Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа Ромео 156 ГТА на газ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аххахахахаххаха Еваляя!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Не ти е точно стравнението, защото аз имам 145-ца на газ, а реално мога да си позволя дори 159-ка (не чисто нова, но на 2-3 години). Обаче аз имам други приоритети, а не да набивам пари в колата си.

Просто престанете да съдите за хората по това каква кола карат и дали е на газ...
      Toчно това което казваш доказва че не можеш да си позволиш 159, ама не искаш да си го признаеш. Същото е и с карането на газ, правиш компромис със себе си , опитваш се да си повярваш че караш същата кола ама не е така.

Comment

• Абе манете го това маскирано ФВ-е

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Toчно това което казваш доказва че не можеш да си позволиш 159, ама не искаш да си го признаеш. Същото е и с карането на газ, правиш компромис със себе си , опитваш се да си повярваш че караш същата кола ама не е така.
          Ако прочетеш всички постове, ще разбереш, че не ми е приоритет колата и не ми е толкова важно да карам 159-ка А пък особено на фона на кризата, такива разходи са неоправдани, ти след като си в УСА най- добре го знаеш това
          Lexus IS200

Comment

• Исках да ти кажа че нова кола от среден и висок клас е лукс , който можеш да си позволиш след като си задоволил всички основни потребности.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
              Тия спорове са толкова тъпи, че не е истина. Една ГТА на газ ще се спъне толкова много, че ще върви само като 3.0 с 220 коня примерно. Това значи ли, че ако сложиш газ на ГТА правиш по-голям компромис, отколкото да си купиш 1.6, 2.0 или 2.4гтд?! А да не говорим за вълшебното бутонче, което като натиснеш и след половин секунда към двг-то потича чист 100 октанов бензин и колата си върви точно така, както и преди слагането на ГИ.
              П.С. Днес минах 30 км. в Сф. със средна скорост 8 (осем) км/ч. по бордкомп. Това бяха повече от 3 часа пълзене на първа-нулева. Кой го боли дали имаш 100%от мощността или "само" 90?!
              2014: Deutschland über alles

Comment

• Нещо напоследък с това "новото" метро, което ще строят сигурно поне 10 години и затварянето на опълченска...Онзи ден бяха затворили и жълтите павета...Просто трафика става непоносим!!! Та, ако ще и с керосин да карам къде ще е кяра...
                Лично аз на магистрала като карам си перкам на 100 октанов Шел В-пауър Рейсинг, откакто съм купил колата...., ГИ сложих единствено и само заради Софийските задръствания и това, че просто прекалено много ми се налага да кисна в тях....( не само на отиване и връщане от работа )
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Батко какво да ти кажа аз карам само сътрин преди 7 и вечер след 9 тогава на бензин става иначе верно е за газ ама кой как иска аз газ на змията нема да сложа
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

• твърдо съм против газта
                    На каквото е направена колата да върви ,на такова треа върви .
                    Ако е направена на газ ,тогава

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Абе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове Тука ми прилича на форум на газаджии нали затва ви направихме раздел

Я кажете сега ква газова да си сложа на GTA-то

И да ме светнат майсторетките на газовите как се слага турбо кола на ГАЗ и колко би стувало и кой ше я настрои да работи и ше даде гаранция че няма да роди веднага като и дам газ

Който иска да си кара на квото си иска има си един лаф скъпи на брашното ..... Само не ни убеждавайте че всичко е наред щото НЕ Е!
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Ако прочетеш всички постове, ще разбереш, че не ми е приоритет колата и не ми е толкова важно да карам 159-ка А пък особено на фона на кризата, такива разходи са неоправдани, ти след като си в УСА най- добре го знаеш това
                        Едно леко въпросче да те питам като не ти е приоритет колата кво правиш в тоя форум
                        sigpic
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Предполагам че тука повечето сте технически грамотни та искам да пусна една темичка от газовия раздел да и обърнете специално внимание http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...=29808&page=16

Някой от тук пишещите които се предплага че трябва да знаят за какво става дума явно НЕ знаят стр. 15 има въпрос за АФР
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                            Абе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове Тука ми прилича на форум на газаджии нали затва ви направихме раздел

И да ме светнат майсторетките на газовите как се слага турбо кола на ГАЗ и колко би стувало и кой ше я настрои да работи и ше даде гаранция че няма да роди веднага като и дам газ

Който иска да си кара на квото си иска има си един лаф скъпи на брашното ..... Само не ни убеждавайте че всичко е наред щото НЕ Е!

Comment

Едно леко въпросче да те питам като не ти е приоритет колата кво правиш в тоя форум

има разни интересни теми
                              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 16:50.
                              Lexus IS200

Comment

Абе тва не беше ли форум на Алфа ентусиасти и фенове Тука ми прилича на форум на газаджии нали затва ви направихме раздел

ем обикновенна
                                Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                                Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                                Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                                X