Известие

Collapse
No announcement yet.

Селски тунинг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• майкооо , и к'во , "виж ма къв съм корав сельо"
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• само една незнам що го коментираме тоз
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от Zhivkov Покажи съобщение
        реплика е ок, ама който казва, че е утепана немам думи............ ама секи с вкуса си
        П.П. стопати на вид ме по-кефи от оригинала само да беше и с същия мотор няма да има цена!!!
        Ами това си е оригинала... Red Gold Dream се нарича версията и е на дизайнера Ueli Anliker и струва 4,35 милиона долара. И това, което виждаш наистина е злато по колата.

Comment

• изрових едни архиви .........
          Attached Files
          Alfa156 Against All

Comment

• Вектрата не е лоша за кола 90' та година поне не е кич може би малко анти-крилото отзад е прекалено голямо, но не забравяйте, че сме в България и не секи може да си позволи чисто нова вектра, според мен е на някой младеж ентоасист
            Spin City!

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Ами това си е оригинала... Red Gold Dream се нарича версията и е на дизайнера Ueli Anliker и струва 4,35 милиона долара. И това, което виждаш наистина е злато по колата.
              Мерси много за инфото, тогава щом е оригинала не мога да намеря забележка по нея, само тези дето мразят мерцедес сигорно и намирят кусури
              Spin City!

Comment

Вектрата не е лоша за кола 90' та година поне не е кич може би малко анти-крилото отзад е прекалено голямо, но не забравяйте, че сме в България и не секи може да си позволи чисто нова вектра, според мен е на някой младеж ентоасист
                И аз стоя зад това мнение, че нито е накичена нито нищо, а просто кола с лек оптичен тунинг, не изглежа зле и не заслужава титлата "селски тунинг" Последно време съм забелязал, че се пускат коли с тунинг, който просто не се е харесал на потребителя, а не защото е грозен и абсурден.

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                  И аз стоя зад това мнение, че нито е накичена нито нищо, а просто кола с лек оптичен тунинг, не изглежа зле и не заслужава титлата "селски тунинг" Последно време съм забелязал, че се пускат коли с тунинг, който просто не се е харесал на потребителя, а не защото е грозен и абсурден.
                  Според мен е на границата да бъда или да не бъде - търпимо е , но ги пуснах ,за да видя мненията ...!
                  Alfa156 Against All

Comment

• ето една дето ме "фърли в музиката"
                    Attached Files
                    Spin City!

Comment

ето една дето ме "фърли в музиката"
                      екстра...кола с цици хахаха

Comment

ето една дето ме "фърли в музиката"
                        как ли изглежда отзад
                        sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                        ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                        ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                        Продавам Алфи на части!

Comment

• Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщение
                          как ли изглежда отзад
                          спортно

Comment

Вектрата не е лоша за кола 90' та година поне не е кич може би малко анти-крилото отзад е прекалено голямо...
                            Наистина не може да се каже, че е прекалено голямо след като има сериино коли с подобни, които пък са етикет за подръжание...
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
                              Наистина не може да се каже, че е прекалено голямо след като има сериино коли с подобни, които пък са етикет за подръжание...
                              хахахах е на това крило буквално може да му се каже "пейка"
                              Lexus Is200
                              Honda CBR 600 F4i

Comment

• Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
                                хахахах е на това крило буквално може да му се каже "пейка"
                                ама нема да мръдне у завои
                                sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
                                ALFA ROMEO 2.0JTS ex
                                ALFA ROMEO Crosswagon Q4
                                Продавам Алфи на части!

Comment

Working...
                                X