и имате рафинерия в задния двор".......и тука ще настане едно масово недоволство дето не ви е работата.......
        Евала за мнението!! Обаче паралиите дето се обаждаха тука, не го коментираха

Какво се занимавате двулитрови коли да ги правите от 150 коня на 200 и повече, като не ви е по джоба да си купите кола 250 коня, ми не си правете от кола 150, кола 250 коня.. Разбирам да си купите най- мощното нещо предлагано на пазара и да не ви е достатъчно и да искате да го направите още по- мощно, но вашият случай не е такъв.

Просто нямате право да коментирате финансовите възможости на хората каращи на газ! Не това определя дали ще караш на газ или не! Още по- малко имате основание да кажете, че това било гавра..

Ако трябва да си говориме реално, по- добро за момента от електрическия двигател няма- но не виждам състезателни коли с ел. двигатели!! Така, че не ми говорете, бензина е по- добре от газта или газта е по- добре от бензина. Да не говориме, че парният двигател е в пъти по- продуктивен от този с вътрешно горене. Но и парни двигатели не карате нали

Просто не искам да окачествявате нас- хората каращи на газ с разни измислени квалификации! Защото ако трябва да си говориме, съм сигурен че взимам много повече пари от доста от хората с бензиновите алфи, дето ги е гнус от газта!
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:53.
        Lexus IS200

Comment

Просто нямате право да коментирате финансовите възможости на хората каращи на газ! Не това определя дали ще караш на газ или не! Още по- малко имате основание да кажете, че това било гавра..
          А кое определя карането на газ,аз смятам че е точно финансовата част,или не съм прав
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            А кое определя карането на газ,аз смятам че е точно финансовата част,или не съм прав
            Прав си! Но не е защото няма пари, за защото може да си караш по същия начин за много по- малко пари!

Тезата ми е, че освен ако не си милионер, то имаш сметка да си правиш сметката
            Lexus IS200

Comment

Баси, това е се едно аз да влеза в 145-146 форума и да кажа - Абе вии тука сте ебаси сиромасите че не моете да си купите 156 или ГТВ да се изкефите на возия и прочее, ми суркате тия тапашонки - или пък някой от 159 или Брера да каже подобно за по малките модели - сравнението е абсолютно същото, колкото и различно да звучи, даже ми е неудобно да ползвам нещо такова за пример, щото малко или много пак звучи обидно.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Баси, това е се едно аз да влеза в 145-146 форума и да кажа - Абе вии тука сте ебаси сиромасите че не моете да си купите 156 или ГТВ да се изкефите на возия и прочее, ми суркате тия тапашонки - или пък някой от 159 или Брера да каже подобно за по малките модели - сравнението е абсолютно същото, колкото и различно да звучи, даже ми е неудобно да ползвам нещо такова за пример, щото малко или много пак звучи обидно.....
                Не ти е точно стравнението, защото аз имам 145-ца на газ, а реално мога да си позволя дори 159-ка (не чисто нова, но на 2-3 години). Обаче аз имам други приоритети, а не да набивам пари в колата си.

Просто престанете да съдите за хората по това каква кола карат и дали е на газ...
                Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Не ти е точно стравнението, защото аз имам 145-ца на газ, а реално мога да си позволя дори 159-ка (не чисто нова, но на 2-3 години). Обаче аз имам други приоритети, а не да набивам пари в колата си.

Просто престанете да съдите за хората по това каква кола карат и дали е на газ...
                  Знам - а сравнението че щот си сиромах и си си сложил газ точно ли е?
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Знам - а сравнението че щот си сиромах и си си сложил газ точно ли е?
                    При сега създалата се ситуация, смисъл да караш на бензин няма, лично за мен разбира се. В града където минавам 90% от километрите си така или иначе не мога да се режа било на бензин, газ или нафта. Защо седейки на едно място, колата ми да харчи 2 пъти повече пари? А тия 200 лв дето ги спестявам на месец са ми 2 нощувки в някое спа хотелче във Велинград, защо да ги пилея по софийските задръствания. Всъщност аз не искам да ви убедя да карате на газ колкото по- малко хора карат на газ, толкова и цената й ще е по- ниска..
                    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 16:57.
                    Lexus IS200

Comment

Предполагам си разбрал че аз също карам на газ, и няма нужда да ме убеждаваш в това.....

