Забелязвам и не само тук, че започва определението селски тунинг много да се изопъчава. Не бъркайте неестетически издържан или безвкусен(въпрос на вкус) със селски! А къде останаха оранжевите губери по таблото или нарязаните капачки от оцет на чистачките, антистатиците и флагчетата на задния джам и класиката Тангото зад главите на пътниците отзад.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Селски тунинг
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov Покажи съобщениеНякога това е било Алфа 33,а сега едно голямо нищу
много ми е интересно , за тебе какво е 'нещо'ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеСамо в тази тема, това гтв е показвано поне 4пъти, като дежа на предната странци мисля, че го има145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщениеПОНЕ 4 пъти, имам чувство, че всяко втора кола тук е това ГТВ, мине не мине седмица и айде любимото ГТВ...Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщениеОК, здрав! Няма да пиша повече тук, бъди спокоен...145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top
Lancia Dedra 2000 16
Comment
-
АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеAlfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
Comment
-
Аз обаче не спирам да се чудя как все още никой не се е престрашил да вкара моята 145-ца в темата, а съм сигурен, че има колеги които от отдавна ги сърбят ръцете да го направят... както и да е, реших да им спестя търсенето на повод
Ето и поредната клубарка която се бори за място в "селския тунинг" с нейния прословут голям, злобен и грозен череп на предния капак... пред който между другото не е хубаво да се седи по принцип... особено ако сте пешеходци и движейки се приближава към вас
BMW E39 528i
Comment
-
Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщениеАз обаче не спирам да се чудя как все още никой не се е престрашил да вкара моята 145-ца в темата, а съм сигурен, че има колеги които от отдавна ги сърбят ръцете да го направят... както и да е, реших да им спестя търсенето на повод
Ето и поредната клубарка която се бори за място в "селския тунинг" с нейния прословут голям, злобен и грозен череп на предния капак... пред който между другото не е хубаво да се седи по принцип... особено ако сте пешеходци и движейки се приближава към вас
[ATTACH]32928[/ATTACH]първо смени бронийката и тогава пробвай пак
А сериозно не виждам селското - изчистено, на добро място и не изглежда правено с фолио от 5лв./кв, на мен лично ми харесваLast edited by DarkKnight; d.m.y г., 14:15.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеИ 33 е V12Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Comment