Първоначално публикувано от Tie
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!
Collapse
X
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение@ФЕРАРИСТ
Колега, за тез 33 години, не разбра ли, че няма баланс между хубу и ефтину...
Или е хубу, или е ефтину - средно положение няма...
пс Както и безплатен обяд...
`ко ма разбирате к`во искам да кажа..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Нема смисъл да се караме КУПУВАМЕ АЛФИ ТЕ ХАРЧАТ ТЕ СА БЪРЗИ И ЯРОСТНИ като не искаш бърза малки има аз лично на газ повече няма да карам едва не умрях на път за девин в завой заради испаритела никога повече има бензин има дизел . Колите са направени за бензин и дизел пропан бутан който иска да слага ваше виждне казали са го НЕ СЪМ ДОСТАТЪЧНО БОГАТ ДА СИ КУПВАМ ЕВТИНИ НЕЩА ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение@ФЕРАРИСТ
Колега, за тез 33 години, не разбра ли, че няма баланс между хубу и ефтину...
Който на каквото му е кеф да кара.Само не се заяждайте
sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеИма и това е дизел
Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщениеКойто на каквото му е кеф да кара.Само не се заяждайте
Нито някой ще ме накара да сложа газ (или да я сменя с нафта), нито пък някой ще се съобрази с мойте виждания по въпроса ... В момента провеждаме спора за яйцето и кокошката ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеФЕРАРИСТ-а прескачам мненията ти, нищо съществено не казваш!
VFTI - познаваме се и знаеш какво имам предвид!
Tie- най-много от теб се притеснявах да не разбереш, че съм сложил газЗнаех че ще ме анатемосаш
ама какво да се прави...ако не бях сложил агу щях да си похарча всички пари за тунинг и после щях да съм като
Защото тунинга си е скъпо начинание...
Да живее турбо бензина
http://www.youtube.com/watch?v=GIpEZte9vpg&NR=1Last edited by VFTI; d.m.y г., 10:42.Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеБях решил да не пиша в тази тема повече, но тук гледам много комплексирани или засегнати колеги са се обадили! Момчета, не е важно колко изкарваме, а колко сме готови да налеем в колите си за да са това което трябва! Това че за много хора тук 200,-лв е непрежалим разход за колата (не че е непосилен) говори само за 1 - скъперничество! Няма начин да ме убедите че е нормално да ваемеш кола като ГТА например и след това да я скопиш с газ! Това за С-класата е очевиден пример за жалката ни реалност - щом купуваш такава кола и тръгваш да пестиш от гориво хич нямаш работа да се занимаваш с такъв клас ав-ли! Какво - ако утре му кажат 3 000,-лв ремонт ще припадне ли? Или ще ореве света колко е скъп ремонта, айде няма нужда - нагледал съм се (личен опит) на такива срамни-смешни гледки!Lexus IS200
Comment
-
Аз пък вчера гледах едни клипче с ПИСТАРКА НА ГАЗ.............хахахахаахахахах!!! Един приятел го беше заснел и неможах да поварвам.............markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална
Comment
-
Съгласен съм с колегите, имах в предви че съм бил свидетел на жалката картинка да се "циганят" за 500,-лв дребен ремонт на кола като Мазерати, а иначе идват наперени и ми слагат Верту-та за по 10 000-на хиляди на масата все едно са богове. Лошо няма - тъпото е че са много случаите и няма смисъл да изпадам в подробности.
Никой не казва че не може да се сложи газ на всяка кола, друг е върпоса дали и подхожда!
И те така, мисля че в общи линии се изяснихме и няма смисъл да се "дракаме" повече
Поздрави, а тебе VFTI кога ща видиме на рацинга по Боянско да си похотуваме за тия пусти 'талянки?
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеСъгласен съм с колегите, имах в предви че съм бил свидетел на жалката картинка да се "циганят" за 500,-лв дребен ремонт на кола като Мазерати, а иначе идват наперени и ми слагат Верту-та за по 10 000-на хиляди на масата все едно са богове. Лошо няма - тъпото е че са много случаите и няма смисъл да изпадам в подробности.
Никой не казва че не може да се сложи газ на всяка кола, друг е върпоса дали и подхожда!
И те така, мисля че в общи линии се изяснихме и няма смисъл да се "дракаме" повече
Поздрави, а тебе VFTI кога ща видиме на рацинга по Боянско да си похотуваме за тия пусти 'талянки?всичко е приоритети...
Lexus IS200
Comment
Comment