Comment

Предполагам си разбрал че аз също карам на газ, и няма нужда да ме убеждаваш в това.....
                        Да.. знам че сме от една страна казвам го на другите това.
                        Lexus IS200

Comment

Какво беше...Който е минал на газ, не се е върнал на друго гориво...

Аз самия бях яко смотан...И толкова отричах газста...Верно и че колата вървеше страхотно и си правех кефа, но многооо пари изгорих в задръстванията на София където с часове изгарях бензина...И както колегата каза...В задръстванията само колоездачите са най-бързи....

Аз лично карам колата си 95% градско...Нямам нужда да е резачка повече... И ме е яд че съм изгорил хиледи левове в бензин вместо да бях си сложил газова и да си спестя...

В момента си карам колата и и се кефя.. 20лв. 240км...Другия вариант е 20лв. 120км...Не благодаря

Та както казах много са хората минали в тъмната страна ....Аз като тръгна да си сменям автомобила с по нова, кола то пак ще търся бензинова и ще я газифицирам...

И както каза колегата нека повече хора карат на бензин и дизел, че газста да стои евтина
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Колегите Mind_Control и VFTI много правилно го казаха...
                            Защо си мислите, че сме сложили газ защото нямаме пари...? ПФфф та самия ГИ струва горе долу на половината цената на 145-ци и 146-ци в подфорума ПРОДАВА!!! Поне моят (Бигаз) е толкова...Защо наистина да горя бензин 1,75лв и да седя на място в продължение на часове в Софийските задръствания като същото мога да го правя и на газ за 0,78ст...Дефакто това не е скъперничество, а просто харчене на парите с малко повече мисъл...Разликата от парите пак си ги харчим, но не за гориво, а да речем за собствени нужди ( почивка, кръчма, ресторант итн..)
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Така е

Аз примена с ЕС класата също го дадох...Що за 45бона мутрата да не си направи едно околосветско ? Или пък да ги даде за благотворителност???

Абе както каза майнда...Нека има повече хора против пропана и метана, че да има ниски цени...

1левче на литър...
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

Бях решил да не пиша в тази тема повече, но тук гледам много комплексирани или засегнати колеги са се обадили! Момчета, не е важно колко изкарваме, а колко сме готови да налеем в колите си за да са това което трябва! Това че за много хора тук 200,-лв е непрежалим разход за колата (не че е непосилен) говори само за 1 - скъперничество! Няма начин да ме убедите че е нормално да ваемеш кола като ГТА например и след това да я скопиш с газ! Това за С-класата е очевиден пример за жалката ни реалност - щом купуваш такава кола и тръгваш да пестиш от гориво хич нямаш работа да се занимаваш с такъв клас ав-ли! Какво - ако утре му кажат 3 000,-лв ремонт ще припадне ли? Или ще ореве света колко е скъп ремонта, айде няма нужда - нагледал съм се (личен опит) на такива срамни-смешни гледки!
                                Няма срам колата ти да е съобразена с финансовите ти възможности, срамно е да се изхвърлиш с някоя над възможностите ти и после да се почнат циагниите по поддръжка, АГУ-та и т.н.!!!
                                А за професора който пита защо някои хора се занимават да натягат 15-20 годишни коли - пич, заинтересувай се при сериозна заигравка колко може да стигне сумата при такава кола и колко нови коли или 2-3 годишни могат да се купят с тези пари! Тук във форума има не малко професионалисти минали по този път и спокойно могат да ви дадат ориентиорвъчна насока как са цифрите!
                                VFTI а теб не те разбирам - хем пускаш тема за трансплантация на по-голям мотор в твойта кола, хем боготвориш икономията? За жалост няма начин да станат и 2-те - бърза и икономична!

Comment

Working...
                                X